DC Szuperhős Figura Többféle: Superman, Shazam! és Cyborg 29 cm

7.499 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Szuperhős:
Cikkszám: 778988299333
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.476 Ft

Superman: Kal-El néven látta meg a napvilágot a Földtől távoli Krypton nevű bolygón. Világa azonban haldoklott, ezért apja az újszülött Kal-Elt egy űrhajóval kilőtte a világűrbe éppen azelőtt, hogy a Krypton felrobbant. A mentőhajó végül a Földön, Kansasban zuhant le, ahol egy farmer házaspár vette gondozásba a kis földönkívüli jövevényt és, mint saját gyermeküket nevelték fel. Az emberek előtt eltitkolták Clark szuper képességeit. Soha nem élt vissza óriási erejével. Mivel a szülőbolygóján sokkal elviselhetetlenebbek voltak az életkörülmények, az ottani élőlények alkalmazkodtak a nehéz életkörülményekhez. A Föld sokkal barátságosabb, mint a Krypton bolygó. Ezért Clark átlagos képességei itt a Földön emberfelettiek, természetfelettiek. Évekkel később Clark Kent néven újságírónak áll, majd Metropolisba költözik. Szuper képességei révén, mint Superman az igazság és az emberiség védelmezőjévé válik.

Azonban van egy gyenge pontja:a zöld kryptonit, a szülőbolygójáról. Ha Superman a közelébe kerül, legyengül, sebezhetővé válik. A vörös kryptonit is hatással van rá: elveszti józan ítélőképességét, megszabadul gátlásaitól. Fő ellensége, egykori jó barátja, a világuralomra törő Lex Luthor, a Luthorcorp vállalat tulajdonosa.

Shazam: Az árva kamaszodó Billy Batson édesanyját keresi Philadelphia utcáin. Már több nevelőotthonból és nevelőszülőtől is megszökött kalandjai során, de az igazi szüleit még mindig nem sikerült megtalálnia. Az iskolában Billy egy verekedésbe keveredik, majd elmenekül üldözői elől. Menekülés közben felszáll a metróra, ahonnan ő is a varázsló barlangjába kerül. Mivel a varázsló ereje már fogytán van, ezért rábízza hatalmas varázserejét. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hangosan kimondja, hogy Shazam és egy villámcsapás azonnal szuperhőssé változtatja. A visszaalakulás is ugyanígy lehetséges.

Igazi szuperhős válik belőle, annak minden kellékével: testhezálló piros és sárga ruha, fehér köpennyel és varázserő.

Cyborg: Victor Stone március 19-én született Silas és Elinore Stone gyermekeként. Szülei tudósok voltak, és különböző mesterséges intelligencia projekteket teszteltek rajta. Amikor ezek a kísérletek sikerültek Victor IQ-ja zseniális szinteket ért el, és elkezdett neheztelni a bánásmódra. Összebarátkozott Ron Everssel, egy fiatal bűnözővel, aki miatt szembekerült az igazságszolgáltatással.

Victor Stone testének legnagyobb része ki lett cserélve fejlesztett mechanikus elemekre (ezért kapta a kiborg nevet), amik emberfeletti sebességet, erőt és állóképességet biztosítanak neki, illetve a repülés képességét. A mechanikusan javított, fémes teste jóval ellenállóbb mint az átlagos emberi test. Cyborg belső komputere képes felvenni a kapcsolatot külső számítógépekkel. Rendelkezik egy elektronikus szemmel is, ami a látást helyettesíti, de emberfeletti szinten. A teste tele van a legkülönbözőbb fegyverekkel és eszközökkel, többek közt egy csáklyával és egy, az ujjával irányított lézerrel. Talán leggyakrabban használt fegyvere mégis a hangágyúja, ami olyan erős hanghullámokat bocsát ki, amelyek képesek eldeformálni a fémet vagy a követ.

Szuperhős figurák mérete: 29 cm

Csomagolás mérete: 33 cm x 10 cm x 5 cm

3 éves kortól ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!