Elza Baba Fehér Estélyiben: Disney Style Series 2021.

24.999 Ft (19.684 Ft + ÁFA)
Gyártó: Hasbro
Cikkszám: 5010993841851
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.476 Ft

Elza a Frozen mesékből jól ismert jéghercegnő, most a tiéd lehet ebben a csodálatos estélyi ruhában! Ráadásul a doboz magában rejt egy állványt is, aminek segítségével kiállíthatod Elzát a polcodra vagy akár a babaházadba is! Ez a különleges kiadás a Disney Style 2021.-es szériájának tagja.

Arendelle királyságában a királyi család legidősebb lánya, Elza hercegnő különleges hatalom birtokában van. Képes jeget és havat varázsolni a tenyerével.

Elzának gyönyörű fehér hosszú ruhája van, aminek a szoknya része három rétegből áll. Van egy külső, ami kékes lilába megy át és körben ezüst hópelyhek díszítik az alját. Alatta egy fehér-áttetsző csillámos tüllszoknya van, végül egy selymes fehér szoknya, kékes lila csíkokkal. A ruha felső és középső részét kék-lila csillámos minták díszítik, amik még tündöklőbbé teszik. Ruhájának ujja áttetsző fehér. A vállától két oldalt lóg le a palástja, ami fehérből kékes lilába megy át és ezüst minta díszíti. Hozzá illő ezüst csillámos magassarkú szandálja fehér színű. Derekán egy ezüst színű csillagos övet visel, fülében a kivehető lelógó fülbevaló ezüst színű, kékes lilás "kővel". Hosszú szőke haja ki van bontva. Az elegáns megjelenését még a fekete szempillái és csillámos szemfestéke is visszatükrözi. Díszes palástja még hosszabb, mint a ruhája.

A baba végtagjai mozgathatók. Az állványt két részből kell összeilleszteni, majd rátámasztani a babát. Így ékes dísze is lehet szobádnak.

Játszd újra a mesét vagy találj ki új történeteket!

Elza mérete: 29 cm

Az állvány talapzatának átmérője: 10 cm

Az állvány tartórúdjának hossza: 15 cm

Csomagolás mérete: 32 cm x 28 cm x 7 cm

3 éves kortól ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!