Gabby Babaháza Gyurma Készlet

5.499 Ft (4.330 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 3555801397219
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.259 Ft

A Canal Toys Gabi babaháza - Cicatündérkert gyurma vödörben nem hiányozhat egy Gabi rajongó-kisgyermek gyurmakészletéből sem. Annál is inkább, hiszen ezek a gyurmák önmagukban is rengeteg játékot ígérnek. Pompás színükkel rögtön kalandokra csábítják a kreatív kis kezecskéket és elméket már 3 éves kortól. De még ennél is többet adhatnak hiszen bátran keverhetik őket a kis tulajdonosok újabb és újabb színekért.

Ám ez még nem minden! Mert a gyurmák teljesen gyermekbarát készletként vannak számon tartva. Hiszen a színezékek igazoltan méreganyagmentesek, nem tartalmaznak sem parabént, sem glutént, és kizárólag természetes, organikus, bőrbarát anyagokból készültek. Így Önnek semmiért sem kell aggódnia, amíg csemetéje játszik.

Válassza gyermeke kreatív fejlődéséhez a Canal Toys Gabi babaháza - Cicatündérkert gyurma vödörben szettet, mely játék közben fejleszti kicsik és nagyok kézügyességét, finommotorikus készségeit. Ez idő alatt pedig a fantázia is szárnyra kellhet, mert a gyurmázás köztudottan serkenti a képzeletet. Ezúttal Gabi birodalmában. Ebben a gyurmatégelyek teteje is a csemeték segítségére lesz. Mert azok egy-egy szereplőt mintáznak, amelyek lenyomatot hagynak a puha, jól formálható gyurmákban, ha a kis kezek belenyomják azt egy előre meg gyúrt alapba. Ugye milyen izgalmas? Ráadásul a készlethez kétvégű gyurmaformáló eszköz és egy szuper, kreatív játékháttér is tartozik a még nagyobb élmény érdekében. Emellett pedig a doboz praktikus tárolást és hordozhatóságot biztosít. 

Merüljenek el a Netflix cuki kislányának világába, és fedezzék fel együtt a kreatív alkotás lehetőségeit a fantasztikus játékélmény érdekében.

A csomagolás tartalma: 3 tégely gyurma formanyomóval a tetején (sárga, zöld, rózsaszín színekben), 1 darab gyurmaformáló eszköz, 1 darab játékháttér.
A csomagolás mérete: 23 cm x 13 cm x 17,5 cm.

3 éves kor alatt nem ajánlott!
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!