Goo Jit Zu: Batman és Joker

13.999 Ft
11.999 Ft (9.448 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Cikkszám: 630996411841
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.476 Ft

A szuperhősök is csatlakoznak a Goo Jit Zu csapatához! Ebben a csomagban Batman és Joker bújik meg.

Batman titkos személyazonossága a milliárdos Bruce Wayne, aki gyermekként, miután szülei rablógyilkosság áldozataivá váltak, megesküdött rá, hogy egész életében a bűn ellen fog küzdeni. Felnőttként testi erejét és ügyességét, deduktív nyomozói képességeit és tudományos jártasságát felhasználva, denevért mintázó sötét álruhát öltve portyázik éjszakánként városa, Gotham City utcái felett. Ő a sötét lovag, a köpenyes igazságosztó.

Joker, Batman legnagyobb ellenfeleként van számon tartva, valamint rengeteg becenév ragadt rá az évek során. Ilyen például a „Bűn bohóc hercege” elnevezése, amit ő is rendszeresen használ. Joker legfőbb jellemzője az őrülete, bár az is igaz, hogy nem lehet egy pszichológiai rendellenességbe sem besorolni, mely azt eredményezné, hogy nem felelős a tetteiért. Éppen ezért alakult ki az a teória, miszerint Joker valójában nem őrült, mindössze egy nagyon okos pszichopata, aki azért, hogy elkerülje a kivégzését, eljátssza azt, hogy elvesztette az eszét. Az Arkham Elmegyógyintézetben kezelik, ahol egy pszichiáter diagnózisa szerint Joker valójában nem őrült, hanem „szuper-épelméjűségben” szenved, vagyis, a modern világhoz túlságosan alkalmazkodik, amit lát vagy hall magáévá teszi, olyanná válik, ezért változik szinte naponta a személyisége. Nagyon szeret káoszt és félelmet generálni, ezt általában véletlenszerű áldozatokkal teszi meg.

A Batman és Joker Goo Jit Zu különlegessége, hogy képes a méretének háromszorosára megnyúlni, miközben nem szakad el. Ez a figurák remek játszótársak lehetnek és még a rajzfilm jeleneteket is újrajátszhatod velük.

Batman figura mérete: 11 cm x 12 cm x 3 cm

Joker figura mérete: 12 cm x 12 cm x 3 cm

Csomagolás mérete: 29 cm x 27 cm x 6 cm

4 éves kortól ajánlott!

Gyűjtsd össze a többi hős Goo Jit Zu figurát is, hogy teljes legyen a csapat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!