Interaktív játékok

Rendezés:

Ügyességi És Memória Játék

Raktáron

Nyomd meg a gombot és teszteld a memóriád, és az ujjaid gyorsaságát!
Ezzel a fejlesztő játékkal fejlesztheted a memóriád, a gyorsaságod, és a koncentrációd!

Ezzel a játékkal két féle képpen tudsz játszani: Jegyezd meg a gombok felvillanásának sorrendjére, és ismételd vissza őket helyesen!
A második játék az újj sebesség és a reakciók eddzésére szolgál. Egy véletlenszerű gomb ki villan, és meg kell nyomd ezt a gombot! Mindíg azt a gombot kell megnyomnod ami felvillan!
Mindkét játéknak több szintje van, de vigyázz a szintek egyre nehezebbek!

A játék elemet tartalmaz!
A csomagolás mérete: 15 cm x 10 cm x 3 cm.

A termék 6 éves kor felett ajánlott!
 

3.699 Ft

Interaktív Kutya Kiegészítőkkel Türkiz Dobozban

Raktáron

Egy elbűvölő  készlet interaktív plüss kutyával minden olyan gyermek számára, aki szeret gondoskodni kedvencéről. A jól felszerelt készlet lehetővé teszi, hogy bárhol szórakozzon. A készlet tartalmaz egy műanyag tartót a kutya szállítására nyitható ajtóval, egy kis bájos kiskutyát barna-fehér színben és egy egész készletet egy kis négylábú gondozásához. Szinte minden kisgyerek szeretne kutyát, de köztudott, hogy ilyen álmokkal nem mindig találkozhatunk.
Éppen ezért ez a készlet remek alternatíva lesz egy kisgyermek számára, hogy a gyerkőcnek meglegyen a négylábúja, akire vigyázni kell.

A készlet tartalma: 1 darab interaktív plüss kiskutya, 1 darab kiskutya hordására szolgáló box, 1 darab barna csont, 1 darab forgatható belsővel ellátott kutya tál, 1 darab fésűlködő kefe, 1 darab játék csirkecomb, 1 darab játék hús darab, 1 darab cumisüveg, 1 doboz kutya kaja, matricák (a kiegészítők műanyag anyagból készültek, nem veszélyesek!)

A kutya jellemzői: fehér színű plüss kutya puha szőrrel és barna fülekkel, fekete szemekkel és orral, a kutyus előre megy, ugat, ha simogatjuk a kutya fejét akkor a kutya hangokat ad ki, csóválja a farkát.

A kutyus méretei: 16 cm x 17 cm x 9 cm.
A hordozó méretei: 24 x 18 x 20 cm

A hordozható box praktikus fogantyúval és nyitható ajtóval van felszerelve. A box teljes egészében műanyagból készült, nyitható ajtaja és ablaka van, az egész boxot pedig kutyatulajdonságok, például csontok és mancsok díszítik.
Egy elbűvölő készlet minden gyermek számára sok pozitív, tanulságos szórakozást biztosít.

A kutyus 2 darab AA 1.5V elemmel működik.
3 éves kor felett ajánlott!

8.499 Ft

Interaktív Kutya Kiegészítőkkel

Raktáron

Egy elbűvölő SPA készlet interaktív plüss kutyával minden olyan gyermek számára, aki szeret gondoskodni kedvencéről. A jól felszerelt készlet lehetővé teszi, hogy bárhol szórakozzon. A készlet tartalmaz egy műanyag tartót a kutya szállítására nyitható ajtóval, egy kis bájos kiskutyát bézs színben és egy egész készletet egy kis négylábú gondozásához. Szinte minden kisgyerek szeretne kutyát, de köztudott, hogy ilyen álmokkal nem mindig találkozhatunk.
Éppen ezért ez a készlet remek alternatíva lesz egy kisgyermek számára, hogy a gyerkőcnek meglegyen a négylábúja, akire vigyázni kell.

A készlet tartalma: 1 darab interaktív, plüss kölyökkutya, 1 darab kiskutya hordására szolgáló box, 1 darab hajszárító, 1 darab szőrnyíró gép, 1 darab fésűlködő kefe, 1 darab olló, 1 darab sampon, 1 darab kutya parfüm, 1 darab cumisüveg, matricák (a kiegészítők műanyag anyagból készültek, nem veszélyesek!)

A kutya jellemzői: bézs színű plüss kutya puha szőrrel, fekete szemekkel és orral, a kutyus előre megy, ugat, ha simogatjuk a kutya fejét akkor a kutya hangokat ad ki, csóválja a farkát.

A kutyus méretei: 16 cm x 17 cm x 9 cm.
A hordozó méretei: 24 x 18 x 20 cm

A hordozható box praktikus fogantyúval és nyitható ajtóval van felszerelve. A box teljes egészében műanyagból készült, nyitható ajtaja és ablaka van, az egész boxot pedig kutyatulajdonságok, például csontok és mancsok díszítik.
Egy elbűvölő készlet minden gyermek számára sok pozitív, tanulságos szórakozást biztosít.

A kutyus 2 darab AA 1.5V elemmel működik.
3 éves kor felett ajánlott!

8.999 Ft

Vízi Görény Labdával

Raktáron

Ez a kis görény egy rendkívül könnyen használható játék, amely rengeteg mozgást biztosít. Csak nyomja meg a gombot a labda külsején és indulhat az őrült menekülés. A labda pörög, sokfelé elszalad, és a hozzá kapcsolódó pihe-puha kis görény követi. Ez az érdekes kis játék tökéletes lehet pici gyerekeknek vagy akár háziállatait is lekötheti vele. Ha éppen nincs ideje labdát dobálni kis kedvencének, és neki mégis szórakozásra van szüksége – feltétlenül kapcsolja be ezt a kis görényt, és hagyja, hogy kövesse a játékot. Ennek az egyszerű, de izgalmas eszköznek köszönhetően aktívan és szórakoztatva tartja kedvencét, kielégítve a játék és a mozgás igényeit. A labda erős, tartós műanyagból készült. A labda 360 fokban képes forogni.

Labda átmérője: 14 cm
Görény hossza: 24 cm

A csomagolás tartalma: 1 darab világító félig piros, félig sárga labda és 1 darab világos barna, sötét barna csíkos a labdához rögzített, szőrös görény.

Ezt a szórakoztató játékot tudod használni a talajon vagy akár vízben is.
Vízben való használat után azonban érdemes kivenni az elemeket és egy száraz helyre rakni őket kiszáradni.

A labda 3 darab AA elemmel működik amely nem tartozéka a csomagolásnak!

3 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket, külön megrendelheti webshopunkból.  

3.150 Ft

Interaktív Hörcsög Labdában

Raktáron

Ez az imádnivaló kis hörcsög felejthetetlen élményt nyújthat a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, sőt még talán háziállataiknak a figyelmét is leköti majd. Interaktivitása abban rejlik, hogy a kis labdájában minden utat felfedez míg körbe körbe szaladgál benne.

A csomagolás tartalma: 1 darab összerakható kék műanyag labda és 1 darab hörcsög

Az imádnivaló kis barna hörcsög puha, kellemes tapintású plüssből készült. Két kis fekete szeme és rózsaszín orra is műanyag.

Interaktív hörcsög mérete: 10 cm x 6,5 cm x 6 cm

Kék labda átmérője: 12 cm 

Csomagolás méretei: 13 cm x 13 cm x 9 cm

A kis hörcsög 2 db AAA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

3 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket, külön megrendelheti webshopunkból.

2.799 Ft

Cicamama és Kicsinyei

Raktáron

 Egy bolyhos, fehér interaktív cica! Minden olyan gyermek számára ajánlott, aki szeretne egy állatot gondozni. És van itt tennivaló bőven, mert az anyamacska mellett két apró cica is van, akikről szintén gondoskodni kell. A játéknak számos funkciója van, aminek köszönhetően sok órányi remek szórakozást biztosít, és biztosan nem fogja hamar megunni. 

A készlet tartalma:
- anyamacska, 
- 2 cica, 
- cumisüveg. 
A cicák a macska hasában vannak elrejtve. 

A bájos, fehér macska puha, kellemes tapintású plüssből készült. Gyönyörű, csillogó kék szeme van, és rózsaszínű műanyagból készült orra. A puha fehér cicát szintén rózsaszínű, levehető masni díszíti, arany csengővel. 

Az interaktív  cica funkciói:
- a macska mancsán van egy gomb, amelyen egy hangjegy található, amely a hangfelvételért és a lejátszásért felelős. Az első megnyomás elindítja a felvételi módot, a második leállítja azt, a harmadik megnyomás pedig lejátssza a felvételünket. A felvételt csak egyszer tudjuk lejátszani. 
- a másik mancson van egy gomb két szívvel, ami kiváltja a macska dühös nyávogását. Ó! Jobb, ha nem idegesítjük fel a macska mamát...
- amikor finoman megsimogatjuk a macska hátát, dorombolást és nyávogást fogunk hallani. Igen, ez a cica határozottan szereti a simogatást!
- a hát simogatása aktiválja a betöltött dalokat (angolul "Happy Birthday" és "If you happy and you now it") és a Twinkle Little Star dallamot is,
- adhatsz a macskának tejet, az üveg felhelyezése után hallod a ivás hangja,
- a cica hasán lévő szívre erősítve hallani a szopás és az ivás hangját,
- tápegység: 3 x AAA elem (nem tartozék).


Méretek:
- cica mama kb. 27 cm x 22 cm x 19 cm,
- cicák kb. 7,5 cm x 5 cm x 3,5 cm

Egy plüss cica a gyermek legjobb barátja lehet. Szinte minden gyereknek van olyan időszaka, amikor úgy érzi, nagy szüksége van egy igazi házi kedvencre. De nehéz teljesíteni gyermekeink minden vágyát, főleg, ha igazi háziállatról álmodoznak, és nekünk nem lehet ilyen házi kedvencünk. Ezért, hogy részben vagy legalább részben teljesítsék vágyaikat, ajánljuk neked ezt az imádnivaló plüss cicát. Egy elbűvölő plüss cica minden szeretett házi kedvenc rajongót elragad majd.

A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes
.

12.500 Ft

Bibis Maci

Raktáron

Bibis Maci egy aranyos kis plüss medve, aki eléggé ügyetlen, így folyton apróbb sérüléseket szerez magának. Segíts neki és lásd el sebtapasszal és kötésekkel a bibijeit. Ha meggyógyul már sokkal jobban érzi magát és odaadhatod neki a nyalókáját is!

Bibis Maci jelzi neked, hogy mije fáj, nem csak szóban, de egy felvillanó piros fény is látszik az adott testrészén.

"Óóó, nem érzem jól magam, fáj a hasam. Helyeznél egy kötést a pocakomra?" A pocakja pirosan fog világítani egy részen, tegyél rá kötést. "Köszönöm! Sokkal jobban érzem magam!"

A kötszer és a sebtapasz újra felhasználható, így újra és újra játszhattok Bibis Macival.

Csomagolás tartalma: 1 darab Bibis Maci, 2 darab fehér kötés, 3 darab barna sebtapasz és 1 darab plüss nyalóka

Bibis Maci mérete: 40 cm x 28 cm x 18 cm

Nyalóka mérete: 8 cm

Csomagolás mérete: 33,5 cm x 32 cm x 20 cm

A maci 3 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

3 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket külön megrendelheti webshopunkból.

13.999 Ft

Lolly az Interaktív Elefánt

Raktáron

Lolly egy kedves világos kék kiselefánt, aki szeret a labdájával játszani. Több érintési pont található Lolly testén, amikre mozgatja az ormányát, a fülét és még hangokat is ad ki.

Miután a bekapcsoló gombot ON állapotba váltottad, simogasd meg a bal hátsó lába felett, vagy érintsd meg a száját és máris életre kel! A labdája piros felét a törzséhez érintve, szintén mozgásba kezd.

Csomagolás tartalma: 1 darab Lolly plüss interaktív elefánt és 1 darab csíkos műanyag labda

Lolly elefánt mérete: 33 cm x 32 cm x 28 cm

A labda átmérője: 8 cm

Csomagolás mérete: 40 cm x 38 cm x 31 cm

Az elefánt 4 darab AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

2 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket, külön megrendelheti webshopunkból.  

24.999 Ft

Cry Babies: Lady (Dressy Széria)

Nincs készleten

A Cry Babies egyik újdonsága a már igazi hajjal rendelkező babák! Lady a Dressy széria tagja. 
Ladynek világos kék szeme és rózsaszín haja van, valamint még puhább arca, mint testvéreinek. Kis rózsaszín kapucnis, fekete pöttyös, plüss katicás pulcsit, fekete zsebes nadrágot és hozzá rózsaszín cipőket visel. A kapucni még katica csápok is találhatók. Cumija színe rózsaszín.

Mint minden Cry Babies, ő is elkezd könnyezni és síró hangot ad ki, ha kiveszed a cumiját a szájából. Csak akkor hagyja abba, ha visszakapja azt. (Ahhoz, hogy sírni tudjon, vizet kell tölteni a fejébe.)

Lady végtagjai mozgathatók. 

Mikor megnyugtatod, Lady aranyos babahangon fog gügyögni. 10 féle különböző hangot tud kiadni.

Lady gondozása megtanítja a kicsiket a felelősség vállalásra, arra, hogyan bánjanak egy kisbabával. Tudják szeretgetni, öltöztetni, altatni és bárhová magukkal vihetik. Mivel Ladynek igazi haja van, így kedvedre fésülheted és csodás frizurákat készíthetsz neki. 

Csomagolás tartalma: 1 darab Lady katica baba és 1 darab cumi

Baba mérete: kb. 30 cm (ruhával együtt)

Csomagolás mérete: 30 cm x 20 cm x 13 cm

2 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

18 hónapos kortól ajánlott!

A termék további működéséhez szükséges elemeket külön megrendelheti webshopunkból.

Gyűjtsd össze a Cry babies babákat, hogy együtt legyenek a tesók.

24.999 Ft 22.999 Ft
8%

Cry Babies: Daisy (Dressy Széria)

Raktáron

A Cry Babies egyik újdonsága a már igazi hajjal rendelkező babák! Jenna a Dressy széria tagja. 

Daisynek világos kék szeme és lila haja van, valamint még puhább arca, mint testvéreinek. Fehér cicás plüss sapkát, kék alapon fehér pöttyös pulcsit, rózsaszín alapon csíkos szoknyás kis ruhát, felemás csíkos harisnyát (egyik fele rózsaszín-fehér csíkos, a másik fele kék-fehér csíkos), hozzá egy rózsaszín és egy kék cipőt visel. A cicafülek belsejében rózsaszín alapon fehér szivecskék van. Cumija színe rózsaszín.

Mint minden Cry Babies, ő is elkezd könnyezni és síró hangot ad ki, ha kiveszed a cumiját a szájából. Csak akkor hagyja abba, ha visszakapja azt. (Ahhoz, hogy sírni tudjon, vizet kell tölteni a fejébe.)

Daisy végtagjai mozgathatók. 

Mikor megnyugtatod, Daisy aranyos babahangon fog gügyögni. 10 féle különböző hangot tud kiadni.

Daisy gondozása megtanítja a kicsiket a felelősség vállalásra, arra, hogyan bánjanak egy kisbabával. Tudják szeretgetni, öltöztetni, altatni és bárhová magukkal vihetik. Mivel Daisynek igazi haja van, így kedvedre fésülheted és csodás frizurákat készíthetsz neki. 

Csomagolás tartalma: 1 darab Daisy cica baba és 1 darab cumi

Baba mérete: kb. 30 cm (ruhával együtt)

Csomagolás mérete: 30 cm x 20 cm x 13 cm

2 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

18 hónapos kortól ajánlott!

A termék további működéséhez szükséges elemeket külön megrendelheti webshopunkból.

Gyűjtsd össze a Cry babies babákat, hogy együtt legyenek a tesók.

24.999 Ft 22.999 Ft
8%

Cry Babies: Alice (Storyland Széria)

Raktáron

A Cry Babies egyik újdonsága a már igazi hajjal rendelkező babák! Alice a Storyland széria tagja. 

Alicenak világos kék szeme és szőke haja van, valamint még puhább arca, mint testvéreinek. Kis rózsaszín kapucnis plüss pulcsit, kék-fehér csíkos harisnyát, fehér kis kötényt és hozzá fekete cipőket visel. A kapucniját egy kék masni, a kötényét pedig rózsaszín szivecskék és fekete rombuszok díszítik. Cumija színe kék.

Mint minden Cry Babies, ő is elkezd könnyezni és síró hangot ad ki, ha kiveszed a cumiját a szájából. Csak akkor hagyja abba, ha visszakapja azt. (Ahhoz, hogy sírni tudjon, vizet kell tölteni a fejébe.)

Alice végtagjai mozgathatók. 

Alice gondozása megtanítja a kicsiket a felelősség vállalásra, arra, hogyan bánjanak egy kisbabával. Tudják szeretgetni, öltöztetni, altatni és bárhová magukkal vihetik. Mivel Alicenak igazi haja van, így kedvedre fésülheted és csodás frizurákat készíthetsz neki. 

Csomagolás tartalma: 1 darab Alice baba és 1 darab cumi

Baba mérete: kb. 30 cm (ruhával együtt)

Csomagolás mérete: 30 cm x 20 cm x 13 cm

2 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

18 hónapos kortól ajánlott!

A termék további működéséhez szükséges elemeket külön megrendelheti webshopunkból.

Gyűjtsd össze a Cry babies babákat, hogy együtt legyenek a tesók.

24.999 Ft 22.999 Ft
8%

Cry Babies: Mickey (Dressy Széria)

Raktáron
A Cry Babies egyik újdonsága a már igazi hajjal rendelkező babák! Mickey a Dressy széria egy különleges tagja. 

Mickeynek világos kék szeme és szőkés haja van, valamint még puhább arca, mint testvéreinek. Kis fekete kapucnis plüss Mickey egér füles pulcsit, piros kantáros nadrágot, fekete zoknit és hozzá citromsárga cipőket visel. Cumija színe világos kék.

Mint minden Cry Babies, ő is elkezd könnyezni és síró hangot ad ki, ha kiveszed a cumiját a szájából. Csak akkor hagyja abba, ha visszakapja azt. (Ahhoz, hogy sírni tudjon, vizet kell tölteni a fejébe.)

Mickey végtagjai mozgathatók. 

Mikor megnyugtatod, Mickey aranyos babahangon fog gügyögni. 10 féle különböző hangot tud kiadni.

Mickey gondozása megtanítja a kicsiket a felelősség vállalásra, arra, hogyan bánjanak egy kisbabával. Tudják szeretgetni, öltöztetni, altatni és bárhová magukkal vihetik. Mivel Mickeynek igazi haja van, így kedvedre fésülheted. 

Csomagolás tartalma: 1 darab Mickey egér baba és 1 darab cumi

Baba mérete: kb. 30 cm (ruhával együtt)

Csomagolás mérete: 30 cm x 20 cm x 13 cm

2 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

18 hónapos kortól ajánlott!

A termék további működéséhez szükséges elemeket külön megrendelheti webshopunkból.

Gyűjtsd össze a Cry babies babákat, hogy együtt legyenek a tesók.
24.999 Ft 22.999 Ft
8%