Lego Minecraft: A Vöröskő Csata 21163

22.999 Ft (18.109 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: LEGO
Cikkszám: 5702016618303
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.199 Ft

Csempészd be a valós világba az online Minecraft Dungeons minden mókáját a LEGO Minecraft  A Vöröskő csata készlettel! A beállítható óriásokkal, közkedvelt szereplőkkel és szórakoztató csatákkal teli építőjáték akciódús helyszínt nyújt a Minecraft játékosoknak a véget nem érő, kézzelfogható kalandokhoz.

A gyermekek megalkothatják saját Minecraft akcióikat, miközben szembeszállnak az óriás vöröskő szörnnyel és a vöröskő gólemmel. A fiatalok klassz fegyverekkel vághatnak bele a csatákba, emellett beállíthatják a vöröskő szörnyeket, hogy változatos jeleneteket alkossanak. Számtalan szórakoztató kiegészítő is vár rájuk, többek között a Minecraft malacperselyben található zsákmány.
Csempészd be a valós világba a Minecraft Dungeons online játék mókáját a LEGO Minecraft A Vöröskő csata  készlettel! A játékosok megalkothatják saját, kézzelfogható Dungeons kalandjaikat a népszerű szereplők és a beállítható óriások segítségével.
A készlet tartalmaz 4 db Minecraft hőst – Hexet, Hedwiget, Halt és Valorie-t –, egy óriás vöröskő szörnyet, egy vöröskő gólemet és rengeteg klassz Minecraft fegyvert is.
A gyermekekre végtelen akció, izgalom és kaland vár, miközben szembeszállnak az óriás vöröskő szörnnyel és a vöröskő gólemmel, majd csatlakoznak a Minecraft hősökhöz, hogy legyőzzék Arch-Illager csatlósait.

Ajánlott életkor: 8+

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Árukereső.hu Árukereső.hu