​Mancs Őrjárat: Kiképzőpálya

10.999 Ft
9.999 Ft (7.873 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9%
Cikkszám: 778988098349
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.476 Ft

A Mancs őrjárat kutyusai (Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye) egy mentőcsapat tagjai, akiket a technikai zseni 10 éves Ryder vezet. Rengeteg élményre tesznek szert a különböző kalandok során. Remek problémamegoldó képességeikkel, menő járműveikkel azért dolgoznak, hogy megmentsék Kaland-öböl lakosságát. Minden kutyának megvannak az erősségei, amikkel hozzájárulnak a csapat sikeréhez.

A bátor járőrkutya mindig éber és segítőkész, ha valahol szükség van rá. Ahhoz, hogy erre képes legyen, megfelelő kiképzésre és gyakorlásra van szüksége. Erre remek lehetőség ez a kiképzőpálya.

Az emelő segítségével akár a fa koronájáig is gond nélkül feljut a segítség, így Chase megmentheti a kiscicát, amelyik fenn ragadt a fán. Az állvány tetejéről egy kötélpálya segítségével Chase Tyúkocskát is leviheti a földre és hazajuttathatja a polgármester asszonyhoz. A kis ágyú segítségével a célbalövést is gyakorolhatja.

Csomagolás tartalma: Chase a rendőrkutya, egy megmentésre váró kiscica, Tyúkocska, egy kosaras emelő, egy ágyú két lövedékkel és céltáblákkal, egy kötélpályás állvány és egy fa

Csomagolás mérete: 41 cm x 30 cm x 8 cm

Ajánlott életkor: 3 év

Leírás és Paraméterek

Mancs Őrjárat Kiképzőpálya
Csomagolás tartalma Chase a rendőrkutya, egy megmentésre váró kiscica, Tyúkocska, egy kosaras emelő, egy ágyú két lövedékkel és céltáblákkal, egy kötélpályás állvány és egy fa
Csomagolás mérete 41 cm x 30 cm x 8 cm
Ajánlott életkor 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek