Mega Vasalható Gyöngykészlet: 6000 db Gyönggyel 

8.499 Ft (6.692 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 1401404729020
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.476 Ft

Készíts különböző formájú, színes vasalható gyöngyképeket, kulcstartókat vagy akár díszeket ennek a mega készletnek a segítségével! A vasalható gyöngyök fejlesztik a kreativitást, a kézügyességet és a sok különböző színnek köszönhetően a színfelismerést. 

A praktikus dobozának köszönhetően könnyedén magaddal viheted,csak fogd meg a szürke fülét és indulás! A sablonok műanyagból készültek, tüskés felületűek. Így a csipeszek segítségével könnyen ráhelyezhetjük az általunk kiválasztott színű gyöngyöket. Az ügyesebbek kézzel is rakhatják. Ha kész a minta nincs más teendő, csak rárakni a vasalós papírt és meleg vasalóval összeolvasztani őket.

Csomagolás tartalma: 3 darab tárolódoboz (ami a készletet tartalmazza), 6 darab különböző méretű és formájú  műanyag sablon, hozzájuk 6 darab karton mintasablon, összesen 12 csomag gyöngy vegyes színekben (6000 darab), 2 darab fehér csipesz, 2 darab vasalós papír, 10 darab fekete talp, 1 darab áttetsző műanyag elválasztó (a rekeszekhez) és útmutató 

A vasalható gyöngyök színei: fehér, citromsárga, barack színű, narancssárga, világos rózsaszín, sötét rózsaszín, piros, lila, világos kék, sötétkék, világos zöld, sötétzöld, barna, szürke és fekete 

A sablonok mérete mintánként változik.

Kis négyzet: 8 cm x 8 cm x 0,3 cm

Nagy négyzet: 15 cm x 15 cm x 0,3 cm

Kör: 8,5 cm (átmérő) x 0,3 cm (magasság tüskékkel)

Szív: 9,5 cm (a legszélesebb részén) x 0,3 cm (magasság tüskékkel)

Csillag: 10 cm (átmérő) x 0,3 cm (magasság tüskékkel)

Rombusz (hatszög): 8,5 cm (hosszabb átmérő) x 7,5 cm x (rövidebb átmérő) x 0,3 cm (magasság tüskékkel)

Csipeszek hossza: 11 cm

Csomagolás mérete: 17,5 cm x 16,5 cm x 13,5 cm

Magát a csomagolást használhatod a gyöngyök tárolására is, hiszen három szintből tevődik össze és mind rekeszekre osztható. 

6 éves kortól ajánlott!

Ezt a készletet bármely más vasalható gyöngykészlettel együtt is használhatod. Így még szebb és érdekesebb remekműveket alkothatsz. 

Utánpótlásnak különböző színű vagy akár vegyes gyöngyöket is rendelhetsz a webshopunkból. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Árukereső.hu Árukereső.hu