Memória Játék

4.999 Ft (3.936 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: JOKOMISIADA
Cikkszám: 5905258526317
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.476 Ft

A memória egy fantasztikus játék, amely segít fejleszteni a memóriádat és a koncentrációdat. Játszhatunk egyedül vagy másokkal, versenyt szervezve a memorizálás bajnokává válhatsz.
A konzol érdekes, modern megjelenése a fiatalabb játékosokat is játékra ösztönzi.

A játéknak két játékmódja van, amelyek a konzol bal oldalán található csúszkával állíthatók be. A mód kiválasztása után indítsa el a játékot a jobb oldali gomb megnyomásával.

Az első játékmód pedig a memória:
Egymás után 5 darab gomb fog felvillani. Ha jó sorrendbe nyomod őket meg akkor győzelmi hangot fog kiadni a konzol, ha viszont elrontod akkor vesztes hangot fogsz hallani.
Ha sikerült jó sorrendbe lenyomni a gombokat a következő korbe már 6 darab gomb fog fell villan és minden sikeres kör után egyel több gombot kell megjegyezned.

A második játékmód pedig a gyorsaság:
Ebben a módban gondosan figyelnünk kell a konzol panelt. A diódák egymás után fognak felvillani de ami egyszer már felvillant az nem alszik el, és az lesz a feladatunk, hogy megnyomjuk azt a világító gombot, amelyik utoljára világított. Eleinte könnyűnek tűnhet, de később komolyan át kell gondolnunk, hogy az adott gomb korábban világított-e? Ahogy eddig is, most is csak egy esélyed van, úgyhogy kapcsoljd be és gondolkodj! Sok szerencsét.

A játékmódtól függetlenül a játék sok órányi nagyszerű, izgalmas szórakozást biztosít. Hasznos lesz barátokkal való találkozáskor, akár családdal játszani, utazás közben vagy a váróteremben várakozni.

Méretek: 16 cm x 11 cm x 3 cm

3 éves kortól ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek