Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Super Wings

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Super Wings óvodás hátizsák. Jellemzői: méretre állítható párnázott vállpántok, belül egy nagy rekesz Mérete: 27 x 23 x 9 cm 
2.990 Ft
Raktáron
Super wings Paul távirányítású rendőr repülő. A repülő 360°-ban elfordul. Paul rendőr repülőnek világít és hangot ad a szirénája, amit a távirányítón található gomb segítségével kapcsolhatsz be és ki. A játék 5 db AAA elemmel működik melyet a csomagolás nem tartalmaz. 
8.999 Ft
Raktáron
Super Wings Jett repülőgép. Jettel eltudsz repülni különböző országokba, mindegyiknek saját kártyája van. Amikor elhúzod a kártya vonalkódos részét Jett fején található nyíláson keresztül, akkor beszélni kezd angolul. Az első kereket lehet forgatni jobbra-balra, így bátran tologathatod bármilyen irányba. A szetthez szükséges 3 db 1,5 V-os AAA ceruzaelem, amelyet a csomagolás nem tartalmaz.
8.999 Ft
Raktáron
Super Wings Donnie elemes repülő. Amikor Donnieval manőverezel a levegőben hangokat ad ki,  van egy kinyitható szerelődoboza is. A játék 3 db 1,5 V-os AAA ceruzaelemmel működik, amelyet a csomagolás nem tartalmaz.
8.999 Ft
Raktáron
Eljöttek hozzátok a Szuper Wings mese kedves kis szereplői. Anyaguk gumi, a kezeiket és a törzsüket mozgatni lehet. Mérete: 14 cm 
3.999 Ft
Termék szűrés
Ár
GYÁRTÓK
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító