Mini Golf Készlet Kerekeken Álló Tartóval

3.850 Ft (3.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: JOKOMISIADA
Cikkszám: 5905258529196
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.259 Ft

A kerekeken álló állvánnyal és kiegészítőkkel ellátott minigolf készlet tökéletes választás azoknak a kis sportrajongóknak, akik gyakorlatilag bárhol szeretnének golfozni.

Ez a komplett készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van egy saját golfpálya létrehozásához, hogy bárhol, bármikor akár órákon át szórakozást biztosítson az egész családnak vagy baráti társaságnak.
A kerekes állvány megkönnyíti a készlet szállítását és tárolását, így viheti strandra, parkba, piknikre vagy akár a kertbe. Az állvány masszív felépítése garantálja a golfpálya stabilitását még egyenetlen terepen is, így szabadon és kellemesen játszhatsz anélkül, hogy az akadályoktól kellene aggódnod.
A készletben található kiegészítők, mint a golfütők, labdák és céllyukak, lehetővé teszik, hogy a játékosok képességeihez és preferenciáihoz igazodva különféle útvonalakat és nehézségi szinteket alakítsunk ki. Ennek köszönhetően minden játék egyedi és tele van kihívásokkal, ami azt jelenti, hogy a játék soha nem lesz unalmas.

A készlet tartalma: 3 darab különböző színű, formájú és méretű golfütő, 3 darab fehér golflabda, 1 darab kék színű golfkocsi narancssárga kerekekkel és fogantyúval, 2 darab narancssárga céllyuk

Méretek:
Golfkocsi: 49 cm x 12 cm x 12 cm

Golfütő: 49 cm x 9,5 cm x 3 cm

Labda átmérője: 3 cm

Céllyuk: 11,5 cm x 7 cm x 2,5 cm 


A minigolf készlet nemcsak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a gyerekek motoros készségeit, koncentrációját és stratégiai készségeit is. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy aktívan töltsön időt a szabadban. Ez a multifunkcionális és praktikus készlet mindenki számára elérhetővé teszi a minigolf szórakozást, helytől és időjárási viszonyoktól függetlenül. Tökéletes családi partikhoz, baráti találkozókhoz vagy szabadtéri rendezvények szervezéséhez.

A készlet teljes egészében műanyagból készült.

3 éves kortól ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!