My Fairy Garden : Virág Házikó a Tündérkertben

6.999 Ft (5.511 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999548064122
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.476 Ft

A virág házikó a tündérkertben a My Fairy Garden család tagja, amiben kis kertet nevelhetsz és otthont adhatsz egy kis tündérnek és az ő mogyorós pele barátjának.

A kis virág házikóban lakik Andrena, a tündér. Vesd el a fűmagot, gondozd és várd meg míg kinő. Ezután építsd meg a virág házikót, aminek az ajtaja nyitható, majd helyezd el a kis tündérkertben egy neked tetsző helyen. Helyezd el a kis kagylót, mint kerti tavat és a színes kavicsokból kikövezheted a házikóhoz vezető utat. Állítsd fel a ruhaszárítót, amire kiterítheted Andrena kis kockás takaróját a csipeszek segítségével. A kertet díszítheted a színes tündérvirágokkal és a fehér tündércsillagokkal egyaránt.

Csomagolás tartalma: 1 darab tál a tündérkerthez, 1 darab tündér, 1 darab mogyorós pele, 1 darab kagyló a kerti tóhoz, 1 darab összeszerelhető virág házikó, 1 darab ruhaszárító kötél tartóoszlopokkal és csipeszekkel, 1 darab kockás takaró, 1 darab virágodu a pelének, 1 csomag fűmag, 1 csomag színes kavics a kerti utacska kikövezéséhez, 1 csomag fehér tündércsillag - 1 csomag tündérvirág a kert díszítéséhez és színes útmutató

A tündérkert táljának átmérője: 26,5 cm

Virág házikó mérete: 7,5 cm x 7,5 cm

Figurák mérete: Andrena tündér 4 cm, mogyorós pele 6 cm

Csomagolás mérete: 30 cm x 27,5 cm x 6,5 cm 

A csomagolás a szükséges termőföldet nem tartalmazza!

4 éves kortól ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek