Noris: Ismered az Órát? Oktató Társas

4.699 Ft (3.700 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 4052346002961
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.476 Ft

Pedagógusok ajánlásával, óvodásoknak és általános iskola 1. és 2. osztályos gyermekek részére.

A gyermekek a "most" pillanatában élnek, ezért számukra az óra megismerése és az idő fogalmának elsajátítása egyáltalán nem könnyű. Ez a játék ezt a tanulási folyamatot könnyíti meg, segít abban, hogy a gyermekek gyorsan megértsék és megtanulják az órát.

A játék tartalmaz négy vidám, cicás és egeres képekkel illusztrált tanuló órát, könnyen rögzíthető óra- és percmutatókkal, melyekkel bármilyen időpont beállítható. 

A puzzleként összeilleszthető idő-, illetve órakártyák segítenek megérteni a gyermekeknek, hogy az egyes időpontok mely napszakra esnek, illetve, hogy jellemzően milyen tevékenységet végzünk ilyenkor. A kártyapárok puzzle-szerű kialakítása biztosítja azt, hogy adott időkártyához mindig csak az annak megfelelő órakártyát lehessen hozzápárosítani.

A játékleírásban szereplő játékötletek lépésről-lépésre ismertetik meg a gyermekeket az órával és az idő fogalmával az alapoktól kezdve egészen addig, míg megfelelő mennyiségű játékos gyakorlással el nem sikerül sajátítani az óra beállításának és leolvasásának tudását.

A játék tartalma: 4 db tanuló óra kis- és nagymutatókkal; 36 db puzzle-kártya 18-18 db idő-, ill. órakártyával; játékleírás különböző játékötletekkel

Játékosok száma: 1-4

Ajánlott életkor: 6+

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!