Star Wars: Interaktív Kylo Ren Figura

37.999 Ft
29.999 Ft (23.621 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 21%
Menny.:db
Gyártó: Giochi Preziosi
Cikkszám: 8001444154436
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.199 Ft

Válaszd játszótársadnak ezt az élethű, interaktív Kylo Ren figurát és éld át újra a Star Wars részek eseményeit! Gyűjtőknek remek ajándék lehet.

Kylo Ren eredeti neve Ben Solo, Han Solo és Leia Organa Solo hercegnő gyermeke, akit Leia Luke Skywalkerhez, a testvéréhez ad, hogy neveljen belőle jedit. Azonban a fiú az erő sötét oldalának egy újabb mestere, Snoke legfőbb vezér befolyása alá kerül, majd átáll a sötét oldalra, és tönkreteszi Luke Új jedirendbeli tanítványainak nevelését. Luke ezt hatalmas kudarcnak éli meg és önkéntes száműzetésbe vonul az Ahch-To bolygón. Ezek után nagyapja, Darth Vader megszállottjává válik és felveszi a Kylo Ren nevet. Maszkját, mely egész fejét eltakarja, ezüstös fém csíkok díszítik. Kylo nem Sith, azonban az erő sötét oldalát képviseli. Olyan fénykardja van, amelynek a markolatából két kis keresztvasszerű penge áll ki, hasonlóan a földi középkori keresztes lovagrend kardjaihoz. A kialakítás a kristályhoz köthető, ami meghasadt, így a rajta áthaladó erő hatására a fény megtörik. Emiatt nem egyenletes Kylo fénykardjának pengéje és a túlzott energia kibocsátás miatt nem csak egy helyen kellett a fénynyalábnak nyílás, hanem így egy nagy és két kisebb kimenetre is szükség volt a stabilitáshoz.

Kylo Ren hátán található egy kapcsoló, amivel beállíthatod, hogy 3 féle demot játszon le a mellkasán lévő gomb megnyomására vagy játék (play) üzemmódban reagáljon a mozgatásra is. Ebben az esetben te tudod irányítani, azáltal, hogy mozgatod. Bekapcsolt állapotban fény- és hangeffekteket is használ. Például angolul beszél és a  a lézerkard világít. A filmben lévő lézerkardjához hűen, ennek is piros fénye van és valódi lézerkard hangokat hallhatsz mozgatása közben.

A figura több ponton is mozgatható, nem csak végtagjai, de feje is. A bal kezén lévő ujjai be- és kihajlíthatók. A fekete köpenye hátul tépőzáras.

Csomagolás tartalma: 1 darab interaktív Kylo Ren figura (a filmbéli fekete páncéljában és köpenyében) és hozzá 1 darab lézerkard

Kylo Ren figura mérete: 43 cm x 20 cm x 6 cm

Lézerkard hossza: 25 cm

Lézerkard színe: piros

Csomagolás mérete: 49,5 cm x 29,5 cm x 20 cm

A figura 3 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

4 éves kortól ajánlott!

A termék további működéséhez szükséges elemeket külön megrendelheti webshopunkból.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Árukereső.hu Árukereső.hu