Színes Fakocka Készlet 100 db-os

9.999 Ft (7.873 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 612292720124
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.259 Ft

Az építőkockák egyikei azoknak a játékoknak, amelyeket soha nem lehet megunni. A gyerekek kedvelik őket, egészen kicsi kortól az idősebbekig. Hiszen szabadjára engedhetik a fantáziájukat, alkothatnak és közben fejleszthetik a kézügyességüket is. Akár az egész családot be lehet vonni a mókás építésbe.

Ebben a dobozban most összesen 100 darab fa építőkockát találnak a gyerkőcök. A fakockák között vannak sima egyszínű és mintás kockák is. A fakockákon lévő állatok és tárgyak segítségével egy saját farmot hozhatsz létre. Praktikus füles dobozának köszönhetően most könnyen magaddal viheted. Könnyedség még, hogy a kockák a dobozon belül is egy füles összehúzható zsákban tárolhatók, így nehezebben szóródnak szét. A doboz tetejének különlegessége, hogy formabedobós, így a kockákat a formájuknak megfelelő lukon (6 féle) keresztül dobhatod be a dobozba.

Öntsd ki a kockákat a dobozból, tervezz és építs!

A sima kockák segítségével megtanulhatja a gyermek a színeket, a mintás kockák segítségével  az állatokat, tárgyakat, a számozott kockák segítségével pedig a számokat. A matematikai műveleteket ábrázoló kockákkal akár a számolást is gyakorolhatja. Így ez a fakocka készlet sok szempontból fejleszti a gyermek képességeit és logikáját.

Csomagolás tartalma: 100 darab különböző színű, mintájú és formájú fa építőkocka, 1 darab tárolózsák és 1 darab formabedobós doboz

Az építőkockák színe: fehér, citromsárga, narancssárga, rózsaszín, piros, lila, kék és zöld

Mintás kockák fajtái: farmer, traktor, almafa, cica, kutya, tehén, kecske, szamár, ló, virág, tyúk, csibe, kacsa, napocska, hordó almákkal, szalmabála, istálló ablakai és ajtajai, matematikai művelet jelek (összeadás, kivonás, szorzás, osztás és egyenlőség jel)

Számozott kockák: 0 - üres fészek, 1 - ló, 2 - tehén, 3 - kecske, 4 - tyúk, 5 - kutya, 6 - bárány, 7 - léckerítés, 8 - kacsa, 9 - csibe

A fakockák méretei:

- kocka 3 cm x 3 cm x 3 cm

- kicsi téglatest 3 cm x 3 cm x 1,5 cm

- téglatest 6 cm x 3 cm x 1,5 cm

- vastag téglatest 6 cm x 3 cm x 3 cm

- rombusz  10,5 cm x 3 cm x 1,5 cm

- henger 3 cm magas és 3 cm az átmérője

- háztető 4 cm x 3 cm x 1,8 cm

- híd 6 cm x 3 cm x 3 cm

Csomagolás átmérője: 20,5 cm

Csomagolás magassága: 22,5 cm

3 éves kortól ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!