Távirányítós Dömper

7.420 Ft (5.843 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: JOKOMISIADA
Cikkszám: 5905258529745
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.476 Ft

A távirányítós, billenős teherautó  azoknak a kis sofőröknek  készült, akiket lenyűgöznek a nagyméretű építőipari járművek.

A billenőkocsi végtelen számú kreatív szórakozást biztosít. Vezérlése elemes távirányítóval történik. A gyermek minden manővert tud irányítani, amitől igazi sofőrnek érzi magát! Ez az interaktív játék nemcsak szórakozást nyújt, hanem segíti gyermeke motoros készségeinek és koordinációjának fejlesztését is. A billenőkocsi irányításával kisgyermeked szórakoztató és izgalmas módon fejleszti kézügyességeit. A gyerekek megalkothatják saját küldetéseiket és kalandjaikat, és elképzelhetik, milyen végtelen tájakat szeretnének felfedezni dömperük volánja mögött.

A készlet tartalma:

Billenős teherautó
2,4 GHz-es távirányító biztonságos antennával

A játék méretei:


kb. 19 cm x 7 cm x 7,5 cm

A távirányítós dömper és a távirányítója elemmel működik

Elemek:

2 x 1,5 V AA távirányítóhoz (nem tartozék)
3 x 1,5 V AA az autóhoz (nem tartozék)

A billenőkocsi fel van szerelve:

-gumi, profilozott futófelület,

- rakodódoboz billenő lehetőséggel,

- nyitható hátsó fal.


Dömperünk minden épület- és járműrajongónak örömet okoz. Az R/C billenőkocsi kiváló módja a vezetési készségek, a koncentráció, a kézi készségek és a gyors gondolkodás fejlesztésének. Ennek köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek testvéreikkel, szüleikkel vagy barátaikkal, élvezhetik a játékot és fejleszthetik fantáziájukat.

Készüljön fel izgalmas kalandokra és számtalan mókás pillanatra autentikus játékunkkal - a távirányítóval vezérelt  Dömperrel. Adja meg gyermekének a legjobb élményt és felejthetetlen emlékeket ezzel az egyedülálló játékkal! 

Technikai adatok:

ajánlott életkor : 3+
csomag mérete :    42 cm x 13,5 cm x 12,5 cm
súly :    0,46 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!