Baba Kéz, Láb Lenyomat Készítő

2.999 Ft (2.361 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: JOKOMISIADA
Cikkszám: 5901436568001
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.476 Ft

A Baby's imprint egy készlet, amely lehetővé teszi a baba lábának vagy kezének lenyomatát és egyedi emléktárgy létrehozását. Tökéletes ajándék nagyszülőknek vagy keresztszülőknek, szülőknek.

A doboz tartalma: 1 darab fém díszdoboz, 1 csomag agyag, 1 darab matrica (név, kor, dátum)
A fém doboz világoskék színen, kék macival, kék kéz és láb lenyomattal van díszítve.


A készlet egy fémből, díszdobozból és egy agyagmasszából áll. Az agyag a dobozból azonnal használatra kész. Puha, finom, így a legfiatalabb gyermek számára sem okoz gondot a lenyomat elkészítése. A lenyomat elkészítése nagyon egyszerű. Az agyagot le kell venni a fóliáról, és a kezünkben kb. 1 percig dagasztani, majd golyót formálni, amit a konzerv fedelénél valamivel nagyobb körre kell kinyújtani. A fedél segítségével megfelelő kört faraghatunk a masszából és belehelyezhetjük a díszdobozba. A láb- vagy kézlenyomat levétele után fogpiszkálóval vagy hasonlóval felírható a gyermek neve és/vagy a születés időpontja. A nyomatot körülbelül 4 napig kell hagyni, amíg teljesen meg nem szárad. A száradást nem szabad gyorsítani (pl. sütőben vagy radiátoron), mert ez a massza megrepedését okozhatja.
A készlet tartalmaz egy tanúsítványt a névvel, életkorral és a születés dátumával. A fedél vagy a dobozok aljára ragasztható.


Díszdoboz átmérője kb. 13,5 cm

A Baby's Print egy kedves emlék a szülőknek, nagyszülőknek, családi barátoknak vagy magának a babának a jövőben. Az agyagba való lenyomatkészítés is remek szórakozás a szülőknek és a gyerekeknek. A készlet bájos csomagolásba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!