Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
Pénznem

Kreatív játékok

...hogy ügyeskedjetek
Nézet:
Rendezés:
Raktáron

Ez a kedves, lezárható napló mindenre emlékezni fog, amit te elfelejtenél! Jegyezd fel benne a napodat, legtitkosabb gondolataidat és vágyaidat, amikre később jó lesz visszaemlékezni! Díszítsd a lapok szélét a rajzaiddal, hogy még egyedibb legyen! Az emlékkönyv borítóján kedves kisállatok vigyáznak a titkaidra. A lakattal zárható napló mellé egy toll is, mely flitteres. A csomagolás mérete: 22 x 16 x 3 cm.

 

1.999 Ft
Raktáron

A napló flitteres külseje nagyon egyedi, és biztos minden kislány kedvence lesz majd, hiszen egy mozdulattal átlehet változtatni a külsejét és akár mintákat is rajzolhatsz bele. Belső lapjai vonalazottak. A készlet egy tollat is tartalmaz. Mérete: 20 x 13 x 2 cm A terméket véletlenszerű változatban szállítjuk.

1.899 Ft
Raktáron
A csomagolásban 7 darab ecsetet találsz, aminek különféle méretei és színei vannak. Ajánlott életkor: +3
2.098 Ft
Raktáron
Ennek a logikai játéknak kígyó formája van és háromszögekből áll. A játékkal különböző formákat alkothatsz, valósítsd meg saját terveidet, döntsd el te, hogy milyen sorrendet alkossanak a színes háromszögek. Sok formában és színben rakhatod ki a logikai játékot, ehhez nem kell más csak a képzelő erős és a logikád. Ajánlott életkor: +3
2.599 Ft
Raktáron

Mágneses 3 lábú állványos rajztábla. Az állvány lábai három fokozatban 106, 112 és 120 cm-re állíthatóak. A tábla felső peremén két macialakú csipesz található mellyel rajzlapot lehet erősíteni a táblára. A táblára filctollal lehet rajzolni mely könnyedén letörölhető. A tábla alján két kis rekesz található amiben a kellékeket lehet tárolni, hogy mindig kéznél legyen amire ép szükség van az alkotáshoz. A készlet tartalmaz: 1 db törölhető marker, 1 db radír, 2 db tároló rekesz, 74 db mágneses elem, 26 db mágneses betű, 10 db mágneses matrica, 8 db mágneses kártya levehető képekkel. Mérete: 64 x 55 x 9 cm 

 

18.999 Ft
Raktáron
Színes műanyag gyöngyök melyekből csodás ékszereket tudsz készíteni. A gyöngyökhöz nincs szükség fonalra, a rajtuk található bogyókkal kapcsolhatóak össze. A szetthez tartozik karkötő is amit kedved szerint díszíthetsz. Ajánlott 3 éves kortól! 
2.299 Ft
Raktáron
Színes műanyag gyöngyök melyekből csodás ékszereket tudsz készíteni. A gyöngyökhöz nincs szükség fonalra, a rajtuk található bogyókkal kapcsolhatóak össze. Véletlenszerű változatban küldjük. Ajánlott 3 éves kortól! 
1.499 Ft
Raktáron
Színes műanyag gyöngyök melyekből csodás ékszereket tudsz készíteni. A gyöngyökhöz nincs szükség fonalra, a rajtuk található bogyókkal kapcsolhatóak össze. A szetthez tartozik egy hajráf és karkötő is amit kedved szerint díszíthetsz. Ajánlott 3 éves kortól! 
5.999 Ft
Raktáron
Színes műanyag gyöngyök melyekből csodás ékszereket tudsz készíteni. A gyöngyökhöz nincs szükség fonalra, a rajtuk található bogyókkal kapcsolhatóak össze.  Ajánlott 3 éves kortól! 
1.799 Ft
Raktáron
Karkötő, kulcstartó vagy bármi más kreatív ajándék elkészítésére tökéletesek ezek a műanyag zsinórok. A csomagolásban több színben is megtalálod a zsinórokat. Hossza 80 cm. Ajánlott életkor: +3. 
1.399 Ft
Raktáron
Karkötő, kulcstartó vagy bármi más kreatív ajándék elkészítésére tökéletesek ezek a műanyag zsinórok. A csomagolásban több színben is megtalálod a zsinórokat. Hossza 90 cm. Ajánlott életkor: +3. 
899 Ft
Raktáron
Készíts magadnak gyönyörű színes karkötőket és díszítsd gyöngyökkel amit a csomagolásban megtalálsz. A fonalak 100 cm hosszúak. Ajánlott életkor: +5
999 Ft
Raktáron
Szilikon karkötő praktikus tároló dobozban. 2022 darabos készlet, amiben mindent megtalálsz a karkötők készítéshez. A fonószerkezeten kívül további 200 gumit, 18 kapcsot és egy horgolót is találsz. Készíts egyedi, fantasztikus elasztikus karkötő ékszereket magadnak, barátnőidnek és a családtagjaidnak! Ajánlott 5 éves kortól! Méret: 27 x 20 x 5 cm 
2.599 Ft
Raktáron
Kidea gyurmázó készlet, rengeteg formával amivel most finom pizzákat tudsz készíteni. A doboz 5 darab különböző színű gyurmát tartalmaz.  A  15 darabos készletben a gyurma mellett még különböző formákat és gyurmázó eszközöket találsz. Csomagolás méretei: 38 x 26 x 8 cm. Tartozékok: 5 x 17 gramm tégely gyurma, 9 db gyurmázóeszköz, 1 db nyújtófa. Ajánlott 5 éves kortól!
4.199 Ft
Raktáron
Szilikon karkötő - 602 darabos készlet, amiben mindent megtalálsz a karkötők készítéshez. A fonószerkezeten kívül további 600 gumit és egy horgolót is találsz. Készíts egyedi, fantasztikus Elasztikus karkötő ékszereket magadnak, barátnőidnek és a családtagjaidnak! Csomagolási méretek:26 x 19  x 4 cm. Ajánlott 5 éves kortól! 
1.299 Ft
Raktáron
Szilikon karkötő - 1220 darabos készlet, amiben mindent megtalálsz a karkötők készítéshez. A fonószerkezeten kívül további 1200 gumit és egy horgolót is találsz. Készíts egyedi, fantasztikus elasztikus karkötő ékszereket magadnak, barátnőidnek és a családtagjaidnak! Csomagolási méretek:30 x 26  x 5 cm. Ajánlott 5 éves kortól! 
2.499 Ft
Raktáron
Plasti Art gyurmázó készlet praktikus hordozható dobozban, rengeteg formával. A készlet  5 darab különböző színű gyurmát tartalmazó tégelyt tartalmaz. A  23 darabos készletben a gyurma mellett még különböző formákat és gyurmázó eszközöket találsz melyekkel különböző ételeket készíthetsz. Csomagolás méretei: 30 x 15 x 14 cm, Tartozékok: 5 tégely gyurma, 17 db gyurmázóeszköz. Ajánlott 3 éves kortól! 
6.999 Ft
Raktáron
Szeretsz ékszereket készíteni? Akkor ezzel a műanyag gyöngyös szettel, szebbnél szebb ékszereket tudsz csinálni magadnak, vagy a szeretteidnek, barátaidnak. A szettben több színű, méretű és formájú gyöngy van, valamint gumis zsinór a könnyedén felvehető ékszerekhez.Csomagolás mérete: 36 x 30 x 4 cm 
2.399 Ft
Raktáron
Borítsd színes fényáradatba a szobádat! A Glass Deco üvegfesték 6 darabos készlettel bármilyen színes ablakmatricát el tudsz készíteni! A sablonok alapján, de akár szabad kézzel is megrajzolhatod a kívánt mintát a fóliára, amit ezután már csak ki kell színezned, és fel kell ragasztanod az ablakra. A napsugarak áthatolnak a színes rajzon, és a színes fény megfesti a szobádat! A matricákat könnyen le lehet fejteni az ablakról, és újra fel tudod használni őket! A Glass Deco üvegfesték 6 darabos készlet 4 db sablont, 2 db fóliát, 5 db színes üvegfestéket és 1 db fekete üvegfestéket tartalmaz. Teljes száradási idő: 12 óra. Csomagolás méretei: 14 x 2 x 17 cm. Ajánlott életkor:m +3
1.999 Ft
Raktáron
10 darab 10,5 ml-es üvegfólia festék (9 szín, 1 kontúr), 5 db minta, 2 db fólia, mellyel csodaszép virágot festhetsz az ablakodra. Használata:A mintát a kontúrral rajzold körbe, majd hagyd megszáradni. Száradás után a köztes felületet üvegfólia festékkel fesd ki, majd hagyd teljesen megszáradni. Az elkészült munkádat húzza le a fóliáról, és ragaszd az üvegfelületre. Munkádat semmiképp ne húzd le a fóliáról addig, míg meg nem győződtél arról, hogy az teljesen meg nem száradt. Száradási idő 12 óra. Több festék használatakor hosszabb száradási idő szükséges. Használat után a tubust mindig jól zárd vissza! FIGYELMEZTETÉS! Fulladás veszély! Apró tartozékokat tartalmaz, 3 évnél fiatalabb gyermekek nem használhatják! Felnőtt felügyelete javasolt! Hőtől, hidegtől, nedvességtől távol, szoba hőmérsékleten tartandó! Ha ruházatod üvegfólia festékkel szennyeződött, azonnal meleg vízzel ki kell mosni. Száradás után foltot hagyhat!
2.199 Ft
Termék szűrés
Ár
Gyártóinformation_mark
GYÁRTÓK
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító
Árukereső.hu Árukereső.hu