Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Kreatív játékok

...hogy ügyeskedjetek
Nézet:
Rendezés:
Raktáron

Laser Pegs LED-es építőtőjáték 6in1 - Repülő. 

Megérkezett ez az új építőjáték melyet a Led-es elem tesz még klasszabbá, melyből 6 fajta repülőt építhetsz. A készlet 87 db-os. 

Ajánlott életkor: 7-12 év A játék 2 x 3 db LR44 gombelemmel működik, melyet a csomagolás már tartalmaz. 

10.999 Ft
Raktáron

Laser Pegs LED-es építőtőjáték 4in1 - autó. 

Megérkezett ez az új építőjáték melyet a Led-es elem tesz még klasszabbá, melyből 4 fajta autót építhetsz. A készlet 66 db-os. 

Ajánlott életkor: 7-12 év A játék 3 db LR44 gombelemmel működik, melyet a csomagolás már tartalmaz. 

7.899 Ft
Raktáron

Laser Pegs LED-es építőtőjáték 4in1 - Helikopter. 

Megérkezett ez az új építőjáték melyet a Led-es elem tesz még klasszabbá, melyből 4 fajta helikopter építhetsz. A készlet 69 db-os. 

Ajánlott életkor: 7-12 év A játék 3 db LR44 gombelemmel működik, melyet a csomagolás már tartalmaz. 

7.899 Ft
Raktáron

Laser Pegs LED-es építőtőjáték 4in1 - Repülő.

Megérkezett ez az új építőjáték melyet a Led-es elem tesz még klasszabbá, melyből 4 fajta repülőt építhetsz. A készlet 64 db-os. 

Ajánlott életkor: 7-12 év A játék 3 db LR44 gombelemmel működik, melyet a csomagolás már tartalmaz. 

7.899 Ft
Raktáron
Gyönyörű rózsaszín notesz készlet, amelyben lejegyezheted teendőidet vagy a legféltettebb titkaidat, vagy akár rajzolhatsz is bele. A készletben találhatsz aranyos matricákat, melyekkel kedvedre dekorálhatod a noteszedet. A készlet tartalmaz: 1 db notesz, 1 db toll, 1 db radír, 1 db szövegkiemelő és matricák. Az ár egy db termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk. 
2.299 Ft
Raktáron
Különleges csillámos trutyi a rajongóknak! A csillámos trutyi a legizgalmasabb slime ami valaha létezett. Csak fel kell pattintani a kupakot és indulhat a trutyimóka. A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
1.299 Ft
Raktáron

A gumi karkötő készítő szett 3 éves kor alatt nem ajánlott

A termék tartalma: egy keretet több színes gumit (1200db-os) kapcsokat és a horgoló tűt  

1.299 Ft
Raktáron

Kötő szett 6 éves kor alatt nem ajánlott

 A termék tartalmaz egy kötő tűt fonalat és a kötő keretet

 

7.999 Ft
Raktáron

Kötő szett három 3 éves kor alatt nem ajánlott

A termék  tartalmaz: egy kötő keretet egy horgoló tűt és 4 fonalat

 

4.999 Ft
Raktáron

A termék 3 éves kor alatt nem ajánlott

A készlet tartalmaz: több alakú színű gyöngyöt hozzá tartozó fonallal

 

2.399 Ft
Raktáron
A dinoszaurusz csontváz régészeti játék készlet visszarepít a múltba! Kalapács és véső segítségével rálelhetsz a történelem előtti idők élőlényének csontvázára. Bontsd szét a kőzetet, leld meg a csontokat, és építsd össze a dinoszauruszt! Csomagolási méretek: 30 x 30 x 5 cm. Ajánlott 3 éves kortól! 
2.499 Ft
Raktáron
Vizsgáld a távol lévő csillagokat, és a közel lévő apró dolgokat is! A Távcső és mikroszkóp készlet egy hosszú, háromlábú állvánnyal készült teleszkópot tartalmaz, amivel az égboltot tudod megvizsgálni. Figyeld meg a csillagokat, a különböző égitesteket, a távcső 20x, 30x és 40x nagyítású optikával is használható. A csomagban lévő mikroszkóppal a legkisebb dolgokat tudod megfigyelni, legyen szó egy porszemről, hajszálról vagy kis rovarról. A mikroszkóp tükörrel készült, tedd a tárgylemezek közé a vizsgálandó dolgot, állítsd be a nagyítást, és akár még jegyzeteket is készíthetsz a megfigyelésekről. A mikroszkóp 100x, 200x, 450x nagyításra is képes, a csomagban mintatárolókat, kiegészítőket is megtalálsz. A távcső mérete: 40 cm, mikroszkóp mérete: 19 cm. Csomagolás mérete: 44 x 39 x 8 cm 
9.999 Ft
Raktáron
Vizsgáld meg a környezetedben lévő tárgyakat Mikroszkóppal! A Mikroszkóp készlet kiegészítőkkel bevezet a kutatók és tudósok világába! A mikroszkóp 10x, 30x és 60x lencsékkel van felszerelve, amik 100x -200x-450x nagyításra képesek! A mikroszkóp lemezeit kis tükörrel és LED-es fénnyel is meg tudod világítani, ráadásul a Mikroszkóp készlet kiegészítőkkel még rengeteg mást is tartogat számodra! A lemezekre rá tudod tenni a vizsgálandó tárgyat, vagy különböző anyagokat. A mikroszkóp 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Mikroszkóp méretei: 19 x 10 x 6 cm.  
3.999 Ft
Raktáron
Rögzítsd legkedvesebb emlékeidet emlékkönyvben! Ez a kedves, lezárható napló mindenre emlékezni fog, amit te elfelejtenél! Jegyezd fel benne a napodat, legtitkosabb gondolataidat és vágyaidat, amikre később jó lesz visszaemlékezni! Díszítsd a lapok szélét a rajzaiddal, hogy még egyedibb legyen! Az emlékkönyv borítóján kedves cica vagy kutyus vigyáz a titkaidra. A lakattal zárható napló mellé egy toll is jár.  A csomagolás mérete: 20 x 21 x 2 cm.
1.399 Ft
Raktáron

Szeretsz fúrni, faragni? Akkor ez a Te készleted! 
Vezeték nélküli fúrógép, ami 2 db AA-s elemmel működik. 16 darabos munkaeszköz készletünk tartalmaz egy darab fúrógépet, egy ács kalapácsot, kombinált fogót, egy lapos fejű csavarhúzót, két darab villáskulcsot, 2 db tiplit, 3 db facsavart, 3 db alátétes anyát. valamint két darab előre kifúrt fa lapot. 

A munkaeszköz készlet anyaga műanyag, tisztítása nedves ronggyal.

A termék 3 éves kor felett, szülői felügyelet mellett ajánlott.

3.299 Ft
Raktáron
Kidea gyurmázó készlet, rengeteg formával. A  14 darabos készletben a gyurma mellett még különböző formákat és gyurmázó eszközöket találsz. Csomagolás méretei: 30 x 24 x 6 cm. Tartozékok: 8 x 50 g gyurma, 6 db gyurmázóeszköz. Ajánlott 3 éves kortól! 
2.499 Ft
Raktáron
Kidea gyurmázó készlet, rengeteg formával amivel most finom édességeket tudsz készíteni. A dobozban található 4 darab különböző színű gyurmát tartalmazó tégely, melynek fedőjén állatos sziluett található. A  18 darabos készletben a gyurma mellett még különböző formákat és gyurmázó eszközöket találsz. Csomagolás méretei: 40 x 30 x 7 cm Tartozékok: 4 tégely gyurma és 14 db gyurmázóeszköz. Ajánlott 5 éves kortól! 
4.999 Ft
Raktáron
Kidea 24 színű gyurma, a készlet összesen 460 g gyurmát tartalmaz. Ajánlott 3 éves kortól Csomagolás méretei: 22 x 16 x 2 cm 
1.499 Ft
Raktáron
Alkoss különleges figurákat. A gyöngyök azonnal elkezdenek kötni, miután rájuk spricceltünk vízzel. Pár óra alatt megköt a fantasztikus gyöngy alakzat. Ezután már csak az a dolgunk, hogy kitaláljuk, mit készítsünk legközelebb.  A készlet tartalmaz: 400 db gyöngyöt, 1 db spriccelőt, 1 db táblát sablonnal és 1 db csipeszt. A csomagolás mérete: 17 x 17 x 5 cm. Ajánlott 3 éves kortól!                                                      
2.399 Ft
Termék szűrés
Ár
Gyártóinformation_mark
GYÁRTÓK
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító