x
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Kreatív játékok

...hogy ügyeskedjetek
Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Kinél fog ledőlni a hasábokból álló színes torony? A jenga toronyépítő társasjáték piros, zöld, kék és más vidám színekből álló társasjáték, ami az ügyességen alapul. Építsétek fel a tornyot az építőelemekből, és utána egyesével kezdjétek őket kihúzni. Arra figyeljetek, hogy a torony egyensúlyban maradjon, mert akinél ledől, elveszíti a játékot. A jenga társasjátékot az nyeri, aki a legtöbb hasábot tudja begyűjteni anélkül, hogy a torony összedőlne. A csomagolásban még egy dobókockát is találsz aminek minden oldalán egy fajta szín van. Ha nehezíteni akarod a játékot, akkor használjátok a kockát és ha rajtad a sor a jenga húzásban dobj előtte és csak olyan színű hasábot húzhatsz ki amilyet dobtál. 
4.199 Ft
Raktáron
Ez az építőjáték készlet szórakoztatva tanít. A különböző kreatív építőjáték készletek minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújtanak és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással vannak. Játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét, a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínálnak. Ezt a terméket úgy tervezték hogy kompatibilis legyen a legkedveltebb építőkészlet márka termékeivel is. Ajánlott 5 éves kortól! Csomagolás mérete: 27 x  x 17 x 4.5 cm A készlet 152 db elemből áll és 2 db lány figurát tartalmaz. 
2.499 Ft
Raktáron
Ez az építőjáték készlet szórakoztatva tanít. A különböző kreatív építőjáték készletek minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújtanak és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással vannak. Játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét, a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínálnak. Ezt a terméket úgy tervezték hogy kompatibilis legyen a legkedveltebb építőkészlet márka termékeivel is. Ajánlott 5 éves kortól! Csomagolás mérete: 33 x  x 22 x 7 cm A készlet 245 db elemből áll és 2 db figurát, 1 db lovaskocsit és 1 db lovat tartalmaz. 
4.499 Ft
Raktáron
Állítsd össze a saját emoji párnádat. A párna huzatba belerakjuk a bélést amit a dobozban megtalálsz és már kész is a sárga kerek puha része. A dobozban ezen kívül többfajta szem és száj van így bármilyen emojis hangulatjeles lehet a párnád. Ajánlott életkor: +8. Doboz mérete: 25,5 x 25,5 x 5 cm 
2.499 Ft
Raktáron

Tedd érdekessé a színezést és légy kreatív. A dobozban találsz sablonokat és nincs más dolgod, mint hogy a tinta fújóba fújj egy nagyot és a festék permet már színezi is a képet. Ezen kívül színes filceket és színezőt is találsz a csomagban. Könnyen átváltoztathatod a normál filccel készül rajzot, ha a vonalakon áthúzod a mágikus tollat. Ekkor az eredeti szín megváltozik. Ajánlott életkor: +3. Doboz mérete: 37.5 x 28 x 7.5 cm 

 

4.999 Ft
Raktáron
Ha kreatív vagy és imádsz rajzolni akkor neked való a 3D s toll. A csomagolásban 1 db toll van és 1 db UV lámpa ami a tollra szerelhető. Egyszerű használni, viszont remek szórakozást nyújt. Rajzolj tornyot, űrhajót, egyszarvú és persze mind ezt 3D ben. Ajánlott életkor: +6. Doboz mérete: 11 x 24 x 7 cm
4.499 Ft
Raktáron
Ha kreatív vagy és imádsz rajzolni akkor neked való a 3D s toll. A csomagolásban 2 db toll van és 1 db UV lámpa ami a tollra szerelhető és sablont is találsz. Egyszerű használni, viszont remek szórakozást nyújt. Rajzolj tornyot, űrhajót, egyszarvú és persze mind ezt 3D ben. Ajánlott életkor: +6. Doboz mérete: 22 x 28 x 7 cm
5.999 Ft
Raktáron
Ha kifogyott a 3D s tollad, akkor szerezz egy utántöltőt és már mehet is újra a rajzolás. Több színből is választhatsz. Ajánlott életkor: +5
2.199 Ft
Raktáron

Megérkezett ez az új építőjáték melyet a Led-es elem tesz még klasszabbá. A különböző kreatív építőjáték készletek minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújtanak és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással vannak. Játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét, a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínálnak. Ezt a terméket úgy tervezték hogy kompatibilis legyen a legkedveltebb építőkészlet márka termékeivel is. Ajánlott 5 éves kortól! Csomagolás mérete: 32 x 24 x 7 cm. A készlet 2 db led-es építőkockát tartalmaz.

Ajánlott életkor: 4 éves kortól! A játék 2 x 3 db LR44 gombelemmel működik, melyet a csomagolás már tartalmaz. 

7.999 Ft
Raktáron

Megérkezett ez az új építőjáték melyet a Led-es elem tesz még klasszabbá. A különböző kreatív építőjáték készletek minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújtanak és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással vannak. Játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét, a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínálnak. Ezt a terméket úgy tervezték hogy kompatibilis legyen a legkedveltebb építőkészlet márka termékeivel is. Ajánlott 5 éves kortól! Csomagolás mérete: 37 x 27 x 7 cm. A készlet 2 db led-es építőkockát tartalmaz.

Ajánlott életkor: 4 éves kortól! A játék 2 x 2 db LR41 gombelemmel működik, melyet a csomagolás már tartalmaz. 

 

 

8.999 Ft
Raktáron
6 színű gyöngy található a dobozban ami eltérő lehet. Közepes méretűek és átlátszóak. Ajánlott életkor: +3
1.299 Ft
Raktáron
Műanyag virág alakú dobozban több színű gyöngy található. Ajánlott életkor: +6
1.299 Ft
Raktáron
A már jól ismert homokgyurmához, ha kell egy kis pótlás, vagy egy új színt szeretnél, akkor elég megvenni ezt a kiegészítő gyurmát. 220 gr van minden csomagolásban. 
1.699 Ft
Raktáron

Az indító készlet 45 különböző színű pompont tartalmaz, amelyek hátizsákokhoz, mobiltelefonokhoz, tollakhoz, könyvekhez, cipőkhöz és egyéb eszközökhöz köthetők a csomagban található ragasztó bélyegek használatával.

A Pom Pom Wow ponponok puha anyagból készültek, és könnyen kezelhetőek.

Ajánlott életkor: +6

1.999 Ft
Raktáron

Az indító készlet 50 különböző színű pompont tartalmaz, amelyek hátizsákokhoz, mobiltelefonokhoz, tollakhoz, könyvekhez, cipőkhöz és egyéb eszközökhöz köthetők a csomagban található ragasztó bélyegek használatával.

A Pom Pom Wow ponponok puha anyagból készültek, és könnyen kezelhetőek.

A dobozban 6 db díszíthető kellék található. Ajánlott életkor: +6

 

3.399 Ft
Raktáron

2 az 1 ben Építőjáték.

 A különböző kreatív építőjáték készletek minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújtanak és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással vannak. Játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét, a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínálnak. Rendőr és tűzoltót is lehet választani. Egyik állapotban kisautó a másikban pedig robot. Ezt a terméket úgy tervezték hogy kompatibilis legyen a legkedveltebb építőkészlet márka termékeivel is. Ajánlott 4 éves kortól! Csomagolás mérete: 21 x 29 x 4 cm 

3.999 Ft
Raktáron
12 db os változatos színvilágú színezőfilc. Ajánlott életkor: +3. 
599 Ft
Raktáron
12 db os változatos színvilágú színezőfilc vastagheggyel. Ajánlott életkor: +3. 
1.199 Ft
Raktáron

Kalóz hajó építőjáték 2 figurával.

Ez az építőjáték készlet szórakoztatva tanít. A különböző kreatív építőjáték készletek minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújtanak és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással vannak. Játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét, a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínálnak. Ezt a terméket úgy tervezték hogy kompatibilis legyen a legkedveltebb építőkészlet márka termékeivel is. Ajánlott 5 éves kortól! Csomagolás mérete:19 x 14 x 4.5 cm A készlet 66 db elemből áll és 2 db kalóz figurát tartalmaz. 

1.999 Ft
Nincs készleten

Fekete Kalóz Hajó Építőjáték 2 db Figurával 

Ez az építőjáték készlet szórakoztatva tanít. A különböző kreatív építőjáték készletek minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújtanak és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással vannak. Játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét, a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínálnak. Ezt a terméket úgy tervezték hogy kompatibilis legyen a legkedveltebb építőkészlet márka termékeivel is. Ajánlott 5 éves kortól! Csomagolás mérete: 27 x 17 x 4.5 cm A készlet 129 db elemből áll és 2 db kalóz figurával.

2.499 Ft
Termék szűrés
Ár
Gyártóinformation_mark
GYÁRTÓK
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító