Mindenkinek

Rendezés:

Dupla Vízsugaras Elemes Vízipisztoly Többféle

Raktáron

Dupla vízsugaras elektromos vízipisztoly – A nyár legmenőbb vízi játéka!

Készülj fel a legizgalmasabb vízi csatákra ezzel a dupla vízsugaras, elektromos vízipisztollyal! Ez a menő játék garantáltan feldobja a nyári szórakozást, legyen szó kerti partiról, strandolásról vagy medencés játékról.

Miért válaszd ezt a vízipisztolyt?

A termék két féle változatban kapható: Kék és Rózsaszín.

Dupla vízsugár: A dupla vízsugárnak köszönhetően még nagyobb területet tarthatsz ellenőrzés alatt a vízi csatákban, és garantáltan eltalálod a célpontokat.
Pontos és távoli lövések: A precíz kialakításnak köszönhetően pontosan célozhatsz, és a vízsugarak messzire elérnek, így még izgalmasabbá válik a játék.
Könnyű kezelhetőség: A vízipisztoly könnyű és ergonomikus kialakítású, így a gyerekek is könnyedén használhatják, és gyorsan mozoghatnak vele a játék során.
Nagy kapacitású víztartály: Az 1000 ml-es víztartálynak köszönhetően nem kell gyakran újratölteni, így a játék még gördülékenyebb lesz.
USB-s töltés: A mellékelt USB kábellel egyszerűen feltöltheted a vízipisztolyt, így mindig készen áll a következő csatára.

Akkumulátor tartozék
A terméket véletlenszerű változatban küldjük!
6 éves kortól ajánlott

4.800 Ft

Ügyességi És Memória Játék

Raktáron

Nyomd meg a gombot és teszteld a memóriád, és az ujjaid gyorsaságát!
Ezzel a fejlesztő játékkal fejlesztheted a memóriád, a gyorsaságod, és a koncentrációd!

Ezzel a játékkal két féle képpen tudsz játszani: Jegyezd meg a gombok felvillanásának sorrendjére, és ismételd vissza őket helyesen!
A második játék az újj sebesség és a reakciók eddzésére szolgál. Egy véletlenszerű gomb ki villan, és meg kell nyomd ezt a gombot! Mindíg azt a gombot kell megnyomnod ami felvillan!
Mindkét játéknak több szintje van, de vigyázz a szintek egyre nehezebbek!

A játék elemet tartalmaz!
A csomagolás mérete: 15 cm x 10 cm x 3 cm.

A termék 6 éves kor felett ajánlott!
 

3.699 Ft

Világító Katicabogár

Raktáron

Ez a különleges kis katica rengeteg funkcióval van ellátva ami fejlesztheti képességeidet vagy egy mókás kis élményben részesít.

Nagyon esztétikusan és részletesen van kidolgozva a kis katica ugyanis maga a katica türkiz színű de a hátán színes fogaskerekek vannak és három darab kis sárga katica és mindegyik egy kis levélen ül.

Két fokozatba tudod állítani a bekapcsoló gombbal a katicát az elsővel csak világítani és fényeket, formákat fog vetíteni a szemével. A második fokozatban már forognak a kis katicák és a fogaskerekek a nagy katica hátán zenél és ugyanúgy világít is.

A katicabogár méretei: 14,5 cm x 13 cm x 8 cm 
A doboz mérete: 14,5 cm x 13 cm x 8 cm

A katica 3 darab AA elemmel működik amit a csomagolás nem tartalmaz.
A hozzá való elemeket megrendelheti Webshopunkról.

3 éves kortól ajánlott!
 

3.199 Ft

Memória Játék

Raktáron

A memória egy fantasztikus játék, amely segít fejleszteni a memóriádat és a koncentrációdat. Játszhatunk egyedül vagy másokkal, versenyt szervezve a memorizálás bajnokává válhatsz.
A konzol érdekes, modern megjelenése a fiatalabb játékosokat is játékra ösztönzi.

A játéknak két játékmódja van, amelyek a konzol bal oldalán található csúszkával állíthatók be. A mód kiválasztása után indítsa el a játékot a jobb oldali gomb megnyomásával.

Az első játékmód pedig a memória:
Egymás után 5 darab gomb fog felvillani. Ha jó sorrendbe nyomod őket meg akkor győzelmi hangot fog kiadni a konzol, ha viszont elrontod akkor vesztes hangot fogsz hallani.
Ha sikerült jó sorrendbe lenyomni a gombokat a következő korbe már 6 darab gomb fog fell villan és minden sikeres kör után egyel több gombot kell megjegyezned.

A második játékmód pedig a gyorsaság:
Ebben a módban gondosan figyelnünk kell a konzol panelt. A diódák egymás után fognak felvillani de ami egyszer már felvillant az nem alszik el, és az lesz a feladatunk, hogy megnyomjuk azt a világító gombot, amelyik utoljára világított. Eleinte könnyűnek tűnhet, de később komolyan át kell gondolnunk, hogy az adott gomb korábban világított-e? Ahogy eddig is, most is csak egy esélyed van, úgyhogy kapcsoljd be és gondolkodj! Sok szerencsét.

A játékmódtól függetlenül a játék sok órányi nagyszerű, izgalmas szórakozást biztosít. Hasznos lesz barátokkal való találkozáskor, akár családdal játszani, utazás közben vagy a váróteremben várakozni.

Méretek: 16 cm x 11 cm x 3 cm

3 éves kortól ajánlott!

4.999 Ft

Homokozó Szett Szitával És Egyéb Kiegészítőkkel

Raktáron

A színes homokkészlet 7 részes vödörrel, lapáttal, 3 darab formával, tölcsérrel és hengerrel ellátott szitával a tökéletes szett, amely biztosan működik 
a homokozóban, játszótéren, kertben vagy strandon való játék során.
Hiszen minden szülő tudja, hogy a gyerkőcök szeretnek homokozóban játszani, amiből természetesen nem hiányozhatnak olyan alapvető eszközök, mint a lapát vagy a vödör. 
A készlet számos elemet tartalmaz, amelyeknek köszönhetően nem fog hamar megunni a vele való szórakozást. A szemet gyönyörködtető színek és az állatok érdekes formái 
minden bizonnyal minden kisgyermeknek tetszeni fognak.

A készlet tartalma: 1 darab kék vödör, 1 darab sárga lapát, 1 darab görgő, 1 darab szita, 1 darab tölcsér, 1 darab polip forma, 1 darab teknős forma, 1 darab hal forma.A vödör: átmérője kb. 13 cm; magasság kb. 12 cm.
A lapát hossza: kb 23 cm
Az orsó: kb. 19 cm x 14 cm x 16 cm
A szűrő: kb 15 cm átmérőjű
A formák: kb. 12 cm x 10 cm (mintától függően).

A készlet praktikus hálóba van csomagolva.

3 éves kor felett ajánlott!

5.499 Ft

Buborékfújó Katicabogár

Raktáron

Minden kisgyerek számára egy élmény lehet a buborékfújás. De ez nem csak egy sima buborékfújó, hanem egy katicabogár is egyben. Ahhoz, hogy még szórakoztatóbb legyen a fűnyírás, öntsük bele a fűnyíró tartályába a folyadékot, majd bekapcsolás után indulhat is a móka. A  katica világítani is tud.

Csomagolás tartalma: 1 darab piros katica vagy sárga katica fekete pöttyökkel, 1 darab USB töltő, 1 darab "póráz" a katicához és 2 flakon utántöltő folyadék.

A katica egy 3,7V-os akkumlátorral működik, amelyet a csomagolás tartalmaz! 

A csomagolás mérete: 21,5 cm x 19,5 cm x 12 cm 

3 éves kortól ajánlott!
 

5.999 Ft

Teleszkópos Halászháló

Raktáron

Ez a teleszkópos halászháló kicsiknek és nagyoknak is tökéletes választás lehet.
Elmehettek vele akár halászni akár lepkéket is foghattok vele a használatának már csak a képzeletetek szabhat határt.

Elérhető színek: Neon sárga, narancssárga, kék, lila, piros.

A nyele 18 cm-től 65 cm-ig állítható.
A háló méretei: 18,5 cm x 20,5 cm x 20 cm 

A termék többféle szín változatban elérhető. 
A terméket véletlen szerű változatban küldjük!

3 éves kor alatt nem ajánlott!

899 Ft

Shape Matching Társasjáték

Raktáron

A "Match the shapes" oktató arcade játék egy szórakoztató játék, amely az alakzatok megfelelő lyukakhoz való illesztésén alapul. A játék különböző formájú lyukakkal ellátott táblákból és színes figurákból áll, amelyeket a lyukakhoz kell illeszteni. A játék célja a formák ügyes illesztése a lyukakhoz, ami precizitást és kézügyességet igényel a játékosoktól. A játék oktató jellegű, mert segíti a térérzékelés, a mozgáskoordináció fejlesztését, valamint a formák és színek felismerésének elsajátítását. A játék különböző korú gyermekek számára tervezhető, a kisgyermekektől a nagyobb gyermekekig. A Match the shapes egy népszerű játék, amely otthon és óvodában vagy iskolában is használható oktatási segédanyagként a formák és színek elsajátításában.

Játékszabályok
A játékszabályok egyszerűek. A móka abból áll, hogy a játékos által húzott kártyát kell kiraknia a táblára. A geometriai alakzatok elrendezésének és színének is meg kell egyeznie a kártyával.

A formákkal való játék támogatja: a logikus gondolkodást, a koncentrációt, a kéz készségeket és a szenzoros-motoros koordinációt, a képzelőerőt és a kreativitást.

A készlet tartalma: 2 darab játéktábla, 32 darab kártya, 8 darab háromszög, 8 db kör, 8 darab hatszög, 8 darab kocka.
A geometriai formák zöld, piros, sárga és kék színekben vannak.

A logikus gondolkodást, a koncentrációt és a szem-kéz koordinációt támogató játék, geometrikus figurák színeivel, formáival ismerkedik. A tanulás egyik legjobb és leghatékonyabb módja a játék.

4 éves kor felett ajánlott!

2.299 Ft

Fém Rózsaszín Bogár

Raktáron

Ez a rózsaszín bogár autó különlegesség minden gyermeket és gyűjtőt elvarázsol. A stílusos festés és a részletes belső és külső kialakítás igazán élethűvé varázsolja ezt a modellt. 

Az autó ajtói nyithatóak és hátrahúzós motorral rendelkezik. 
Az autó fény és hanghatásokkal van ellátva.
A kisautó fém felhasználásával készült. 

Az autó méretei: 9 cm x 5 cm x 4 cm.

3 éves kortól ajánlott!

2.899 Ft

Virágos Kerti Locsolófej

Raktáron

Ez a locsoló virág a vidámságról és a forró nyári napokon hűsítő permetről gondoskodnak. Használata egyszerű, rakjuk le a fűbe vagy a betonra és csatlakoztassuk egy locsoló csőhöz. A virágok fején lévő színes csövekből jönni fog a víz, így még élvezetesebb lesz a játék. 

Tömlőcsatlakozója minden szokványos tömlőrendszerrel kompatibilis.

A virágok színei: kék, citromsárga, narancssárga és piros

A virágok anyaga: műanyag

Virágos kerti locsoló mérete: 25,5 cm x 15 cm x 5 cm
                                                                
Csomagolás mérete: 17,5 cm x 31,5 cm x 6,5 cm 

8 éves kortól ajánlott!

3.550 Ft

Anlily Menyasszony És Vőlegény Babák

Raktáron

Anlily most egy esküvőre hivatalos, ugyanis Ő lesz a menyasszony és újdonsült férje is ott van melette.

Anlilynek kék szeme van és hosszú szőke haja amibe bele van tűzve menyasszonyi fátyla is. Egy nagyon szép fehér menyasszonyi ruhát visel aminek a szoknyáját csipke borítja, fején egy arany tiarával és nyakában egy szintén arany nyakláncot visel, fehér magassarkú cipővel. Kezében agy kis rózsaszín csokrot fog. 

Csomagolás tartalma: 1 darab Anlily menyasszony és 1 darab Anlily vőlegény baba 

Mennyasszony mérete: 30 cm
Vőlegény mérete: 29 cm

A baba végtagjai mozgathatóak.

Csomagolás mérete: 32 cm x 23 cm x 5 cm

3 éves kortól ajánlott!

8.999 Ft

Mágnese Kirakó

Raktáron

Minden gyermek számára ajánlott ez az oktató mágnestábla. A jól elkészített táblán egy műanyag üveg mögött szorosan lezárt mágneslemezek találhatók. A gyermek feladata, hogy a mágneses ceruzát egy színes korongra irányítsa és egy adott helyre helyezze, pl. a sablon vagy a gyerek ötlete szerint.
A táblával való játék a finommotorika gyakorlata. Felkészíti a gyermeket az önkiszolgáló tevékenységek végzésére: írásra, rajzolásra és a helyes fogás megtanulására.

A játék fejleszti a gyerekek ügyességét, koncentrációját, türelmét, precizitását, szem-kéz koordinációját és a kreativitását.

A készlet tartalma: 1 darab mágnes tábla, 1 darab ceruza, 20 darab sablon, 106 darab színes korong (28 darab kék, 26 darab sárga, 16 darab piros, 28 darab zöld,8 darab fekete)  

Tábla mérete: 31 cm x 31 cm x 3,5 cm

3 éves kortól ajánlott!
 

5.499 Ft