Plüss játékok

Rendezés:

Hóbagoly Plüss 15 cm-es

Raktáron

Ezt a puha plüss hóbaglyot bárhová magaddal viheted vagy választhatod alvótársnak is.

Fehér alapon fekete pöttyös a szárnya és a hasa. Szemei sárgák, csőre szürke.

Hóbagoly plüss mérete: 15 cm x 10 cm x 10 cm

3 éves kortól ajánlott!

2.400 Ft

Hóbagoly Plüss 22 cm-es

Raktáron

Ezt a puha plüss hóbaglyot bárhová magaddal viheted vagy választhatod alvótársnak is.

Fehér alapon fekete pöttyös a szárnya és a hasa. Szemei sárgák, csőre szürke.

Hóbagoly plüss mérete: 22 cm x 12,5 cm x 12,5 cm

3 éves kortól ajánlott!

3.600 Ft

Cicamama és Kicsinyei

Raktáron

 Egy bolyhos, fehér interaktív cica! Minden olyan gyermek számára ajánlott, aki szeretne egy állatot gondozni. És van itt tennivaló bőven, mert az anyamacska mellett két apró cica is van, akikről szintén gondoskodni kell. A játéknak számos funkciója van, aminek köszönhetően sok órányi remek szórakozást biztosít, és biztosan nem fogja hamar megunni. 

A készlet tartalma:
- anyamacska, 
- 2 cica, 
- cumisüveg. 
A cicák a macska hasában vannak elrejtve. 

A bájos, fehér macska puha, kellemes tapintású plüssből készült. Gyönyörű, csillogó kék szeme van, és rózsaszínű műanyagból készült orra. A puha fehér cicát szintén rózsaszínű, levehető masni díszíti, arany csengővel. 

Az interaktív  cica funkciói:
- a macska mancsán van egy gomb, amelyen egy hangjegy található, amely a hangfelvételért és a lejátszásért felelős. Az első megnyomás elindítja a felvételi módot, a második leállítja azt, a harmadik megnyomás pedig lejátssza a felvételünket. A felvételt csak egyszer tudjuk lejátszani. 
- a másik mancson van egy gomb két szívvel, ami kiváltja a macska dühös nyávogását. Ó! Jobb, ha nem idegesítjük fel a macska mamát...
- amikor finoman megsimogatjuk a macska hátát, dorombolást és nyávogást fogunk hallani. Igen, ez a cica határozottan szereti a simogatást!
- a hát simogatása aktiválja a betöltött dalokat (angolul "Happy Birthday" és "If you happy and you now it") és a Twinkle Little Star dallamot is,
- adhatsz a macskának tejet, az üveg felhelyezése után hallod a ivás hangja,
- a cica hasán lévő szívre erősítve hallani a szopás és az ivás hangját,
- tápegység: 3 x AAA elem (nem tartozék).


Méretek:
- cica mama kb. 27 cm x 22 cm x 19 cm,
- cicák kb. 7,5 cm x 5 cm x 3,5 cm

Egy plüss cica a gyermek legjobb barátja lehet. Szinte minden gyereknek van olyan időszaka, amikor úgy érzi, nagy szüksége van egy igazi házi kedvencre. De nehéz teljesíteni gyermekeink minden vágyát, főleg, ha igazi háziállatról álmodoznak, és nekünk nem lehet ilyen házi kedvencünk. Ezért, hogy részben vagy legalább részben teljesítsék vágyaikat, ajánljuk neked ezt az imádnivaló plüss cicát. Egy elbűvölő plüss cica minden szeretett házi kedvenc rajongót elragad majd.

A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes
.

12.500 Ft

Bibis Maci

Raktáron

Bibis Maci egy aranyos kis plüss medve, aki eléggé ügyetlen, így folyton apróbb sérüléseket szerez magának. Segíts neki és lásd el sebtapasszal és kötésekkel a bibijeit. Ha meggyógyul már sokkal jobban érzi magát és odaadhatod neki a nyalókáját is!

Bibis Maci jelzi neked, hogy mije fáj, nem csak szóban, de egy felvillanó piros fény is látszik az adott testrészén.

"Óóó, nem érzem jól magam, fáj a hasam. Helyeznél egy kötést a pocakomra?" A pocakja pirosan fog világítani egy részen, tegyél rá kötést. "Köszönöm! Sokkal jobban érzem magam!"

A kötszer és a sebtapasz újra felhasználható, így újra és újra játszhattok Bibis Macival.

Csomagolás tartalma: 1 darab Bibis Maci, 2 darab fehér kötés, 3 darab barna sebtapasz és 1 darab plüss nyalóka

Bibis Maci mérete: 40 cm x 28 cm x 18 cm

Nyalóka mérete: 8 cm

Csomagolás mérete: 33,5 cm x 32 cm x 20 cm

A maci 3 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

3 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket külön megrendelheti webshopunkból.

13.999 Ft

Lolly az Interaktív Elefánt

Raktáron

Lolly egy kedves világos kék kiselefánt, aki szeret a labdájával játszani. Több érintési pont található Lolly testén, amikre mozgatja az ormányát, a fülét és még hangokat is ad ki.

Miután a bekapcsoló gombot ON állapotba váltottad, simogasd meg a bal hátsó lába felett, vagy érintsd meg a száját és máris életre kel! A labdája piros felét a törzséhez érintve, szintén mozgásba kezd.

Csomagolás tartalma: 1 darab Lolly plüss interaktív elefánt és 1 darab csíkos műanyag labda

Lolly elefánt mérete: 33 cm x 32 cm x 28 cm

A labda átmérője: 8 cm

Csomagolás mérete: 40 cm x 38 cm x 31 cm

Az elefánt 4 darab AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

2 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket, külön megrendelheti webshopunkból.  

24.999 Ft

Rainbowcorn: Fairycorn Surprise

Raktáron

A Rainbowcorn Fairycorn Surprise a 4. széria, ami most egy nagy tündér plüsst és sok meglepetést rejt magában. Természetesen nekik is van színes unikornis szarvuk.

Nem kell mást tenned, mint óvatosan leszedni a csomagolást. A tündérszárnynál találsz egy kis pillangó alakú papírt, amiben a benne lévő plüssről találsz információt, konkrétan, hogy mit szeret. Ahhoz, hogy kinyisd a tojást, nyomd be az elején található szívet és az középen máris szétpattan. Vedd le a felső részt és eléd tárul a 7 plüss állatka egyike. Most leszedheted a külső tündérszárnyat a tojásról és a belül található rugalmas madzagot hozzá rögzítve, te magad is tündérré válhatsz! Csak vedd fel a hátadra. De evvel még nincs vége, hiszen a csomagban egy kisebb tojás is megbújt, ami egy kis állatfigurát (Boo-Boocorn) rejt. Azonosítsd be őket a gyűjtőfüzet segítségével.

További meglepetések is várnak rád! Ilyen a mozgó flitteres szív, amit felrakhatsz a Rainbowcornod hasára vagy a zacskó, ami színváltoztató slime-ot rejt magában.

Csomagolás tartalma: 1 darab nagy műanyag tojás, 1 darab Fairycorn, 1 darab kis műanyag tojás, 1 darab Boo-Boocorn, 1 darab tündérszárny, hozzá 1 darab rugalmas pánt, 1 darab flitteres szív, 1 darab pillangó alakú papír fontos információval, 1 zacskó slime és gyűjtőfüzet

Összesen 7 Fairycorn karakter található ebben a szériában: a fehér Bunnycorn, a lila Hippocorn, a rózsaszín Kittycorn, a ritka barna Hippocorn, a barack színű Unicorn, a kék Poodle és a lila Owlcorn

Gyűjtsd össze mindet, hogy teljes legyen a készlet.

A nagy tündérszárny mérete: 31 cm x 26 cm x 1 cm

Csomagolás mérete: 30 cm x 25 cm x 20 cm

3 éves kortól ajánlott! 

Minden tojás külön karaktert és további meglepetéseket rejt magában.

A terméket véletlenszerű színváltozatban küldjük. 

12.499 Ft

Rainbowcorn: Kittycorn Surprise

Nincs készleten

Ez a Rainbowcorn széria most nem aranyos kutyusokat rejt magában, hanem ölelgetnivaló puha plüsscicákat, akiknek unikornis szarva van! A cicán kívül több meglepetés is vár rád a nagy tojás formájú csomagolásban. 

Nem kell mást tenned, mint leszedni a csomagolást, szétnyitni a nagy tojást és máris eléd tárul a 7 plüss cica egyike. Ráadásul van még a csomagban egy kisebb tojás is, ami egy kis cica figurát (Boo-Boocorn) rejt, valamint egy zacskó, amiben színes slime-ot találsz. A Boo-Boocornt ráteheted a ceruzád vagy a tollad végére.

A cicák mellkasán található egy szív, amit, ha megdörzsölsz, felfedi , hogy mit szeret. A Kittycornok különlegessége, hogy a sötétben világít a cicaszemük (egy lámpa segítségével töltsd fel a szemüket, így az világítani fog a sötétben)!

A Kittycornok fülei és szarva kilóg a nagy rózsaszín tojásból. Ezek alapján három féle színben kaphatók: arany (3 karakter) , fehér (2 karakter) és kék (2 karakter). 

Csomagolás tartalma: 1 darab nagy műanyag tojás, 1 darab Kittycorn, 1 darab kis műanyag tojás, 1 darab Boo-Boocorn, 1 zacskó slime, matricák és gyűjtőfüzet

Összesen 7 Kittycorn karakter található ebben a szériában: Nóri, Pippa, Lucky, Yaxi, Dixie, Bubbles és Clover. 

Gyűjtsd össze mindet, hogy teljes legyen a készlet. 

Csomagolás mérete: 20  cm x 15 cm x 12 cm

3 éves kortól ajánlott!

A terméket véletlenszerű színváltozatban küldjük. 

7.499 Ft

Minnie Egér Plüss 30 cm

Raktáron

A Walt Disneytől ismert Mickey egér párja Minnie egér most a te játszótársad lehet! A plüssfigura nagyon puha anyagból készült, így kiváló alvótársnak is.

Minnie egérnek rózsaszín ruhája és masnija van fehér pöttyökkel, valamint rózsaszín cipőt visel. A ruha a derekánál az ujjánál és a nyakánál csillámos. Fehér kesztyűje, valamint hímzett szeme és szempillája van .

A Minnie egér plüss mérete: 30 cm 

0 hónapos kortól ajánlott!

6.599 Ft

Illatos Puha Plüss Kulcstartó Többféle

Raktáron

Ezeket a vidám kis plüssöket bárhová magaddal viheted vagy választhatod alvótársnak is! A tetején lévő akasztó segítségével a kulcsodra, a táskádra vagy a babakocsi oldalára is felrakhatod. Éjszaka magadhoz is ölelheted, hiszen pihe-puha és a finom illata álomba ringathat. Nyomd össze és a kisállat pillanatokon belül visszanyeri eredeti alakját. Ez a tulajdonsága akár segíthet levezetni a napi feszültséget is.

A plüssök különböző színűek, formájúak, mind-mind más illattal.

Az illatos plüssök anyaga: kívül plüss, belül memóriahabos szivacs

Az illatos plüssök színe és formája: fehér-rózsaszín cica, fehér-szürke kutyus, fehér-lila unikornis, barack színű, rózsaszín malacka, sötét rózsaszín madárka, lila-fehér narvál, kék-fehér pingvin, halvány zöld-barna kutyus, sötét zöld-lila cica, sötét barna maci és fekete-fehér panda

Az illatos plüssök átmérője: 9 cm

3 éves kortól ajánlott!

Szerezd be mindet, hogy teljes legyen a készlet!

A terméket véletlenszerű változatban küldjük.

1.799 Ft

Interaktív Plüss Egér Kétféle

Raktáron

Ezek a plüss egerek igazán jó játszótársaid lesznek, velük nem fogsz unatkozni! Nem csak nagyon aranyosak, de még okosak is, hiszen megismétlik amit mondasz nekik!

Kapcsold be és induljon a móka! Mondj neki bármit és ő azt cuki, vékony hangon megismétli neked.

A plüss egér kétféle változatban kapható: rózsaszín és kék, mindkettő nyakában sárga kendő

A plüss egér mérete: 17 cm x 14 cm x 8 cm

Csomagolás mérete: 21,5 cm x 10 cm x 10 cm

A termék 3 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

3 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket, külön megrendelheti webshopunkból.

4.999 Ft

Interaktív Plüssállat Többféle

Raktáron

Ezek a plüssállatok igazán jó játszótársaid lesznek, velük nem fogsz unatkozni! Nem csak nagyon aranyosak, de még okosak is, hiszen megismétlik amit mondasz nekik!

Válaszd ki a kedvenced, kapcsold be és induljon a móka! Mondj neki bármit és ő azt cuki, vékony hangon megismétli neked. Eközben fel-le mozog, mintha ugrálna.

A plüssállatok háromféle változatban kaphatóak: husky, cica és nyuszi

A szürke-fehér husky mancsában egy barna csont, a barna-fekete foltos cica mancsában egy szürke-fehér hal, míg a fehér nyuszi mancsában egy barna kis kosár van kettő sárgarépával.

A husky mérete: 17 cm x 11 cm x 9 cm

A cica mérete: 17 cm x 11 cm x 8,5 cm

A nyuszi mérete: 16,5 cm x 10,5 cm x 10,5 cm

Csomagolás mérete: 25 cm x 15 cm x 13 cm

A termék 3 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

3 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket, külön megrendelheti webshopunkból.

Gyűjtsd össze mindegyik plüssállatkát, hogy teljes legyen a csapat.

7.999 Ft

Interaktív Plüssállat Többféle

Raktáron

Ezek a plüssállatok igazán jó játszótársaid lesznek, velük nem fogsz unatkozni! Nem csak nagyon aranyosak, de még okosak is, hiszen megismétlik amit mondasz nekik!

Válaszd ki a kedvenced, kapcsold be és induljon a móka! Mondj neki bármit és ő azt cuki, vékony hangon megismétli neked. Eközben fel-le mozog, mintha ugrálna.

A plüssállatok háromféle változatban kaphatóak: husky, cica és nyuszi

A szürke-fehér husky mancsában egy barna csont, a barna-fekete foltos cica mancsában egy szürke-fehér hal, míg a fehér nyuszi mancsában egy barna kis kosár van kettő sárgarépával.

A husky mérete: 17 cm x 11 cm x 9 cm

A cica mérete: 17 cm x 11 cm x 8,5 cm

A nyuszi mérete: 16,5 cm x 10,5 cm x 10,5 cm

Csomagolás mérete: 25 cm x 15 cm x 13 cm

A termék 3 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

3 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket, külön megrendelheti webshopunkból.

Gyűjtsd össze mindegyik plüssállatkát, hogy teljes legyen a csapat.

7.999 Ft