Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Biciklik, triciklik, rollerek

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Verdák futóbicikli,  egyedülálló és biztonságos kialakítású futóbicikli a kicsik örömére. Piros színben. A biciklit kedvenc verseny autód Villám McQueen díszíti. A futóbicikli fejleszti az egyensúlyérzéket és a koncentrációs képességet egyaránt. Hozzásegíti a gyerekeket az önálló és biztonságos közlekedéshez, hiszen egyedül, magukat hajtva közlekednek. Közben biztonságban érzik magukat, hiszen bármikor megállhatnak vele, letehetik lábukat, ami leér a földre. A biciklinyereg és a kormány magassága is állítható, hogy tökéletesen passzoljon a gyerek méretéhez. Rendkívül könnyű, így a nehezebb terepen a gyerkőc egyedül is meg tudja majd emelni. Maximális teherbírás: 25 kg. Használata 3 éves kortól ajánlott!
17.999 Ft
Előrendelhető
Egyedülálló és biztonságos kialakítású futóbicikli a kicsik örömére. Rózsaszín színben, melyet kedvenc kutyusuk Skye díszít a Mancs Őrjárat meséből . A futóbicikli fejleszti az egyensúlyérzéket és a koncentrációs képességet egyaránt. Hozzásegíti a gyerekeket az önálló és biztonságos közlekedéshez, hiszen egyedül, magukat hajtva közlekednek. Közben biztonságban érzik magukat, hiszen bármikor megállhatnak vele, letehetik lábukat, ami leér a földre. A biciklinyereg és a kormány magassága is állítható, hogy tökéletesen passzoljon a gyerek méretéhez. Rendkívül könnyű, így a nehezebb terepen a gyerkőc egyedül is meg tudja majd emelni. Maximális teherbírás: 25 kg Ajánlott 3 éves kortól. 
13.999 Ft
Raktáron
Fából készült futóbicikli, mely segít megismertetni gyermekeddel az egyensúlyozás művészetét. A tanulóbicikli fából készült, ülésmagassága állítható, kereke tömör. Egy igazi bicikli használata előtt praktikus, hiszen így az oldalkerekek használatát is mellőzhetjük. Ajánlott életkor: 2 év fölött
15.999 Ft
Raktáron
Verdák roller: 50 kg terhelhetőséggel, a kormány 3 különböző magasságra állítható, a hátsó keréknél beépített fék található. 
11.999 Ft
Raktáron
Robogj az iskolába kedvenceddel minnie egérrel díszített rollerrel! A kormánymagasság állítható, a kormány szivacsos, puha, a lábtartó csúszásmentes! Amikor pedig nem használod, akkor könnyedén össze csukhatod! Kormánymagasság: 73 cm - állítható kb.81 cm Teherbírás: 50 kg
11.999 Ft
Raktáron
Mancs Őrjárat 3 kerekű roller kicsiknek. Max 20kg terhelhetőséggel, állítható kormánnyal és Mancs Őrjárat díszítéssel. 
10.999 Ft
Raktáron

Repcsik 3 kerekű roller kicsiknek. Max 20kg terhelhetőséggel, állítható kormánnyal és Repcsik díszítéssel.

 

7.999 Ft
Raktáron
Robogj az iskolába kedvenceddel Darth Vader-rel díszített rollerrel! A kormánymagasság állítható, a kormány szivacsos, puha, a lábtartó csúszásmentes! Amikor pedig nem használod, akkor könnyedén össze csukhatod! Kormánymagasság: 73 cm - állítható kb.81 cm Teherbírás: 50 kg.
11.999 Ft
Raktáron
Robogj az iskolába kedvenc pankrátoraiddal díszített rollerrel! A kormánymagasság állítható, a kormány szivacsos, puha, a lábtartó csúszásmentes! Amikor pedig nem használod, akkor könnyedén össze csukhatod! Mérete kb.: kormánymagasság: 73 cm - állítható kb.81 cm Teherbírás: 50 kg. 
6.999 Ft
Raktáron
Strapabíró roller Tini Nindzsa teknőc rajongóknak! - erős alumínium váz és kormány, habszivacs kapaszkodóval - összecsukható, kormánymagassága állítható - csúszásmentes álló felülettel, Max. terhelhetőség: 50 kg. 
10.999 Ft
Raktáron
Fából készült futóbicikli, mely segít megismertetni gyermekeddel az egyensúlyozás művészetét. A tanulóbicikli fából készült, ülésmagassága állítható, kereke tömör. Egy igazi bicikli használata előtt praktikus, hiszen így az oldalkerekek használatát is mellőzhetjük. Ajánlott életkor: 2 év fölött. A futóbicikli 40 kg-ig terhelhető!
19.999 Ft
Raktáron
Robogj az iskolába kedvenceddel Soy Lunával díszített rollerrel! A kormánymagasság állítható, a kormány szivacsos, puha, a lábtartó csúszásmentes! Amikor pedig nem használod, akkor könnyedén össze csukhatod! Mérete kb.: kormánymagasság: 73 cm - állítható kb.81 cm Teherbírás: 50 kg. 
12.999 Ft 8.999 Ft
Előrendelhető

Chicco futóbicikli: egyedülálló és biztonságos kialakítású futóbicikli a kicsik örömére. Piros színben. A futóbicikli fejleszti az egyensúlyérzéket és a koncentrációs képességet egyaránt. Hozzásegíti a gyerekeket az önálló és biztonságos közlekedéshez, hiszen egyedül, magukat hajtva közlekednek. Közben biztonságban érzik magukat, hiszen bármikor megállhatnak vele, letehetik lábukat, ami leér a földre. A biciklinyereg és a kormány magassága is állítható, hogy tökéletesen passzoljon a gyerek méretéhez. Rendkívül könnyű, így a nehezebb terepen a gyerkőc egyedül is meg tudja majd emelni. Maximális teherbírás: 25 kg állítható nyereg, állítható kormány, mérete: 12×45×60 cm használata 3 éves kortól ajánlott!

 

15.999 Ft
Előrendelhető
Chicco futóbicikli: egyedülálló és biztonságos kialakítású futóbicikli a kicsik örömére. Rózsaszín színben. A futóbicikli fejleszti az egyensúlyérzéket és a koncentrációs képességet egyaránt. Hozzásegíti a gyerekeket az önálló és biztonságos közlekedéshez, hiszen egyedül, magukat hajtva közlekednek. közben biztonságban érzik magukat, hiszen bármikor megállhatnak vele, letehetik lábukat, ami leér a földre. A biciklinyereg és a kormány magassága is állítható, hogy tökéletesen passzoljon a gyerek méretéhez. Rendkívül könnyű, így a nehezebb terepen a gyerkőc egyedül is meg tudja majd emelni. Maximális teherbírás: 25 kg állítható nyereg, állítható kormány, mérete: 12×45×60 cm használata 3 éves kortól ajánlott!
16.999 Ft
Raktáron
Hello kitty 3 kerekű roller kicsiknek. Max 20kg terhelhetőséggel, állítható kormánnyal és Hello Kitty díszítéssel.
9.999 Ft
Előrendelhető
Robogj az iskolába kedvenc mesefiguráddal Dr. Plüssivel díszített rollerrel! A kormánymagasság állítható, a kormány szivacsos, puha, a lábtartó csúszásmentes! Amikor pedig nem használod, akkor könnyedén össze csukhatod! Mérete kb.: kormánymagasság: 73 cm - állítható kb.: 81 cm Teherbírás: 50 kg. 
9.999 Ft
Raktáron
Robogj az iskolába ezzel a vagány rollerrel! A kormánymagasság állítható, a kormány szivacsos, puha, a lábtartó csúszásmentes! Amikor pedig nem használod, akkor könnyedén össze csukhatod! jellemzők: 2 db nagy, 200 mm-es pu kerék. Abec 7 csapágyak. Megbízható taposófékkel. Kormánymagasság 102 cm-ig állítható. Max. teherbírás: 100 kg. 4 típusból választható. 
21.999 Ft
Előrendelhető
Mondo kétkerekű roller gyerekeknek a híres Frozen - Jégvarázs rajzfilm főhőseinek motívumával, a kormánymagasság 80 cm-ig állítható. A roller nagyon szép kék és halvány rózsaszín színösszetételben pompázik és a közkedvelt Frozen - Jégvarázs rajzfilm ábráival van díszítve. A kerekek átmérője:12 cm, maximális terhelhetőség: 50 kg
11.999 Ft
Előrendelhető
Jégvarázs-frozen 3 kerekű roller kicsiknek, max 20kg terhelhetőséggel, állítható kormánnyal és jégvarázs díszítéssel. 
11.999 Ft
Termék szűrés
Ár
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító