Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
Pénznem

Társasjátékok

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Shimmer és Shine memóriajáték 4 éves kortól, főként az óvodás korosztálynak szól, a játékot a klasszikus szabályok szerint játszhatjuk. Minden lapnak van egy ugyanolyan párja. A lapokat összekeverjük, fejjel lefelé kiterítjük, majd egyszerre két lapot megfordítunk. Ha a két kép egyforma, akkor máris megtaláltunk egy párt, elvehetjük magunknak. Ha nem, akkor visszatesszük, és a következő játékos újabb két lappal próbálkozhat. A játék lényege, hogy minden lapnak megtaláljuk a párját. Az nyer, aki a játszma során a legtöbb párt gyűjti össze. A készlet 80 kártyát(40 párt) tartalmaz. 
4.799 Ft
Raktáron
A horgász társasjáték lényege, hogy a kis műanyag pecabotokkal minél több színes állatkát kit tudjatok horgászni a vízből. Az állatok körbe-körbe úsznak, és tátogatják a szájukat, ilyenkor kell elkapni őket, és gyorsan kihúzni, mielőtt kiköpnék a csalit. Az nyer, aki a legtöbbet kifogja! A terméket véletlenszerű változatban szállítjuk.
A játék 1 db AA-s elemmel működik, a csomagolás az elemet nem tartalmazza. Mérete: 18 x 16 cm. Csomagolás mérete: 28 x 20 cm. 3 éves kortól ajánlott!
2.299 Ft
Raktáron
A Buksi Kaksi társasjáték során etesd meg a cuki kutyust, majd sétáltasd meg őt! A kutyus odapiszkított, gyorsan szedd fel! A nyertes az, akinek elsőként sikerül 3 kutyagumit begyűjtenie. Vidám társasjáték az egész család számára. Ajánlott: 4 éves kortól! 2-4 játékos számára. 
7.999 Ft
Nincs készleten
Ki mond igazat, és ki hazudik? A kamu detektor azonnal kideríti! A Kamu detektor társasjáték egy hazugságvizsgáló játék, ami megmondja, hogy igazat mondasz, vagy füllentesz. A kártyákon kellemetlen, zavarba hozó kérdések vannak, a válaszadónak a fejére kell tennie az érzékelőt, az ujjait pedig a detektorra kell tenni. A kérdés feltevése közben lenyomva kell tartani a gombot, és a vezetőképesség által a játék megmondja, melyik válasz igaz, és melyik hamis! A Kamu detektor társasjáték 3 darab AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A Kamu detektor társasjáték csomagolási méretei: 26 x 12 x 27 cm. Ajánlott életkor: 8 éves kortól! Játékosok száma: 2-6 játékos 
9.999 Ft
Raktáron
Kitalálod, hogy mire gondolt a játék? A Nevezd meg! A popkultúra kvízjátéka egy szórakoztató kvízjáték, amivel a barátaiddal családoddal is játszhatsz. A játék mozifilmek, TV műsorok, zene, híres személyek, összesen 25 kategória alapján teszi fel a kérdéseket. Válaszoljatok a több, mint 400 audio kérdésre, a játékban egy hang, egy megfejtés van, de csak egy nyertes lehet! Te leszel az első, aki megnevezed? Légy fürge, és légy okos, a helyes válaszokért 1-1 pont jár, aki először gyűjt 20 pontot, megnyeri a játékot. A Nevezd meg! A popkultúra kvízjátéka családi játékmódja 8 éves kor felett, a barátok játékmód pedig 15 év felett ajánlott. A játék 3 darab AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. A Nevezd meg! A popkultúra kvízjátéka méretei: 18 x 18 x 18 cm. 

10.999 Ft
Raktáron
Válaszoljatok gyorsan a Turbó Doki kérdéseire! A Turbó Doki társasjáték egy türelmetlen, de nagyon okos professzor, aki rengeteg témáról tud beszélni. Miután elmondta a mondókáját, találj valamit, ami a témához kapcsolódik, és nyomd meg a fejét! De gyorsan, mert a doki nem biztos, hogy sokat vár a válaszra. Turbó Doki ráadásul szereti a játékszabályokat megváltoztatni menet közben, ha a válaszra várva unatkozik, akkor a következő játékos kerül sorra, miközben a kérdezett elveszíti a kört. Aki a legkevesebb nullát gyűjti be a Turbó Doki társasjáték alatt, megnyeri a játékot. A játék 3 darab AAA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Ajánlott életkor: 8 éves kortól. Csomagolás mérete: 23 x 25 x 12 cm 
8.999 Ft
Termék szűrés
Ár
Gyártóinformation_mark
GYÁRTÓK
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító
Árukereső.hu Árukereső.hu