Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
Pénznem

Társasjátékok

Nézet:
Rendezés:
Nincs készleten

Szófia hercegnő teázni hívja testvérét Ambert és kisállat barátait. Mindenki nagyon izgatott, és minél előbb szeretne megérkezni. Tarts velük Te is! Színes szalagok szegélyezik az utat, ezek hol segítenek, hol pedig lassítanak. A táblán való haladást szín dobókocka határozza meg, így a játékot a számolni még nem tudó kisgyermekek is játszhatják.

3 éves kortól ajánlott!

Játékosok száma: 2-6 fő

Tartalma: 1 játéktábla, 6 bábu, szín dobókocka, játékszabály

3.499 Ft
Raktáron

Az almák megértek, kezdődhet a szüret! Minden gyermeknek saját almafácskája van a kertben, és leszüretelheti az ízletes gyümölcsöket. De vigyázat! Ne engedjük magunkat elcsábítani a finom fagyi vagy a szemtelen varjak által! A játékot az nyeri meg, akinek először megtelik a vödröcskéje almákkal.

Tartalma: 1 db játéktábla, forgatóval; 4 db fa; 4 db vödör; 44 db alma(4 tartalék alma); 1 játékszabály.

Ajánlott életkor: 4-7 év

Játékosok száma: 2-4 

5.499 Ft
Raktáron

A Stoopido szórakoztató családi társasjáték csupa móka és kacagás! A játék elején minden játékos felvesz egy vicces szemüveget, majd dob egy kockával és utána le kell csapnia a megfelelő korongra. A gyorsabb játékos a lassabb szemüvegére akaszthat egy arcrészt. Ha a szemüveg megtelt, jelezned kell a dudával, hogy feladod!

Tartalma: 4 db szemüveg; 25 db kétoldalas arcrész; 4 db lecsapó korong; 1 db stoopi duda; 1 db stoopido tábla; 1 db dobókocka

Játékosok száma: 2-4

6 éves kortól ajánlott!

4.199 Ft
Raktáron

A Bogyó és Babóca sorozatra épülő négy különböző társasjáték elsősorban 3-8 éveseknek, főként az óvodás korosztálynak szól.
A szabályok követhetőek, a legkisebbek s könnyedén győzhetnek. A legegyszerűbb játéktípus a kártya-gyűjtögetés; a második nehézségi fok a színekkel való ismerkedés, a tábla közepén fekvő Nap felé haladva; a harmadik egy klasszikus lépegetős, számolós játék, melynek célja eljutni a pöttyös katicaházba; a negyedik, beszélgetős játékhoz pedig felnőtt segítsége szükséges, aki felolvassa az évszakok témájához kapcsolódó kérdéseket. A két egyszerűbb táblához színkocka, a két nehezebbhez számos dobókocka tartozik.

A doboz tartalmaz 2 darab kétoldalas játéktáblát, 8 darab bábut, 1 színes dobókockát, 1 számos dobókockát, 24 darab kártyát, 1 darab füzetet egy Bogyó Babóca mesével, 1 darab kifestőkönyvet a szereplőkkel, 1 darab színes könyvet a szereplőkkel, 1 játékszabályt

2 - 8 játékos részére

3 éves kortól ajánlott!

8.999 Ft
Raktáron

A Bogyó és Babóca sorozatra épülő memória 3-8 éveseknek, főként az az óvodás korosztálynak szól, a játékot a klasszikus szabályok szerint játszhatjuk.Minden lapnak van egy ugyanolyan párja. A lapokat összekeverjük, fejjel lefelé kiterítjük, majd egyszerre két lapot megfordítunk. Ha a két kép egyforma, akkor máris megtaláltunk egy párt, elvehetjük magunknak. Ha nem, akkor visszatesszük, és a következő játékos újabb két lappal próbálkozhat. A játék lényege, hogy minden lapnak megtaláljuk a párját. Az nyer, aki a játszma során a legtöbb párt gyűjti össze.

 

2.799 Ft
DOS
Raktáron

A DOS egy új kártyajáték az UNO készítőitől, mely izgalmas és nagyon szórakoztató, akár az egész család játszhatja.

A játék menete:

Minden játékos húz 1 lapot, a legnagyobb számértékű lapot húzó játékos lesz az osztó. (A szimbólumokkal rendelkező lapok nullát érnek.)

Az osztó megkeveri a kártyákat és mindegyik játékosnak 7-7 lapot oszt.

Az osztó két lapot felfordít a húzópakliból és a játékos elé teszi, az asztal közepére. A két lap alkotja a "Középső sort".

A maradék kártyákat pakliba rendezve le kell fektetni a "Középső sor" mellé úgy, hogy a dobópakli is elférjen mellette.

Az osztótól balra ülő játékos kezd. Amikor ránk kerül a sor, meg kell néznünk, hogy van-e a "Középső sor" kártyáival egy vagy több egyező kártya a kezünkben, vagy húznunk kell a húzópakliból. Különböző féle képpen szabadulhatunk meg kártyáinktól, szám - és színegyezés esetén is, ezt a játékszabály részletesen leírja.

A pakli tartalmaz 8 darab számválasztó (#) és 12 darab színválasztó kártyát is, melyekkel nehezíthetjük a másik játékost.

Ha már csak 2 darab kártya maradt a kezünkben, be kell mondanunk, hogy DOS! Ha erről megfeledkezünk és egy másik játékos kiabálja be, büntetésül két kártyát kell húznunk.

A kör akkor ér véget, ha az egyik játékos kezében lévő összes kártyától megszabadul. A játékos pontot szerez a az ellenfeleknél maradt lapokért (lásd a pontozást a játékszabályban).

A játékot az nyeri, akinek a leghamarabb összegyűlik a 200 pontja.

2-4 játékos részére

7 éves kortól ajánlott!

2.499 Ft
Raktáron

Ez a Trivial Pursuit játék 600 kérdést tartalmaz a Harry Potter filmek világával kapcsolatban. A kérdések egy része még tapasztalt varázslókon is kifoghat. A játékhoz nincs szükségetek táblára, és bárhová magatokkal vihetitek vízálló, sajtszeletre hasonlító dobozában.

Témakörök: A sötét erők; Roxfort; Varázslatok és bájitalok; Mágikus tárgyak; A varázsvilág szereplői; Állatok és mágikus lények.

12 éves kortól ajánlott!

 

7.999 Ft
Raktáron

Ez a játék egy igazi szabadulószoba minden izgalma egyetlen pakliba sűrítve.

Az Időpróba zsebre vágható szabadulószoba egy családnak, csapatnyi jó barátnak vagy akár egyedül is játszható.

Thyme doki próbára akarja tenni a képességeiteket. Mialatt elmagyarázná a terveit, véletlenül megnyom egy gombot.Vészjelző harsan fel, nehéz rácsok ereszkednek alá és lezárják a laboratóriumot. A doki lezuhan egy csapóajtón, majd az egész szoba sötétségbe borul.

A ti feladatotok, hogy megoldjátok a szoba különleges feladványait és megtaláljátok az onnan kivezető utat időben.

A doboz tartalma 60 darab extra méretű kártya.

1-6 játékos részére

12 éves kortól ajánlott!

3.999 Ft
Raktáron

Ez a játék egy igazi szabadulószoba minden izgalma egyetlen pakliba sűrítve.

A London végórái zsebre vágható szabadulószoba egy családnak, csapatnyi jó barátnak vagy akár egyedül is játszható.

Egy titkos ügynök a Scotland Yard legjobb nyomozóit választotta ki, hogy részt vegyenek egy szupertitkos küldetésen titeket. Londont hatalmas veszély fenyegeti, amit el kell hárítanotok. Négy jól elrejtett szerkezetet kell hatástalanítanotok, mielőtt eljön az éjfél.

A ti feladatotok, hogy megoldjátok a kaland számtalan rejtvényét és időben kiszabaduljatok.

A doboz tartalma 60 darab extra méretű kártya.

1-6 játékos részére

12 éves kortól ajánlott!

4.399 Ft
Raktáron

A Toy Storyból ismert barátaink elvesztek a vidámpark forgatagában, sikerül időben megtalálnod őket? Óvakodj a fura látványosságoktól és a mesés körhintáktól, mert könnyen megkavarhatnak. A győztes az, aki az összes akadályt leküzdve a  legtöbb pontot gyűjti barátai megtalálása közben. Szórakoztató társasjáték, ami a memóriádat is próbára teszi.

A doboz tartalma: játéktábla, 21 zseton, 30 kártya és játékszabály

Játékosok száma: 2-6 fő

4 éves kortól ajánlott!

3.999 Ft
Raktáron

55 kártya, kártyánként 8 ábra, és bármely két kártyán csak egy ábra egyezik. Legyél Te a leggyorsabb, aki megtalálja.

Gyorsaság, megfigyelés és reflex.

2-8 játékos részére.

6 éves kortól ajánlott!

4.599 Ft
Raktáron

Ez a kártyacsomag 32 lapból áll, 8 csoportot különítettünk el, származásuk és használatuk alapján. Minden csoporthoz 4 állat tartozik, ezek alkotnak egy kvartettet. A játékot 2 és 4 játékos játszhatja. Keverjük össze a kártyákat és osszuk ki sorban egyesével addig, míg mindegyik elfogy. Az osztótól balra ülő játékos kezd: egy lapot kér valakitől a játékosok közül, azt, amire neki éppen szüksége van egy kvartett létrehozásához: pl. Nálad van a 4B Tyrannosaurus kártya? Ha a megkérdezettnél nincs ilyen kártya, akkor az kérhet egy másik lapot. Ha mégis tulajdonában van a 4B Tyrannosaurus feliratú kártya, akkor felteheti az ehhez tartozó fő kérdést (ez minden kártyán a színes sávban található). Ha a játékos helyesen válaszol a feltett kérdésre, akkor át kell adnia a kívánt kártyát. Más esetben a kártya a kérdező tulajdonában marad. Hogy ne váljon unalmassá, természetesen a kérdéseket tetszés szerint bővíthetjük. A kártyákon levő számtalan információ ehhez határtalan lehetőséget nyújt. Ha kigyűlt a négy azonos jelű lap, azonnal terítsük ki. Az nyer, akinek a végén a legtöbb kvartettje van. 

4 éves kortól ajánlott!

599 Ft
Raktáron

A kártyalapokon rövid lényegre törő leírásokat találhattok a madárvilág különböző fajairól, amelyek segítségetekre lehetnek a madarak felismerésében egy kellemes túrázás alkalmával.

4 éves kortól ajánlott!

599 Ft
Raktáron

Ez a kártyajáték a rejtelmes állatvilágba kalauzol benneteket, ahol nagyon sok érdekes és hasznos ismeretanyagot szerezhettek a kellemes időtöltés közben.

4 éves kortól ajánlott!

599 Ft
Raktáron

30 kártya, 30 állattal. Legyél Te a leggyorsabb. Találd meg az azonos állatokat a kártyákon, mielőtt a többiek megelőznének!

2-5 játékos részére.

4 éves kortól ajánlott!

4.599 Ft
Raktáron

55 kártya, kártyánként 8 ábra, és bármely két kártyán csak egy ábra egyezik!

Gyorsaság, megfigyelés és reflexek.

2-8 játékos részére.

6 éves kortól ajánlott!

4.899 Ft
Raktáron

Találd meg kedvenc állataid! Tegyetek fel egymásnak igennel és nemmel megválaszolható kérdéseket, és találjátok ki, ki szerepel az ellenfeled kártyáján! Négylábú? Van uszonya? Háziállat? Ezek és hasonló kérdések merülnek fel a Kitalálod? társasjáték során.

Izgalmas, készségfejlesztő társasjáték.

3 éves kortól ajánlott!

2.199 Ft
Raktáron

Játszva tanulnak meg vásárolni a gyerekeke. Mindenkinek van egy bevásárlólistája, melyet el kell intéznie. Jól oda kell figyelni, hogy hol és mit lehet megvenni. Akinek elsőként telik meg a listája, az összes áruval, az a győztes. Fejleszti a szókincset, a mennyiségek megértését, az üzletek és a hozzájuk tartozó áruk összefüggéseinek megismerését. 

4 éves kortól ajánlott!

Játékosok száma: 2-4 

1.699 Ft
Raktáron

Műanyag eurós játékpénz, minikasszával.

3 éves kortól ajánlott!

1.499 Ft
Raktáron

Tartalma: 6 db dobókocka, 1 db pohár és egy füzet.

3 éves kortól ajánlott!

2.199 Ft
Keress minket
Termék szűrés
Ár
Gyártóinformation_mark
GYÁRTÓK
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító
Árukereső.hu Árukereső.hu