Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
Pénznem

Társasjátékok- Kártyák

Nézet:
Rendezés:
Raktáron

" Emlékszem, hogy gyerekkoromba mekkora sláger volt a Queen Bohém rapszódiája. De vajon a Csillagok háborúja előbb vagy később jelent meg?"

A Zene és Mozi című játékban ilyen kérdéseket kell majd feltennünk magunknak, mielőtt kijátszanánk egy kártyánkat. Csak egy cél van, az összes kártyánkat helyesen kijátszani.

Tartalma: 110 zene és mozi témájú kártya

Játékosok száma. 2-8

Ajánlott életkor: 8+

5.199 Ft
Raktáron

A Bogyó és Babóca sorozatra épülő kirakó a legfiatalabb korosztálynak szól. A legkisebbek képességeihez igazodva a jól ismert figurákat négy részből kell összeállítani. A dobozban a sorozat hat főszereplője kapott helyet: Bogyó a csigafiú, Babóca a katicalány, Pihe a lepkelány, Baltazár a méhecske, Vendel a szarvasbogár és Gömbi a virágbogár. A kirakó a párosítás feladatkörén túl lehetőséget ad a színekkel való ismerkedésre és játékra is, fejleszti a vizuális képességeket.

Tartalma. 24 db illeszthető elem

Ajánlott életkor. 3+

2.999 Ft
Raktáron

A Bogyó és Babóca sorozatra épülő böngészőjáték 3-8 éveseknek, főként az óvodás korosztálynak szól. A játék során 5 jelenetet alaposan megfigyelve kell a gyermeknek kiválasztani, hogy az egyes képkockák melyik jelenethez tartoznak. A böngészőfeladat játékosan fejleszti a kis óvodás felismerő, párosító, megfigyelő képességeit. Emellett a kártyák beszélgetésre, különböző témák körbejárására is kiválóan alkalmasak.

Tartalma: 5 illusztrált kép, 25 motívum kártya

Ajánlott életkor: 3-8 év

2.999 Ft
Raktáron

Az Invisible egyszerű partijáték bármely korosztálynak, amiben a nevetés garantált.

Találd meg a boszorka és a varázsló tárgyai közül azt, amelyik hiányzik vagy azt az egyet, amelyik a lapon van, majd csapj rá a tokenjére és máris viheted.

Tartalma: - 2 x 15 kártya, ahol csak egy dolog látszik;

                - 2 x 15 kártya, ahol csak egy dolog hiányzik;

                - 2 kártya ahol minden látszik; -

                - 2 kártya ahol egy dolog sem látszik;   

                - 2 x 3 segédkártya

                - 16 szimbólumlapka

                - leírás

Játékosok száma: 2-10 

Ajánlott életkor: 6+ 

4.499 Ft
Raktáron

Kutyusok, cicák, gyíkok és teknősök: csak néhány azok a kedvencek közül, amelyekre a gyerekek oly nagyon vágynak. Ismerkedj meg a hétköznapi és a kevésbé hétköznapi háziállatokkal, és tanuld meg, hogyan gondoskodj róluk.

A MindenTuDorka Kvíiz oktató játékai segítségével a gyerekek újabb és újabb érdekességeket tanulhatnak kedvenc témaköreikről. A harminc kártyán kvízkérdések, igaz vagy hamis állítások és feleletválasztós kérdések váltják egymást. A könnyű és haladó szintű feladatok lekötik és gondolkodásra késztetik a gyerekeket, és persze remek szórakozást nyújtanak.

Tartalma: 30 db képes kártya, 1 db három számot tartalmazó dobókocka, játékleírás

Ajánlott életkor: 7+

4.399 Ft
Raktáron

Passzold a sushikat. Ragadd meg a legjobb lehetőségeket és állítsd össze Te a legtöbb pontot hozó étlapot a japán konyha pörgős, világklasszis társasjátékában. Zsebeld be a legtöbb maki tekercset, vagy akár egy egész tál sashimit. Mártogasd kedvenc nigrid wasabi szószba, triplázd meg az ízélményt, de azért hagyj helyet a desszertnek is. Gyűjtsd össze a legtöbb pontot, hogy az összecsapás végén Te ilehess a mesterszakács. 

A Sushi Go! egy többszörösen díjnyertes party társasjáték, ami már több ezer asztalt hódított meg világszerte. Egy jó játékra éhezel? Tedd próbára magad az ínyenc falatok izgalmas játékában. 

Stratégia és memória fejlesztő.

Tartalma: 108 kártya, szabályfüzet

Játékosok száma. 2-5

Ajánlott életkor: 8+

4.399 Ft
Raktáron

Egy varázslatos stratégiai játék két kalandor részére.

Egy ködös, szürke téli estén a királynő imádott pillangói gyengélkedtek, ezért az erdő mélyén élő boszorkányért küldetett. Találkájuk azonban veszekedésbe torkollott, iszonyatos vihart hozva magával- és gonosz szörnyeket. Végső kétségbeesésében a királynő kihirdette, hogy annak adja fele királyságát, aki kiűzi a csúf lidérceket. Messzi országok fiai és lányai keltek útra, hogy próbára tegyék szerencséjüket, de a megváltás talán egészen máshonnan jön,  mint gondolták volna... 

A Bűvös Rengeteg egy izgalmas, szemet gyönyörködtető kétfős kártyajáték. Légy ravasz, mint a róka és járj túl ellenfeled eszén. De vigyázz, ha túl mohó vagy, elbuksz, mint a mesék megannyi gonosztevője. 

Játékosok száma: 2

Ajánlott életkor: 10+

4.599 Ft
Raktáron

A falánk farkas mindenfélét megevett és a tárgyak beszorultak a fogai közé. Segíts a farkasoknak a csipesszel és fogóval, hogy megszabaduljon a beszorult tárgyaktól. Vigyázz, hogy ne érj közben a fém fogszabályzóhoz. Ha hozzáérsz, egyre beljebb csukja a száját és a végén te leszel a vacsorája.

1. Pörgesd meg a pörgettyűt, a nyíl megmutatja neked, hogy milyen színű tárgy okozza a legnagyobb fájdalmat a farkasnak, mit kell kivenni a fogai közül.

2. Használd a fogászati csipeszt és fogót, hogy kivedd a beszorult tárgyat, anélkül, hogy a fogszabályzóhoz érnél.

3. Ha hozzáérsz, vinnyog és morog, majd beljebb csukja a száját. Ha becsukódik a szája, a játéknak vége. Az a játékos, aki a legtöbb tárgyat tudta akadálytalanul eltávolítani a farkas szájából, az nyeri a játékot.

Működése. 3 db AA elemmel, amit a csomagolás nem tartalmaz

Tartalma: farkasszáj csipesszel, pörgettyű, 12 db tárgy ami a fogak közé ragad, leírás

Játékosok száma: 2-4

Ajánlott életkor: 5+

A termékhez szükséges elemeket külön megvásárolhatja a webshopunkban.

6.699 Ft
Raktáron

Az általános iskola alsó tagozatos gyermekek részére.

A "Zsebre megy" egy igazán vidám játék, ahol minden a zsebpénzről szól. Játékos formában megtanítja a gyermekeket arra, hogy hogyan kell saját kis vagyonukkal gazdálkodni. A játék során mindig újabb és újabb meglepetések várnak a gyermekeknek, akik mindeközben megtanulják a pénzt beosztani, hogy takarékoskodniuk kell és, hogy vannak olyan esetek, amikor nem jut mindenre, tehát dönteniük kell, hogy mi mennyire fontos a számukra. 

Aki a játék végére a legtöbb értékkel rendelkezik, készpénz, megtakarítás és értéktárgy formájában, az lesz a játék győztese, ami egyben azt is jelenti, hogy Ő az, aki a legjobban sajátította el, hogy miképpen kell helyesen gazdálkodni a zsebpénzzel.

A játék tartalma: 44 x 33 cm-es tábla, 55 db zsebpénzkártya, különböző címletű játékpénzek ( Euró bankjegyek és érmék ), 6 db játékbábu, 1 db dobókocka, játékleírás

Játékosok száma: 2-6

Ajánlott életkor. 6+

6.999 Ft
Raktáron

Pedagógusok ajánlásával, 1. és 2. osztályos gyermekeknek.

Az angol a világ egyik legfontosabb nyelve. Minél korábban kezd el a gyermek egy nyelvet tanulni, annál könnyebben sajátítja el azt.

Ez a játék 220 szót valamint 220 egyszerű mondatot tanít, melyeket a gyermeki élmény- és tapasztalatvilághoz igazodva  választottunk ki és gyermekeknek való rajzokkal illusztráltuk. Ehhez tartozik még az egyszerű fonetikus átírás, aminek segítségével a gyermekek akár önállóan is elolvashatják, ill. elsajátíthatják az angol szavak és mondatok helyes kiejtését. 

Ezzel a tanulási módszerrel - amely erőteljesen a rajzok képzelőerőt fejlesztő hatására épít- gyermeke játszva sajátítja el az új nyelvet. Nincs kényszer, nincs száraz nyelvtan, csak öröm a tanulásban és a tudásban, valamint az azonnali ellenőrzés lehetősége, hogy valóban jól tudtuk-e a szót.  

A játékban a gyermekek  London belvárosában barangolhatnak és közben megismerkedhetnek London és Anglia jellegzetességeivel. 

A játék tartalma: 1 db játéktábla London térképével, 220 db színes játékkártya, 6 db bábu, 48 db tudászseton, 1 db dobókocka, 1 db kártyatartó doboz, játékleírás

Játékosok száma: 1-6

Ajánlott életkor: 6+

7.999 Ft
Raktáron

Gyerünk, fussunk versenyt Kisvakonddal és barátaival! A jelképet ábrázoló dobókocka megmutatja, hová ugorhatunk. Kinek sikerül elsőként a célba érnie?

Ezt a játékot a legkisebbek is játszhatják, mert a dobókockán és a mezőkön nem számok, hanem jelek találhatók.

Csomagolás tartalma: 1 darab játéktábla, 16 darab játékbábu 4 különböző színben (4 sárga, 4 piros, 4 zöld és 4 kék), 6 darab matrica kép a dobókockához, 1 darab fa dobókocka és játékszabály

Csomagolás mérete: 33,5 cm x 23 cm x 3,5 cm

Játékidő: kb. 20 perc

2-4 játékos részére

4 éves kortól ajánlott!

5.599 Ft
Raktáron

Pedagógusok ajánlásával, általános iskola 1. és 2. osztályos gyermekeknek.

Játszva tanulunk összeadni és kivonni 1-től 20-ig. Mielőtt a gyerekek képesek lennének megérteni a számok értelmét, előtte meg kell tanulniuk konkrét mennyiségeket értelmezni. Egy kisgyermek számára pl. az "öt" számnévnek vagy az "5" számjegynek nincs valós tartalma. Az értelmezés úgy alakul ki, hogy a gyermek azonos mennyiségekkel szembesülve (pl. 5 cica, 5 cseresznye, 5 lufi stb.) megállapítja, hogy noha az ábrák és a tárgyak különbözőek, mégis van valami közös bennük: mindegyikből 5 darab van. Ez a játék abban nyújt segítséget a kis számolóbajnokoknak, hogy könnyebben megértsék a legegyszerűbb számtani műveleteket. A játék úgy lett felépítve, hogy a szemléletes képek segítségével elvezesse a gyermekeket a mennyiségek elméleti számokkal való összekapcsolásától egészen a fejszámolásig.
A 16 db, csodaszép rajzokkal illusztrált képes tábla segít abban, hogy a gyermekek játszva ismerkedjenek meg az életkoruknak megfelelő számtani feladatokkal. A képes táblákon kívül 40 db számolócsík is található a dobozban, melyek egyszerű összeadási és kivonási feladatokat tartalmaznak a húszas számkörben. A gyerekkéz méretéhez igazodó 105 db szám- és műveleti jel-kártya segítségével a gyermekek ki is tudják rakni az előre nyomtatott számolási feladatokat, vagy akár ők is kitalálhatnak néhányat. A részletes játékleírás sok játékötletet tartalmaz, melyek segítségével a számok világába történő játékos bevezetés igazán szórakoztató lesz!

A játék tartalma: 16 db kétoldalas képes tábla, 40 db számolócsík (ebből 24 db kétoldalas), 24 db "labda" a kézzel fogható mennyiségi számoláshoz, 105 db szám- és műveleti jel-kártya, 13 db számolókorong, játékleírás

Játékosok száma: 1-4

Ajánlott életkor: 5+

5.799 Ft
Raktáron

Pedagógusok ajánlásával, óvodásoknak és általános iskola 1. és 2. osztályos gyermekek részére.

A gyermekek a "most" pillanatában élnek, ezért számukra az óra megismerése és az idő fogalmának elsajátítása egyáltalán nem könnyű. Ez a játék ezt a tanulási folyamatot könnyíti meg, segít abban, hogy a gyermekek gyorsan megértsék és megtanulják az órát.

A játék tartalmaz négy vidám, cicás és egeres képekkel illusztrált tanuló órát, könnyen rögzíthető óra- és percmutatókkal, melyekkel bármilyen időpont beállítható. 

A puzzleként összeilleszthető idő-, illetve órakártyák segítenek megérteni a gyermekeknek, hogy az egyes időpontok mely napszakra esnek, illetve, hogy jellemzően milyen tevékenységet végzünk ilyenkor. A kártyapárok puzzle-szerű kialakítása biztosítja azt, hogy adott időkártyához mindig csak az annak megfelelő órakártyát lehessen hozzápárosítani.

A játékleírásban szereplő játékötletek lépésről-lépésre ismertetik meg a gyermekeket az órával és az idő fogalmával az alapoktól kezdve egészen addig, míg megfelelő mennyiségű játékos gyakorlással el nem sikerül sajátítani az óra beállításának és leolvasásának tudását.

A játék tartalma: 4 db tanuló óra kis- és nagymutatókkal; 36 db puzzle-kártya 18-18 db idő-, ill. órakártyával; játékleírás különböző játékötletekkel

Játékosok száma: 1-4

Ajánlott életkor: 6+

4.699 Ft
Raktáron

Készen állsz egy valódi BrainBox kihívásra?

A BrainBox családi társasjátékban a feladat egyszerűnek tűnik. Dobj a dobókockával, haladj a játéktáblán, és gyűjtsd a BrainBox kártyákat. Az a játékos nyer, aki elsőnek gyűjt össze minden témakörből egy kártyát, és visszatér a START mezőre. Miben különbözik a többi BrainBox játéktól? A játéktábla úgy tűnik elő, hogy felemeled a doboz tetejét. A játékban 8 témakörben 160 különböző kártya van. Egyes mezőkre lépve akár több kártyát is gyűjthetsz egyszerre, de vigyázz, ez kockázattal jár.

Tudd meg, ki a legokosabb a családban. Talán nem is az, akire te gondoltál.

Témakörök: történelem, természettudomány, ételek és italok, művészet és irodalom, zsákbamacska, sport, nevezetes helyek, szórakozás

Játékosok száma: 1-4 fő vagy csapat

Ajánlott életkor: 8+

9.999 Ft
Raktáron

A dobozban található puzzle korongok mindegyike 6 részből áll. A középső főelemen található az a geometriai forma, ami meghatározza a hozzáilleszthető többi öt kártyát. Ezek a gyerekek által ismert és sokszor látott eszközök, motívumok és tárgyak. A kör motívumhoz tartozik például a napraforgó és a falióra, a téglalaphoz a bőrönd és a kép, a háromszöghöz a sátor és a papírcsákó. A kártyák alapszíne határozza meg azt, hogy hogyan illesztjük azokat a fő elemhez, így a gyermekek ezzel a játékkal nemcsak a formák egyeztetését, hanem a színek azonosítását is gyakorolják.

A játék célja: a puzzlekorongok összeállítása az összetartozó elemek illesztésével.

Csomagolás tartalma: 6 darab 6 elemes puzzlekorong (30 motívummal), 1 darab színes dobókocka és játékszabály

Csomagolás mérete: 33 cm x 22,5 cm x 4 cm

3 éves kortól ajánlott!

3.299 Ft
Raktáron

A játék célja az összetartozó elemek megkeresése és az összeillesztése. Eközben a gyermek játékos formában megismeri az erdeinkben előforduló állatokat, illetve természetes életterüket. A környezet ábrázolása részletgazdag és élethű, ezáltal pontos ismereteket közvetít. Meséltesse a gyermeket mit lát a képeken, milyenek az állatok, mit csinálnak éppen. Ezáltal bővül a szókincse, javul a beszédkészsége.

Előkészületként, az első játék előtt óvatosan szedjük ki a puzzle darabokat a keretből.

Ha egyedül játszik a gyermek: a puzzle darabokat összekeverjük és ábrával felfelé fölfordítjuk. A gyermek feladata, hogy kiválassza és összeillessze az összetartozó elemeket.

Ha többen játszanak:

- A szülő kirakja az egyik elemet, majd a gyermek mellé teszi a hozzátartozó elemeket.

- Egymás alá helyezzük a középső, az állatkölyköket ábrázoló elemeket, a többit lefordítjuk. A játékosok egymás után húznak, és fölülről kezdve a középső elem jobb és bal oldalára illesztik a megfelelő puzzle darabot. Csak akkor szabad a következő kölyök mellé elemet helyezni, ha a fölötte lévő kép már teljes. A játékosok sorban húznak, aki nem tud rakni, az passzol. Az nyer, akinek elsőként fogy el az összes puzzleja.

- Memóriajáték: Az elemeket ábrával lefelé rendszerben kirakjuk. Az egyik játékos felfordít három kártyát úgy, hogy azt mindenki lássa. Ha összetartozó hármat fordított, magához veszi azokat, majd ismételten fordít. Mindaddig egy játékos játszik, amíg összetartozó hármasokat fordít fel. Amint nem összetartozó elemeket fordított, úgy azokat ismét lefordítja, és a következő játékoson a sor. Az nyer, akinek a végén a legtöbb teljes képe van.

Csomagolás tartalma: 10 darab három részes puzzle és játékszabály

Csomagolás mérete: 27 cm x 19,5 cm x 4 cm

Játszhatod egyedül, de akár többen is.

3 éves kortól ajánlott!

3.199 Ft
Raktáron

Ki jut el hamarabb az oviba, ahol már várja Dongó óvónéni és Pettyes Futrinka néni a dadus? Hosszú az út az erdőn át és sok játékot, szórakozást rejt. Levághatsz ugyan egy kanyart, ha lecsúszol a szivárványcsúszdán, de ez mit sem ér, ha vissza kell vinned Vendel lufiját. 

A mesesorozat csaknem valamennyi figurája szerepel ebben a kedves társasjátékban. Hintázz Baltazárral, szedj mogyorót Mókus Regővel! Ha ügyesen dobsz és szerencséd van, a sok erdei kaland után te érsz elsőnek az óvodába!

Csomagolás tartalma: 1 darab játéktábla, 4 darab térbeli elem, 4 darab bábu, 1 darab dobókocka és játékszabály

Csomagolás mérete: 40,5 cm x 26,5 cm x 4,5 cm

2-4 játékos részére

3 éves kortól ajánlott!

6.499 Ft
Nincs készleten

Boribon és Annipanni szamócát keresgélnek. Segítsetek nekik, hogy mielőbb odajussanak a szamócabokrokhoz! Az ösvény össze-vissza kacskaringózik a réten. Vajon melyikük jut hamarabb a piros bogyókhoz?

Ez a játék fejleszti a logikai készséget. Nem kell hozzá kocka, nem kell számolgatni. Gyors, mulatságos és rövid ideig tart. Éppen megfelel a kisgyerekek koncentrálóképességének.

Csomagolás tartalma: 56 darab útvonalkártya, 5 darab szamócakártya és játékszabály

Csomagolás mérete: 27 cm x 19 cm x 4 cm

3 éves kortól ajánlott!

3.799 Ft
Raktáron

Nagyi befőzéshez készülődik. Igen ám, de a gyümölcs még fent van a fán. Gyorsan le kellene szedni, hogy mihamarabb elkészülhessen a finom cseresznyebefőtt.

Ebben a vidám társasjátékban a gyerekek együtt gyűjtik össze a cseresznyekorongokat, hogy legyen mit eltenni télire. Nem egymással versenyeznek, hanem a falánk kukacokkal, nehogy azok hamarabb érjenek oda. Csak meg kell pörgetni a levélnyilat, és ügyesen lépdelni a táblán. Ha tele a kosár, irány a nagyi!

Csomagolás tartalma: 1 darab játéktábla, 4 darab fabábu, 8 darab kukac bábu, 8 cseresznyekorong, 55 lépéskártya és játékszabály

Csomagolás mérete: 40,5 cm x 26,5 cm x 4,5 cm

2-4 játékos részére

4 éves kortól ajánlott!

5.999 Ft
Raktáron

A kis mókusok megéheztek a nagy játékban. Segíts nekik megkeresni a mókusmamát és az ízletes makkokat a lombok között!

Vajon kinek sikerül elsőként megetetni az összes mókuskáját? Fordulatos, vidám fejlesztő társasjáték, nem csak az óvodás korosztálynak!

Csomagolás tartalma: 6 elemből álló összeilleszthető játéktábla, 16 darab kismókus korong, 25 darab makk, 1 darab fa mókusanyuka, 1 darab rajzos dobókocka és játékszabály

Csomagolás mérete: 27,5 cm x 19,5 cm x 6,5 cm

2-4 játékos részére

3 éves kortól ajánlott!

4.599 Ft
Keress minket
Termék szűrés
Ár
Gyártóinformation_mark
Raktárkészlet
Termék összehasonlító
Loading...
Árukereső.hu Árukereső.hu