Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Interaktív játékok

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Kedves kis kutyus akit a síppal tudsz irányítani. Ha megfújod a kék színű sípot a kutyus sétálni kezd, ha pedig a zöldet fújod meg kis kedvenced emelgetni fogja füleit és ugatni fog. A csomagolás tartalmaz: 1 db interaktív plüss kutyát és 1 db sípot. Ajánlott 24 hónapos kortól. A játék 3 db AA elemmel működük melyek a csomagolás nem tartalmaz. 
12.999 Ft
Raktáron
Ezek a kis állatok már önmagukban is nagyon cukik, viszont ha beszélsz hozzá azt vicces hangon vissza mondja miközben aranyosan totyog. A játék 3 db AAA elemmel működik, mely tartozék. Ajánlott 24 hónapos kortól! 
3.999 Ft
Raktáron
A tenyérnyi süni barát életre kel a kezedben! Ez az édes süni úgy mozog, akár az igazi. Érintsd meg a süni orrát, ő összegömbölyödik. A termék működéséhez 3 db LR44 gombelem szükséges, amit a csomagolás tartalmaz.  A játék csomagolási méretei: 16 x 22 x 7 cm.
5.999 Ft 2.999 Ft
Raktáron
Tenyérnyi süni házikóval. A tenyérnyi süni barát életre kel a kezedben! Ez az édes süni úgy mozog, akár az igazi. Érintsd meg a süni orrát, ő összegömbölyödik. A házikó tetején található egy hordozó fül, így bárhová magaddal tudod vinni  a házikót hogy a sünid mindenhol otthon érezze magát. A házikóban található egy csúszda is ami a süni mókázásához elengedhetetlen. A süni működéséhez 3 db  LR 44 gombelem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz. 
6.999 Ft
Előrendelhető
30 cm-es Tim figura a Gru című filmből. Ha a puha gumifigura Minnion fejét vagy hasát megnyomod társalogni kezd veled a saját Minions nyelvén. A játék az elemeket tartalmazza. Az interaktív Tim figurának 25 hangja és a szereplőre jellemző effektje van. Ha a termék nincs használatban egy bizonyos ideig, elem takarékosság szempontjából "alvó" módra vált. A játék 2 db AA elemmel működik melyet a csomagolás tartalmaz. 
19.999 Ft 15.999 Ft
Raktáron
Fogadj örökbe egy saját kisegeret a Tenyérnyi barátok egérkéi közül! A Little Live Pets színes egérkék úgy cincognak és mozognak, mint a valódiak!  Működésükhöz 3 db LR44 gombelem szükséges, melyeket a csomagolás tartalmaz. A kisegér mérete: 5 x 8 x 4 cm. A csomagolás mérete: 22 x 16 x 5 cm. 
3.999 Ft
Raktáron
Tenyéri barátok papagáj. Játssz ezzel a tündéri papagájjal, simogasd meg a buksiját és azonnal elkezdi a 30 különböző madárcsicsergés vagy dallam egyikét! A mellkasán található gombbal tudod működésbe hozni. Ha beszélsz hozzá, visszamondja szavaid! Tenyérnyi papagáj külső borítása selymes tapintású. A játék 2 db AAA elemmel működik, melyet csomagolás nem tartalmaz. Csomagolás méretei: 14 x 5 x 22 cm
3.999 Ft
Raktáron
Megérkeztek a különleges Hatchimals Glitter Garden Csillogó kisállatok az országban csak nálunk. A Hatchimals varázslatos teremtmények tojások belsejében élnek. De vajon ki van belül? Meglepetés! Minden egyes tojásban van egy interaktív Hatchimals. Szeresd és gondozd kedvenced a tojásban és szemei felvillanó fényeket adnak majd. Cuki hangokat fog hallatni és el fogja neked mondani, hogy érzi magát! Ha eleget játszottál vele, szeme szivárvány színűvé változik, ami annyit jelent, hogy eljött a kikelés ideje! A Hatchimals lények nem tudnak maguktól kikelni! Érintésed hatására még nagyobb kedvet kapnak és ki tudnak bújni a tojásból! Ilyen élményben csak egyszer lesz részed az életben! Mostantól 3 fázison át kísérheted a szőrös Hatchimal lény fejlődését, babakortól kisgyermekkorig és nagyobb gyermekkorig. A kis Hatchimal lény elénekli a Boldog születésnapot dalt, amikor belép a következő fejlődési fázisba! Tanítsd meg a kis lényed sétálni, táncolni, játékokat játszani és még sok minden mást! Még azt is el fogja ismételni amit mondasz neki, a saját cuki kis hangján! Hatchimals, találd ki, hogy ki fog kikelni a tojásból! Egy tojásban egy rózsaszín vagy pink pingvint találsz, a szín nem választható. A játék működéséhez 2 db AA elem szükséges, amit a csomagolás tartalmaz. Mérete: 20 cm.
24.999 Ft
Raktáron
Megérkeztek az Iker Hatchimalsok az országban csak nálunk! A Hatchimals varázslatos teremtmények tojások belsejében élnek. De vajon ki van belül? Meglepetés! Ez a különleges tojás iker interaktív Hatchimalsokat rejt. Szeresd és gondozd kedvenced a tojásban és szemei felvillanó fényeket adnak majd. Cuki hangokat fog hallatni és el fogja neked mondani, hogy érzi magát! Ha eleget játszottál vele, szemei szivárvány színűvé változik, ami annyit jelent, hogy eljött a kikelés ideje! A Hatchimals lények nem tudnak maguktól kikelni! Érintésed hatására még nagyobb kedvet kapnak és ki tudnak bújni a tojásból! Ilyen élményben csak egyszer lesz részed az életben! Mostantól 3 fázison át kísérheted a szőrös Hatchimal lény fejlődését, babakortól kisgyermekkorig és nagyobb gyermekkorig. A kis Hatchimal lény elénekli a Boldog születésnapot dalt, amikor belép a következő fejlődési fázisba! Tanítsd meg a kis lényeid sétálni, táncolni, játékokat játszani és még sok minden mást! Még azt is el fogja ismételni amit mondasz neki, a saját cuki kis hangján!  Egy tojásban két Hatchimals állatkát találsz, a szín nem választható. A játék működéséhez szükséges elemeket tartalmazza. 
28.999 Ft
Előrendelhető

Samby a kedves kis bernáthegyi kölyök üdvözöl! Paskold meg a fejét. Samby boldogan csóválja fejét-farkát! Fújd meg a sípot és Samby elindul feléd. Ha újra megfújod, megáll és boldogan ugat. Samby csontot rág. Hagyd,hogy megszagolja a csontot. Ha a szájához teszed, jóízűen rágcsálni kezd. De ha elveszed előle a csontot, mérgesen ugat és megpróbálja visszaszerezni. Méretek: 28 x 15 x 21 cm.Tartozékok: 1 db Samby: Interaktív kölyök bernáthegyi kutya, csont, síp, hám és póráz, hordós nyakörv Játék 3 db LR14 elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

13.999 Ft
Raktáron
Lágy, gyöngéd és imádni való Ő Lolly az interaktív kis elefánt, aki örömet szerez minden kisgyermek számára. Lolly pont olyan hangokat ad ki mint egy igazi elefánt, tudja mozgatni a szemeit a füleit és az ormányát is. Szeret játszani a csíkos labdájával és szereti amikor megöleled. Amikor az elefánt bébi éhes megkell etetned, ha megijed becsukja a szemét és a füleit lelapítja, a te feladatod megvigasztalni, öleld meg vagy rakd elé a labdáját és Ő újra boldog lesz. Ha pedig Lolly elfárad máris álomba szenderül. A játék 4 db AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz. 
29.999 Ft 24.999 Ft
Raktáron
Fogadj örökbe egy saját kisegeret a Tenyérnyi barátok egérkéi közül! A Little Live Pets színes egérkék úgy cincognak és mozognak, mint a valódiak! Az egérkékhez tartozik egy házikó is amiben kedvükre futkározhatnak. A házikón található egy hordozó fül is aminek a segítségével bárhová magaddal viheted az egérkédet. A házban található egy kerék is amiben nagyon szeret szaladgálni a kisegér. Működésükhöz 3 db LR44 gombelem szükséges, melyeket a csomagolás tartalmaz. A kisegér mérete: 5 x 8 x 4 cm. 
8.999 Ft
Raktáron
Cherry egy kedves cica aki tud nyávogni, dorombolni. Ha éhes etesd meg a hallal és hallhatod ahogy rág és közben mozgatja a farkát. Cherry amikor fél becsukja a szemét és remegni kezd, a Te feladatod hogy megvigasztald Őt. Cherry szereti ha ápolják a csomagolásban található egy kefe is amivel megtudod Őt fésülni. A csomag tartalma: 1 db interaktív Cherry cica, 1 db halacska és 1 db kefe. A játék 4 db AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz. 
29.999 Ft
Raktáron
Sugar egy aranyos fóka bébi aki sok gondoskodást és figyelmet érdemel. Ha éhes adj neki halat és halhatod ahogy falatozik. Amikor leteszed a földre elkezd mozogni, mozgatja a szemeit az uszonyait és a farkát. Ha megijed becsukja a szemét, a te dolgod hogy megvigasztald Őt az öleléseddel. Amikor pedig Sugar elfárad máris álomba szenderül, halhatod ahogy horkol.  fóka mérete: 40 cm.  A játék 4 db AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz. 
13.999 Ft
Raktáron
Minden teknős álma egy terrárium! Az édes, úszó teknősök úgy mozognak, akár az igaziak, földön és vízen egyaránt. Tegyél vizet a terráriumba, vagy hagyd szárazon, ugyanúgy fogja élvezni a teknősöd! A terrárium tetején található egy hordozó fül is aminek a segítségével bárhová eltudod vinni magaddal a kis barátodat. A csomagban találsz egy kék tekit is! A termék működéséhez 1 db AAA elem szükséges, amit a csomagolás nem tartalmaz. Csomagolási méretek: 23 x 12 x 18 cm.
8.999 Ft
Raktáron
Fogadj örökbe egy saját kisegeret a Tenyérnyi barátok egérkéi közül! A Little Live Pets színes egérkék úgy cincognak és mozognak, mint a valódiak! Az egérkékhez tartozik egy kerék is amiben kedvükre futkározhatnak. Működésükhöz 3 db LR44 gombelem szükséges, melyeket a csomagolás tartalmaz. A kisegér mérete: 5 x 8 x 4 cm. A csomagolás mérete: 22 x 16 x 5 cm.
3.999 Ft
Raktáron
A játékos tenyérnyi barát életre kel a kezedben! Ez az édes, úszó teknős úgy mozog, akár az igazi, földön és vízen egyaránt. Hogy ne unatkozzon egyedül szerezd be az  összes kis teknőst. A játék 1 db AAA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz. 
3.899 Ft
Raktáron
Új tenyérnyi barátod, Singender Sammy gombnyomásra megjegyzi és visszamondja, amit mondasz neki. Stílusos kalitkájában minden megtalálható, amit madár csak akarhat és ha beszerzel egy párt neki, ketten is kényelmesen elférnek a ketrecben! A Little Live Pets család tagja megszólalásig hasonlítanak élő megfelelőjéhez, így saját madárkád lehet. A játék 2 db 1,5 v AA elemmel működik, melyet a csomagolás már tartalmazz. A csomagolás méretei: 30 x 20 x 15 cm.
7.999 Ft
Raktáron
Új tenyérnyi barátod, Krissy Kristall gombnyomásra megjegyzi és visszamondja, amit mondasz neki. Stílusos kalitkájában minden megtalálható, amit madár csak akarhat és ha beszerzel egy párt neki, ketten is kényelmesen elférnek a ketrecben! A Little Live Pets család tagja megszólalásig hasonlítanak élő megfelelőjéhez, így saját madárkád lehet otthon. A játék 2 db 1,5 v AAA elemmel működik, melyet a csomagolás már tartalmaz. A csomagolás méretei: 30 x 20 x 15 cm.
7.999 Ft
Raktáron
Játssz a tenyérnyi papagájjal, simogasd meg a buksiját és azonnal elkezdi a 30 különböző madárcsicsergés vagy dallam egyikét! A mellkasán található gombbal tudod működésbe hozni. Ha beszélsz hozzá, visszamondja szavaid!Little Live Pets papagáj külső borítása selymes tapintású. A játék 2 db 1,5 V AAA elemmel működik, amit a csomagolás nem tartalmaz. Csomagolás méretei: 14 x 5 x 22 cm
2.999 Ft
Termék szűrés
Ár
Gyártó
GYÁRTÓK
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító