Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
Pénznem

Fegyver szettek

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Élethű pisztoly, amit rózsapatronnal tudsz feltölteni! A seriff patronos játékpisztoly egy fémből és műanyagból készült játék kézifegyver. A pisztolyt 8 darabos rózsapatronnal lehet feltölteni, és amikor elsütöd, hangosan fog durranni! Tedd az oldaladra rendőri, katonai jelmezekhez, vagy használd letartóztatásokhoz! A játékpisztoly készlet patront nem tartalmaz. Méret: 19 cm. Ajánlott életkor 3 éves kortól! 
2.999 Ft
Raktáron
Élethű pisztoly, amit rózsapatronnal tudsz feltölteni! A Viper patronos játékpisztoly műanyagból készült játék kézifegyver. A pisztolyt 8 darabos rózsapatronnal lehet feltölteni, és amikor elsütöd, hangosan fog durranni! Tedd az oldaladra rendőri, katonai jelmezekhez, vagy használd letartóztatásokhoz! A játékpisztoly készlet patront nem tartalmaz. Méret: 13 cm. Ajánlott életkor 3 éves kortól! 
1.999 Ft
Raktáron
Élethű pisztoly, amit rózsapatronnal tudsz feltölteni! Az Agent Police Collection patronos játékpisztoly egy fémből és műanyagból készült játék kézifegyver. A pisztolyt 8 darabos rózsapatronnal lehet feltölteni, és amikor elsütöd, hangosan fog durranni! Tedd az oldaladra rendőri, katonai jelmezekhez, vagy használd letartóztatásokhoz! A játékpisztoly készlet patront nem tartalmaz. Méret: 15 cm. Ajánlott életkor 3 éves kortól! 
2.199 Ft
Raktáron
Élethű pisztoly, amit rózsapatronnal tudsz feltölteni! Az Alabama patronos játékpisztoly egy fémből és műanyagból készült játék kézifegyver. A pisztolyt 8 darabos rózsapatronnal lehet feltölteni, és amikor elsütöd, hangosan fog durranni! Tedd az oldaladra rendőri, katonai jelmezekhez, vagy használd letartóztatásokhoz! A játékpisztoly készlet patront nem tartalmaz. Méret: 24 cm. Ajánlott életkor 3 éves kortól!
3.699 Ft
Raktáron

Fegyvert tölt, célra tart és lő! Gyakorold a célba lövést. A golyókat kilövő pisztoly majdnem igazinak néz ki. 20 cm nagy, kiváló minőségű műanyagból készült. A csomag tartalmaz 1 db fegyvert és 70 db golyót. 

4.399 Ft
Raktáron

Igazi íjásszá válhatsz ezzel a szettel. 

Tartalma 

- 1 db íj

- 3 db tapadókorongos nyílvessző

- 1 db céltábla

Csomagolás méretei: 27,5 x 68 cm

Ajánlott 3 éves kortól 

3.299 Ft
Raktáron
Irány ki a szabadba célba lőni ! Nagyon biztonságos, és mégis pontos tapadókorongos nyílpuska, biztonságos nyilakkal. A játékot profi íjászok közreműködésével tervezték, ezáltal a nyilakat hajszálpontosan lehet kilőni! A puskán található célzó fény is, mely segít a lövésben. A játék során tökéletesítheted a kéz-szem koordinációdat, fejlesztheted célzóképességedet, illetve megtanulhatod a nyilazás történetét is. A készletben található 1 db nyíl puska, 1 db céltábla, 1 db íj tartó és 4 db tapadókorongos íj Ajánlott életkor: 6 éves kortól! A játék 3 db AG10 gomb elemmel működik melyet a csomagolás tartalmaz. A puska mérete: 32 cm hosszú
5.499 Ft
Raktáron

Világító és hangot kiadó űrfegyver, maszkkal és korongkilövővel.

3 db AA elemmel működik.

5 éves kortól ajánlott!

4.999 Ft
Raktáron
Ennek a fegyvernek a segítségével kipróbálhatod milyen kommandósnak lenni. A fegyver hangot ad ki és világít. A játék 2 db AA ceruza elemmel működik, melyet a csomagolás már tartalmaz. Ajánlott 3 éves kortól! Csomagolás mérete: 30 x 21 x 4 cm. 
2.799 Ft
Raktáron

Teorema íjász szett, nyilakkal, használatával igazi íjász válhat belőled! Az íjász készlet 3 db tapadókorong hegyű nyíllal van ellátva. 60 cm magas. Csomagolási méretek: 69 x 23 cm. Tartozékok: 1 db íj, 3 db tapadókorongos nyílvessző

2.499 Ft
Raktáron
A készlet tartalmaz: 1 db fegyvert, 1 db távcsövet, 12 db puha töltényt. Ajánlott 5 éves kortól! 
2.199 Ft
Raktáron
Rendőrszett tartalma: fényképezőgép, gumibot, bilincs, jelvény, pisztoly és töltények. 3 éves kortól ajánlott!
1.199 Ft
Raktáron
Az íjászat egy aktív kikapcsolódás a tanulás után. A gumis tölténnyel biztonságosabb a játék. A lövés távolsága kb. 38 méter. Méretei: az íj: hosszúsága kb. 57 cm, szélessége kb. 11 cm, a nyíl: kb. 20 -21 cm. 14 éves kortól ajánlott! 
5.499 Ft
Raktáron
Kb. 28 cm hosszú piros-fekete szivacskilövő pisztoly, 14 db tölténnyel és tartóval. 3 db AG13-as elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz. 6 éves kortól ajánlott! 
6.999 Ft
Raktáron
Válj igazi Ninja mesterré és lopakodj a sötétben mint egy profi harcos. A Dobozban több kardot, fegyvereket és maszkot is találhatsz. Műanyagból készült, könnyen tisztítható. Ajánlott életkor: +3. Doboz mérete: 69 x 30 x 6 cm 
4.499 Ft
Raktáron
Remek Ninja válhat belőled ennek a készletnek köszönhetően. A közelharc érdekében egy Ninja karddal segítünk, amit ha nem kell épp használni addig vissza lehet rakni a kardhüvelyébe. A dobozban íjat és nyilakat is találsz tegezzel a távolsági harchoz. A nyilak végén tapadókorong van, így ha ügyes vagy megmarad a falon. 2 db dobócsillaggal is üldözőbe veheted az ellenséget. Műanyagból készült, könnyen takarítható. Ajánlott életkor: +3. Doboz mérete: 70 x 34 x 6 cm 
4.499 Ft
Raktáron
Wtoy műanyag rendőrségi puska, mely hanghatásokkal élethűbbé teszi a játékot. A doboz tartalmaz még egy műanyag bilincset is. 3 éves kortól ajánlott! 3db LR44-es elemmel működik. Csomagolás mérete 58.5x 18.5x 4cm.
2.899 Ft
Raktáron
12 db műanyag golyóval ellátott fegyverrel tanulhatsz célba lőni. Komoly fájdalmat nem tudsz okozni másnak vele, de azért emberre lőni vele tilos. Ajánlott életkor: +5 Fegyver mérete: 32 x 15 cm. 1 cm nagyságú a golyó.
1.399 Ft
Nincs készleten
Igazi kis kalóz lehetsz ezzel a szettel. Meghódíthatod vele a tengert, megvívhatod csatáidat. A csomag tartalmaz távcsövet, pisztolyt, kalózkardot, szemkötőt, nyakláncot, fülbevalót és pénzt is. 3 éves kortól ajánlott! Csomagolás mérete 51x 26cm.
1.699 Ft
Raktáron
Legyél igazán felszerelt rendőr ezzel a készlettel, ami tartalmazza a: pisztoly, gépfegyver, Bilincs, Jelvény, távcső, golyó, stop tábla és az adóvevőt is. Műanyagból készült, könnyen tisztítható. Ajánlott életkor: +3. Doboz mérete: 52 x 35 x 5,5 cm 
3.299 Ft
Termék szűrés
Ár
Gyártóinformation_mark
GYÁRTÓK
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító
Árukereső.hu Árukereső.hu