Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Fegyver szettek

Nézet:
Rendezés:
Raktáron

Ninja kardunk, 3 db AA-s elemmel működik. Hangutánzó, és világítós játék kard. 

A ninja kard anyaga műanyag, tisztítása nedves ronggyal.

A termék 3 éves kor felett, szülői felügyelete mellett ajánlott.

1.350 Ft
Raktáron

Egy félelmetes kalóz jelképe a koponya. A szett tartalmaz egy ezüst koponyás pajzsot, egy 3 gombelemmel működő koponyás kardot, ami hangutánzó és világít, valamint egy koponyás fekete szemkötőt.

A kalóz kard szett anyaga műanyag, tisztítása nedves ronggyal.

A termék 3 éves kor felett, szülői felügyelet mellett ajánlott.

 

1.799 Ft
Raktáron
Fogd el a bűnözőket és védd meg a várost! Az akcióhoz elmaradhatatlan ez a fegyver! Indíts hatalmas rendőri akciót ezzel a nagyszerű fegyverrel! Csak húzd meg a ravaszt és máris hallhatod a kerregő hangot! Anyaga műanyag. Ajánlott 3 éves kortól! 
999 Ft
Raktáron

Ennek a készletnek a segítségével igazi ninja lehetsz. A szett a kardon kívül sok kiegészítőt tartalmaz. A szett tökéletes választás minden nindzsa és szamuráj jelmezhez. Csomagolási méretek: 60 x 22 x 5 cm. 

2.399 Ft
Raktáron
Terítsd le az ellenfeleidet ezzel szivacslövő fegyverrel! A csomagban 4 db tapadókorongos szivacslövedéket is találsz! A csomagolás mérete: 29 x 8 cm. Anyaga: műanyag. Ajánlott 5 éves kortól.
999 Ft
Raktáron
Fogd el a banditákat és védd meg a vadnyugatot! Az akcióhoz elmaradhatatlan ez a cowboy szett! A csomagolási méretek: 43 x 28 cm.
A szett tartalma: 1 db maszk, 1 db jelvény, 1 db öv, 2 db pisztoly tartó, 2 db pisztoly, 1 db flaska. Anyaga: műanyag. Ajánlott 3 éves kortól. 
1.799 Ft
Raktáron
Fogd el a banditákat és védd meg a vadnyugatot! Az akcióhoz elmaradhatatlan ez a cowboy szett! A csomagolási méretek: 42 x 29 cm.
A szett tartalma: 1 db maszk, 1 db jelvény, 1 db öv, 1 db pisztoly tartó, 1 db pisztoly, 1 db kendő, 2 db sarkantyú. Anyaga: műanyag. Ajánlott 3 éves kortól. 
1.799 Ft
Raktáron

Tűzoltó jelmezed kihagyhatatlan kelléke a tűzoltó szett. A jelmez kiegészítő segítségével igazi tűzoltó lehetsz. Vedd fel a sisakod, használd a szekercéd, hogy bejuthass a helyszínre és a poroltóval oltasd el a tüzet! Rajtad a sor, hogy bemutasd a beöltözős bulikon, hogy a tűzoltók élete nem is olyan egyszerű. Anyaga: műanyag. Ajánlott 3 éves kortól! Csomagolási méretek: 40 x 30 cm.

Tartozékok: 1 db sisak, 1 db iránytű 1 db poroltó, 1 db Walkie-Talkie, 1 db szekerce
 

2.099 Ft
Raktáron
Fogd el a bűnözőket és védd meg a várost! Az akcióhoz elmaradhatatlan ez a rendőr szett! A csomagolási méretek: 42 x 32 x 15 cm.
A szett tartalma: 1 db sisak, 1 db gumibot, 1 db bilincs, 1 db walkie-talkie, 1 db jelvény. Anyaga: műanyag. Ajánlott 3 éves kortól. 
2.799 Ft
Raktáron
Védd meg kedvenc bolygód a kék lézerkarddal! Harcolj az űrben és győzd le az ellenségeid! A lézerkard harc közben fényeket és hangokat bocsájt ki. A lézerkard hossza. 72 cm, csomagolási méretei: 60 x 9 x 6 cm. A játék 3 db AA  elemmel működik, melyet a csomagolás már tartalmaz. 
2.199 Ft
Raktáron
Fogd el a bűnözőket és védd meg a várost! Az akcióhoz elmaradhatatlan ez a kommandós szett! A csomagolási méretek: 42 x 32 x 15 cm. A szett tartalma: 1 db sisak, 1 db gumibot, 1 db bilincs, 1 db walkie-talkie, 1 db jelvény. Anyaga: műanyag. Ajánlott 3 éves kortól. 
2.799 Ft
Előrendelhető
Fogd el a bűnözőket és védd meg a várost! Az akcióhoz elmaradhatatlan ez a rendőr szett! A csomagolási méretek: 58 x 29 x 20 cm.
A szett tartalma: 1 db sisak, 1 db gumibot, 1 db bilincs, 1 db fegyver, 1 db jelvény. Anyaga: műanyag. Ajánlott 3 éves kortól. 
2.999 Ft
Raktáron
Fogd el a bűnözőket és védd meg a várost! Az akcióhoz elmaradhatatlan ez a rendőr szett! A csomagolási méretek: 27 x 34 x 4 cm.
A szett tartalma: 1 db öv, 2 db fegyver, 1 db jelvény, 2 db pisztoly tartó. Anyaga: műanyag. Ajánlott 3 éves kortól. 
2.399 Ft
Raktáron
Fogd el a bűnözőket és védd meg a várost! Az akcióhoz elmaradhatatlan ez a rendőr szett! A csomagolási méretek: 31 x 23 x 4 cm.
A szett tartalma: 1 db öv, 1 db fegyver, 1 db bilincs, 1 db pisztoly tartó. Anyaga: műanyag. Ajánlott 3 éves kortól. 
1.299 Ft
Raktáron
Fogd el a banditákat és védd meg a vadnyugatot! Az akcióhoz elmaradhatatlan ez a cowboy szett! A csomagolási méretek: 36 x 22 cm.
A szett tartalma: 1 db maszk, 1 db jelvény, 1 db öv, 1 db pisztoly tartó, 1 db pisztoly. Anyaga: műanyag. Ajánlott 3 éves kortól. 
1.199 Ft
Előrendelhető
Terítsd le az ellenfeleidet ezzel szivacslövő fegyverrel! A csomagban 4 db szivacslövedéket is találsz! A csomagolás mérete: 29 x 8 cm. Anyaga: műanyag. Ajánlott 5 éves kortól. 
899 Ft
Termék szűrés
Ár
Gyártó
GYÁRTÓK
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító