Fiúk

Rendezés:

Rugalmas Focikapu Kiegészítőkkel

Raktáron

A foci szerelmeseinek remek választás ez a szett, ami 2 darab rugalmas bárhol rögzíthető foci kaput és kiegészítőket tartalmaz.

A készlet 2 rugalmas, összecsukható kaput tartalmaz, fekete hálóval. A rögzítőtüskék segítségével a kapukat bárhol rögzítheti a játékfelületen (szilárdtalajon nem, csak puha felületre lehet rögzíteni például fűbe vagy homokba).

A készlet tartalma: 2 darab rugalmas foci kapu, 1 darab gumi foci labda (leengedett állapotban), 1 darab müanyag kézi pumpa müanyag tűvel, 4 darab rögzítő cölöp. 

Egy kapu mérete: 117 cm x 84 cm x 84 cm

A labda átmérője (felfujt állapotban): 18 cm

A pumpa hossza: 11,5 cm

A csomagolás mérete: 90 cm x 63 cm x 2 cm

A készlet ideális lesz a kertben való játékhoz, csak tedd egy sima felületre és kezdj el játszani.

3 éves kortól ajánlott!
 

13.999 Ft

Metal Plan Fém Drónmodell

Raktáron

A katonai drónmodell minden katonai rajongó kedvence lesz. A pilóta nélküli légi járművek technológiailag az egyik legfejlettebb védelemben használt gépek.

A modell fémből és műanyagból készült, világos és sötét szürke színekben ,piros, fekete és kék feliratokkal. A modell összecsukható szárnyakkal és mozgatható propellerekkel rendelkezik. A modell nagy előnye, hogy önmagától tud gurulni – csak húzza hátra a játékot, és engedje el, hogy guruljon. Amikor felgyorsítjuk a játékot, a propellerek is elkezdenek forogni. A játékot egy sík felülethez nyomva, aktiváljuk a hang- és fényfunkciókat. Hallani fogjuk a motorok beindulását és a hangjukat, a lövések, a harcok zaját, és bekapcsolnak az utastér és a hátsó lámpák. A drón esztétikusan, a részletekre való odafigyeléssel készült.

Méretek:
A drónmodell mérete szárnyak nélkül: 20 cm x 10 cm x 6 cm
Szárnyak fesztávolsága: 27 cm

A csomagolás tartalma: 1 darab katonai drónmodell

A játék 3 darab AG13 elemmel működik amely a csomagolás tartalma, dobozból kivéve használatra kész. A modell színes dobozba van csomagolva így ajándéknak is tökéletes.

3 éves kortól ajánlott!

4.999 Ft

Állati Fogorvos

Raktáron

 Ez egy szuper fogorvosi oktatókészlet, ajánlom minden gyermek számára, aki ápolni szeretné kedvence fogait.
Egy készlet tanuláshoz és szórakozáshoz minden gyermek számára. Ennek a játéknak köszönhetően a kisgyermek megtanulja, mi a kötelesség, vigyázva a másik lényre, ügyelve arra, hogy a kutya fogai egészségesek legyenek.
A készlet teljes egészében műanyagból készült, remek színekben és grafikával. A készlet minden szükséges kellékkel fel van szerelve a kutya fogainak ápolásához.

Az állati fogorvos készlet 17 elemet tartalmaz:
- kutyafej 8 kivehető foggal
- visszahúzható ,,pasztával" ellátott tubus
- fogkefe
- tükör
- fogfúró
- csipesz
- fogó
- vesetál
- csésze
- tömőanyag 
- gyógyszeres üvegek
- cédula csokoládéval
- cimke egy cukorka
- kiegészítő állvány
Játék Mérete:
- kutyafej 17 x 11 x 13 cm

A készlet oktatja és fejleszti a gyerekek fantáziáját, kreatív időtöltést tesz lehetővé. A gyerekek speciális fogkefével és fogkrémmel moshatják kutyájuk fogait. Fogászati ​​tükörrel is megtekinthetik, lyukba fúrót szúrhatnak, vagy speciális jelölésekkel megjelölhetik a lyukképződés okát. A fogak speciális eszközökkel húzhatók ki, ez egy nagyszerű módja annak, hogy megszokja az első fogorvosi látogatást. Egy nagyon hatékony játék sok pozitív szórakozást nyújt minden kis fogorvosnak.

ajánlott életkor :    3+
csomag mérete :    35 x 31 x 16 cm
súly :    0,7 kg
a tükör 2db x AG 10 gombelemmel működik  (tartozék)
a csomagolás mérete:34cm*31cm

11.999 Ft 10.999 Ft
8%

Távirányítós Dömper

Raktáron

A távirányítós, billenős teherautó  azoknak a kis sofőröknek  készült, akiket lenyűgöznek a nagyméretű építőipari járművek.

A billenőkocsi végtelen számú kreatív szórakozást biztosít. Vezérlése elemes távirányítóval történik. A gyermek minden manővert tud irányítani, amitől igazi sofőrnek érzi magát! Ez az interaktív játék nemcsak szórakozást nyújt, hanem segíti gyermeke motoros készségeinek és koordinációjának fejlesztését is. A billenőkocsi irányításával kisgyermeked szórakoztató és izgalmas módon fejleszti kézügyességeit. A gyerekek megalkothatják saját küldetéseiket és kalandjaikat, és elképzelhetik, milyen végtelen tájakat szeretnének felfedezni dömperük volánja mögött.

A készlet tartalma:

Billenős teherautó
2,4 GHz-es távirányító biztonságos antennával

A játék méretei:


kb. 19 cm x 7 cm x 7,5 cm

A távirányítós dömper és a távirányítója elemmel működik

Elemek:

2 x 1,5 V AA távirányítóhoz (nem tartozék)
3 x 1,5 V AA az autóhoz (nem tartozék)

A billenőkocsi fel van szerelve:

-gumi, profilozott futófelület,

- rakodódoboz billenő lehetőséggel,

- nyitható hátsó fal.


Dömperünk minden épület- és járműrajongónak örömet okoz. Az R/C billenőkocsi kiváló módja a vezetési készségek, a koncentráció, a kézi készségek és a gyors gondolkodás fejlesztésének. Ennek köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek testvéreikkel, szüleikkel vagy barátaikkal, élvezhetik a játékot és fejleszthetik fantáziájukat.

Készüljön fel izgalmas kalandokra és számtalan mókás pillanatra autentikus játékunkkal - a távirányítóval vezérelt  Dömperrel. Adja meg gyermekének a legjobb élményt és felejthetetlen emlékeket ezzel az egyedülálló játékkal! 

Technikai adatok:

ajánlott életkor : 3+
csomag mérete :    42 cm x 13,5 cm x 12,5 cm
súly :    0,46 kg

7.420 Ft

Leonardo-Tini Ninja Figura

Raktáron

Készülj fel, hogy izgalmas kalandokat élj át Leonardo  formás karakterével és a kapcsolódó harci fegyvereivel;
 Leonardo, a Mutáns Tini Ninja teknőcök vezére 12 cm magas, és rendkívül részletgazdag kidolgozású, pontosan olyan,mint a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem című filmben szereplő karaktere.
 Leonardo egyike a teknős nindzsa akciófiguráinak, 
KIEGÉSZÍTŐK: Leo készen áll, hogy új harcba szálljon hűséges társaival Michelangeloval, Raphaelloval és Donatelloval a gonosz elleni küzdelemben. Továbbá a csomagon belül a mutáns nindzsa teknősnek más fegyverek is rendelkezésére állnak, különféle kiegészítőkkel és egy teknőskölyökkel.
CSOMAGOLÁS: A Teenage Mutant Ninja Turtles legendás Leonardoja  olyan fényes csomagolásban érkezik, amelyen megtalálható a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem című film márkajelzése is.
Leonardo végtagjai több helyen is mozgatható, kezébe illeszthető fegyverei vannak.
GYŰJTSD MINDENKIT: Tedd még szórakoztatóbbá a játékot a TMNT Mutant Mayhem akciófigurák és kiegészítők összegyűjtésével A teljes Ninja Turtles csapattal a szórakozás garantált a 4 évesnél és idősebb fiúk és lányok számára, akik szeretnek minden új kalandot átélni
Gyűjtsd össze a többi Tini Ninját is!

Csomagolás mérete: 21cm *19cm *6cm
   


 

9.999 Ft

Katonaszett Várral és Kiegészítőkkel Tárolóban 302 db-os

Raktáron

Valósítsd meg a harci stratégiádat ezzel a katonai szettel! Így nem csak a képzeletedben élheted át a háborúkat, hanem a szobádban is. Hiszen a csomagban rengeteg műanyag katonát, vár elemet, barikádot és tereptárgyat találsz. Alakítsd ki a helyszínt, helyezd el a parancsodnak megfelelő pozíciókba a csapatodat és kezdődhet is a háború.

A szett egy áttetsző cipzáros tasakban található, melynek köszönhetően könnyen magaddal viheted egy utazás során, és még a tárolása is egyszerű.

A csomagolás tartalmaz többek közt: katonák, kalózok, lovagok, vár építéshez szükséges elemek, 2 darab nagy és 2 darab kis kincsesláda, 4 darab hordó, 2 darab zászló, növények, sziklák, létra, katapult, lancher, máglyarakások....

Elemek száma összesen: 302 darab

Kisebb katonák magassága: 2,5 cm

Nagyobb katonák magassága: 5 cm

A szett anyaga: műanyag

A csomagolás mérete: 33 cm x 26 cm x 12 cm 

3 éves kortól ajánlott!

9.999 Ft

Fűkasza

Raktáron

 Valósághű fűnyíró, akár az igazi!

Egy vidám, színes készülék kellemes szórakozást nyújt minden kis kertésznek fűnyírás közben! Apa vagy nagypapa  kis segítő kertésze szívesen segít füvet nyírni  a kertben. A játék fűnyíró egy igazi kerti felszerelésre hasonlít – hangokat ad ki, és olyan mozgó részei vannak! Az izzó diódák valósághű megjelenést kölcsönöznek a játéknak! A bozótvágó feje 90°-os szögben lehet mozgatni. A játék fogantyúja is mozgatható. Az élénk színek és a valósághű forma minden bizonnyal minden kis kertész tetszését elnyeri!

A játék méretei:

Hossz: kb. 37 cm

Magasság: kb. 13 cm

Szélesség: 9 cm


Fej átmérője: 12 cm

Elemeket igényel (4 x 1,5 V AA - nem tartozék)

A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.
 

4.799 Ft

Laphinta Junior

Raktáron
 Itt a jó idő, ragadd meg a lehetőséget, és választ ezt a 40 kg-ig terhelhető, négy éves kor feletti lányoknak ajánlott szabadtéri junior laphintát! A laphinta mérete 49 x 25 cm, amelyhez 2 x 4 méter hosszú kötél jár.
4.499 Ft

Golyós logikai játék

Raktáron

Egy új, kreatív puzzle egymáshoz kapcsolódó színes golyókból, melynek köszönhetően gyermeke az intellektuális szórakozás új szintjére jut. A golyók jelentősen javítják az ujjak és a kezek kézügyességét edzés közben, valamint fejlesztik a térbeli képzelőerőt és a kreatív agyi képességeket.
A játék kis méretű, így nem foglal sok helyet, és az unalom elkerülése érdekében bárhová magaddal viheted (pl. buszra, sorban állásba, orvoshoz stb.).

Mit nyújt ez a logikai játék:
- rengeteg szórakozást mindenkinek
- lehetőséget a kreatív és térbeli gondolkodásra
- fejleszti a szükséges türelem minőséget
- fejleszti kézügyességét

Egy oktató, színes kirakós játék sok szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ezzel a játék soha nem fog unatkozni. Gyakorolja elméjét, és fejlessze manuális készségeit, logikus gondolkodását, valamint felfogóképességét és koncentrációját.
Az egész kemény műanyagból készült, és esztétikus kartondobozba van csomagolva. Tökéletes lesz kis kütyünek egy gyerek számára.
Az oktató puzzle 3 éves kortól készült.

Technikai adatok:

bizonyítvány :

CE

életkor :

3+

csomag mérete :

17 x 16 x 3 cm

súly :

0,12 kg

 
 
1.999 Ft

Varázskígyó

Raktáron
A színes Varázskígyó puzzle egymáshoz kapcsolódó, színes háromszögek sorozata, amelyeket saját elképzelései szerint rendezhet el. Kezdje egy hosszú kígyóval, és fejezze be egy színes virággal vagy szívvel, ötletekben biztosan nem lesz hiánya. A játék fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, türelemre tanít és koncentrációt edz. Műanyagból készült, színes háromszögekből készült játék. A kígyóval való játék közben bármit elrendezhet, amit csak el tud képzelni. Bárhová magaddal viheted, minden szabad pillanatot élvezetesebbé tesz, az egész kocka fejleszti a fantáziádat.

A játék 48 egymással összekapcsolt elemből áll, amelyek bármilyen irányba elfordíthatók.

Dimenzió:
- 81,5 x 2,5 x 1,5 cm

A varázslatos kígyóval való játék lefoglalja nyugtalan kezeit, és változatossá teszi az idejét egy hosszú utazás során. Az egymáshoz kapcsolt színes elemek készlete mindenki számára jó ajánlat. Remek ötlet szokatlan ajándékhoz. A Jokomisiada üzletben rengeteg eredeti játékot talál.
1.799 Ft

Uno All Wild Őrület kártya

Raktáron
Ha szereted az UNO-t, akkor az Uno All Wild  Őrület paklit imádni fogod! Az  egy klasszikus népszerű kártyajáték, amelyet könnyű megtanulni és nehéz abbahagyni.  Ezt csak fokozza az őrület, ugyanis ebben a pakliban csak akciókártyák találhatók, amelyek azonnal megváltoztathatják a játékot és fokozzák az izgalmakat.

Játékmenet:
Ahogy az már az UNO-ban megszokott, az a nyertes játékos az Uno All Wild-ben is, akinek elsőként sikerül megszabadulnia az összes kézben lévő lapjától. Mit nem szabad elfelejten, ha már csak egy lapod van? Kiabáld,hogy UNO!

A színek és a díszítések eltérhetnek.
Csomagolás mérete: 12 x 9 x 2 cm
  • Kiknek ajánljuk: lányoknak, fiúknak,vagyis mindenkinek
  • Hányan játszhatják? 2-6 játékos
  • Korosztály: 7 és 99 év között
4.199 Ft

Mágneses Öltöztetőkönyv 65 db-os: Fiús

Raktáron

Ezt az öltöztető könyvet minden kisfiú imádni fogja, hiszen könnyedén kombinálhatja a különböző szetteket!

Nem kell mást tenni, mint kinyitni a könyvet, kiválasztani egy karaktert, megkeresni a megfelelő ruhákat és kiegészítőket, aztán felhelyezni azt a megfelelő helyre. Ebben a könnyedség, hogy mind az alap, mind a felrakni kívánt dolgok mágnesesek.

A könyv összesen 65 darabos. Ebből 6 darab kétoldalas karakterkártya található benne, mindegyiken különböző szettben látható a kisfiú, foglalkozás szerint. Használhatod ezeket, de a képzeletedet is és alkothatsz saját stílust az elemekből.

Csomagolás tartalma: 1 darab mágneses könyv, 6 darab kétoldalas karakterkártya és 58 darab ruha, valamint kiegészítő

Csomagolás mérete: 26,5 cm x 19 cm x 4 cm

3 éves kortól ajánlott!

4.899 Ft