Regal Academy

Rendezés:

Regal Academy Csillogó Sárkány Rose Babával

Raktáron

A Regal Academy mese főszereplője Rose, Hamupipőke unokája, aki egy véletlen során Meseországba jut. Rose rájön, hogy nagymamája a királyság leghíresebb iskolájának a Regal Academy-nek a vezetője. A Mesevilágban való tartózkodása alatt rájön, hogy a mesék összes szereplője, akikről kiskorában annyit hallott és olvasott, valóban léteznek és az iskolában tanítanak. Legjobb barátja lesz Hófehérke unokája Hawk, aki segít varázsereje felfedezésében. Rose kalandjai során találkozik a nagy csillogó sárkánnyal.

Ebben a szettben most Rose-t és sárkányát találod, akik új kalandra hívnak. A sárkány különlegessége, hogy bábként felhúzhatod a kezedre, így olyan, mintha tudna repülni. A csomagban van egy csillámporos kis tasak, amit a sárkány szájában található tartályba öntve repülés közben csillámport fog szórni. Ehhez csak egy kis gombot kell megnyomnod. A sárkány bábot egyszerűen húzd fel a kezedre, a szalag segítségével húzd meg a kezeden majd Rose-t a babát ültesd a sárkányon található nyeregbe és indulhat is a kaland. A sárkány szétszerelt állapotban van a csomagban.

Rose-nak hosszú szőke haja és kék szeme van. Ruhája színes, fehér csillogó tüllszoknyával, amihez sárga magassarkú csizmát visel.

Rose baba mérete: 31 cm

A sárkány színe türkiz és rózsaszín. 

A sárkány fejének mérete: 16 cm x 7 cm x 7 cm 

Sárkány szárnyak mérete: 27 cm x 14 cm x 1 cm

Csomagolás mérete: 35 cm x 37 cm x 13 cm 

5 éves kortól ajánlott!

9.999 Ft 5.999 Ft
40%