Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
Pénznem

Lego

Nézet:
Rendezés:
Raktáron

Ez a 2 in 1 Lego Technic azoknak van kitalálva, akik kreatívak és szeretnek építeni. Egy dobozon belül találsz olyan elemeket, amikből 2 különböző járművet is össze tudsz rakni.

Ez a mentőhelikopter rengeteg valósághű tulajdonsággal és funkcióval van ellátva. A rotorok forognak, az oldalsó és hátsó ajtók nyithatók, és a csörlő irányításával a hordágyat le lehet engedni és fel is lehet emelni, akárcsak a valóságban.

Készítsd el a mentő helikoptert, majd építsd újra egy futurisztikus repülővé!

A repülők fehér, piros és fekete színű elemekből állnak. A doboz tartalmaz matricákat is, mellyel fel lehet díszíteni a repülőt.

A 2 modell:

- Mentő Helikopter, mely 29 cm x 23 cm x 12 cm,

- Repülő, mely 30 cm x 27 cm x 7 cm

Építő elemek száma: 325 darab

Csomagolás mérete: 28 cm x 26 cm x 6 cm

A LEGO Technic készletek kompatibilisek az összes LEGO építőkészlettel.

8 éves kortól ajánlott!

11.499 Ft
Raktáron

Ez a Lego Technic lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egy menekülő furgont építsenek.

Az autó piros, szürke és fekete színű elemekből áll. A doboz tartalmaz lángnyelv matricákat is, mellyel fel lehet díszíteni az autót.

Az autó egy erőteljes hátrahúzó motorral, extra széles keréktárcsákkal, hatalmas, tömzsi gumiabroncsokkal, 2 nagy, oldalra szerelt kipufogócsővel és egy nagy teherbírású első lökhárítóval rendelkezik.

Miután megépítetted a furgont, csak húzd hátra és már előre is tör.

Építő elemek száma: 128 darab

Menekülő furgon mérete: 18 cm x 10 cm x 7 cm

Csomagolás mérete: 26 cm x 14 cm x 7 cm

A LEGO Technic készletek kompatibilisek az összes LEGO építőkészlettel.

7 éves kortól ajánlott!

7.399 Ft
Raktáron

Ez a Lego Technic lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egy rendőrautót építsenek.

Az autó piros, kék és fehér színű elemekből áll. A doboz tartalmaz rendőrségi matricákat is, mellyel fel lehet díszíteni az autót.

Az autó egy erőteljes hátrahúzó motorral, piros és kék vészvillogókkal, áramvonalas első ütközővel, nagy hátsó szárnnyal, széles, fekete keréktárcsákkal és alacsony profilú gumiabroncsokkal rendelkezik.

Miután megépítetted a rendőrautót, csak húzd hátra és már előre is tör.

Építő elemek száma: 120 darab

Rendőrautó mérete: 20 cm x 10 cm x 6 cm

Csomagolás mérete: 23 cm x 10 cm x 10 cm

A LEGO Technic készletek kompatibilisek az összes LEGO építőkészlettel.

7 éves kortól ajánlott!

7.399 Ft
Raktáron

Ez a 2 in 1 Lego Technic azoknak van kitalálva, akik kreatívak és szeretnek építeni. Egy dobozon belül találsz olyan elemeket, amikből 2 különböző járművet is össze tudsz rakni.

A Corvette-tel együttműködve közösen kifejlesztett exkluzív Chevrolet Corvette ZR1 replika modell valósághű tulajdonságok sokaságával van ellátva. Többek között egy nagy hátsó szárnnyal és 4 kipufogócsővel, alacsony profilú gumiabroncsokkal ellátott fekete, küllős keréktárcsákkal, működő kormánykerékkel és egy részletesen kidolgozott, mozgó dugattyúkkal felszerelt V8-as motorral is.

Irányítsd a működő kormánykereket és indítsd be a járművet, hogy aktiváld a látható, V8-as dugattyúkat!

Készítsd el a Chevrolet Corvette ZR1-et, majd építsd újra egy Hot Roddá!

Az autók eredeti narancssárga és fekete színű elemekből állnak. A doboz tartalmaz matricákat is, mellyel fel lehet díszíteni az autót.

A 2 modell:

- Chevrolet Corvette ZR1, melynek mérete 29 cm x 12 cm x 8 cm,

- Hot Rod, melynek mérete 23 cm x 12 cm x 8 cm

Építő elemek száma: 221 darab

Csomagolás mérete: 35 cm x 19 cm x 9 cm

A LEGO Technic készletek kompatibilisek az összes LEGO építőkészlettel.

9 éves kortól ajánlott!

14.999 Ft
Raktáron

Ez a Lego Technic lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egy kaszkadőr autót építsenek.

Az autó zöld, szürke és fekete színű elemekből áll. A doboz tartalmaz versenymatricákat is, mellyel fel lehet díszíteni az autót.

Az autó egy erőteljes hátrahúzó motorral, erős első lökhárítóval, nagy hátsó spoilerrel, széles fekete felnikkel és alacsony profilú gumikkal, valamint egy motorral (kipattanó funkcióval, amely ütéskor aktiválódik) rendelkezik.

Miután megépítetted a furgont, csak húzd hátra és már előre is tör.

Építő elemek száma: 135 darab

Whack autó mérete: 17 cm x 9 cm x 6 cm

Csomagolás mérete: 26 cm x 14 cm x 7 cm

A LEGO Technic készletek kompatibilisek az összes LEGO építőkészlettel.

7-14 éves kor között ajánlott!

7.199 Ft
Raktáron

Ezt a legó készletet, azoknak találták ki, akik kedvelik a Star Wars világát és történeteit. A Csillagok háborúja: Az utolsó Jedik című film csatajeleneteit idézheted fel és játszhatod újra, valamint döntheted el, hogy Kylo Rem vagy Tallissan Lintra kerüljön ki győztesként az ütközetből. Ültesd a minifigurákat a hajóikra, töltsd be a pöccintős rakétákat, és már kezdődhet is a harc!

Csomagolás tartalma:
- 2 figura (Kylo Rem és az Tallissan Lintra),
- TIE Silencer 4 cm x 8 cm x 7 cm,
- A-Wing repülő 4 cm x 9 cm x 8 cm

Építő elemek száma: 183 darab

Csomagolás mérete: 26 cm x 14 cm x 4,5 cm

​6-12 év között ajánlott!

7.199 Ft
Raktáron

Ez a 3 in 1 Lego Creator azoknak van kitalálva, akik kreatívak és szeretnek építeni. Egy dobozon belül találsz olyan elemeket, amikből 3 különböző járművet is össze tudsz rakni.

Készítsd el a Sunset versenyautót, majd építsd újra a nagy sebességű motoros sportokhoz egy nyitott tetejű klasszikus versenyautóvá vagy egy nagy teljesítményű motorcsónakká!

A 3 modell:
- Sunset versenyautó, melynek mérete 16 cm x 5 cm x 7 cm,
- Klasszikus versenyautó, melynek mérete 14 cm x 4 cm x 7 cm,
- Motorcsónak, melynek mérete 14 cm x 4 cm x 7 cm

Építő elemek száma: 221 darab

Csomagolás mérete: 26,5 cm x 19 cm x 6 cm

7 éves kortól ajánlott!

7.499 Ft
Raktáron

Ez a 3 in 1 Lego Creator azoknak van kitalálva, akik kreatívak és szeretnek építeni. Egy dobozon belül találsz olyan elemeket, amikből 3 különböző járművet is össze tudsz rakni.

Készítsd el a szuper helikoptert, élénk zöld, sárga és fekete színekben, majd, ha végeztél, alakítsd át egy vitorlázó repülővé vagy egy vagány sportcsónakká!

A 3 modell:
- Helikopter, melynek mérete 19 cm x 7 cm x 12 cm,
- Repülő, melynek mérete 11 cm x 4 cm x 5 cm,
- Sportcsónak, melynek mérete 15 cm x 5 cm x 15 cm

Építő elemek száma: 114 darab

Csomagolás mérete: 19 cm x 14 cm x 4,5 cm

6 éves kortól ajánlott!

3.699 Ft
Raktáron

 A gyerekek szeretni fogják a Tiltott Rengeteg szélén, a tó partján játszódó jelenet részleteit, valamint Expecto Patronum varázsigét szórni a 2 dementor minifigurára és megidézni Harry patrónusát, hogy elüldözze őket keresztapjától, Sirius Blacktől. 
A készlet 4 db minifigurát tartalmaz: új Harry Pottert, új Sirius Blacket és 2 dementort, egy erdei helyszínt, egy kis méretű, tóparti építménnyel és 2 megépíthető fával, melyek varázsigét szóró funkcióval vannak ellátva, egy új, félig áttetsző, csillogó szarvas figura, melynek tetején egy minifigurának kialakított helyet találsz, a készlet továbbá tartalmazza Harry varázspálcáját, mellyel úgy használhatja a patrónus bűbájt, ahogy azt a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmben.
A fa méretei: 13 cm x 8 cm x  4 cm.
A szarvas álló figura: kb. 7 cm magas. 

Ajánlott kor: 7 éves

7.999 Ft
Raktáron
A Magyar mennydörgő trimágus kihívás készlet, tele van varázslatos kalandokkal. Segíts Harry-nek megmérkőzni a többi varázsiskola tanulóival, miközben azért küzdenek, hogy megszerezzék a rejtélyes aranytojást, és legyőzzék a magyar mennydörgőt is. Ügyes varázslatra lesz szükséged, hogy kicselezd ezt a mozgatható végtagokkal és szárnyakkal ellátott, veszélyes fenevadat.
Tartalma 4db minifigura: Harry Pottert, Fleur Delacourt, Cedric Diggory-t és Viktor Krumot saját varázspálcáikkal, egy beállítható magyar mennydörgő sárkányt lánggal a szájában, valamint mozgatható végtagokkal és szárnyakkal, emellett egy megépíthető sátort is találsz a bajnokok számára, ahol arra várnak, hogy sorra kerüljenek a Trimágus Tusán, minden szereplőnek van egy varázspálcája, a sátor belsejében pedig egy ágyat, 2 csészét, egy kis polcot és bájitalos palackot találsz.
A készlet tartalmazza: Harry Tűzvillám versenyseprűjét, egy sziklás helyszínt, az aranytojást, a sárkányhoz rögzített láncot.
A magyar mennydörgő méretei nyitott szárnyakkal:  7 cm x 27 cm x 34 cm 
Ajánlott kor: 8 év
13.999 Ft
Raktáron

Ajándékozd meg kis boszorkányodat vagy varázslódat élete legjobb útjával a Kóbor Grimbuszon! Amikor a gyermekek felszállnak a lila háromemeletes buszra, azonnal tudni fogják, hogy vad út vár rájuk. A csuklós oldalpanel segítségével könnyen hozzáférhetsz a belsőtérhez, a levehető tetővel pedig felfedezheted a felső szintet, így ezzel a varázslatos játék buszos készlettel számtalan játéklehetőség vár rád. Ha felpakoltad Harry bőröndjét, ideje erősen megkapaszkodni! Miközben a jármű száguldozik, éles kanyarokat vesz be minden sarkon és bukkanókon huppan át, a gyermekek imádni fogják, ahogy az ágy előre és hátra csúszkál, a csillár pedig a plafonon himbálózik. A csomagban 3 minifigura található.
A csomagban 3 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO® Harry Potter minifigurát találsz: Harry Pottert, Stan Shunpike-ot és Ernie Pranget.
A 3-szintes LEGO® busz tartalmaz egy nyitható, csuklós oldalpanelt és egy levehető tetőt, melyek segítségével a lehető legjobban kihasználhatod a benne rejlő lehetőségeket.
A készlet tartalmaz: egy csúszkáló ágyat és himbálózó csillárt, melyek a busz kanyargása közben mozognak; a pimasz Zsugorfej és Harry Potter ládája egy varázspálcával, levéllel, csokiszelettel és bájitalos palackkal van ellátva, melyek kiegészítik az akciót és fantáziadús játékra inspirálnak.
A Kóbor Grimbusz méretei: több mint 16 cm magas, 16 cm hosszú és 6 cm széles.

Ajánlott kor: 8 év

13.999 Ft
Raktáron

A Harry Potter és a Tűz Serlege című film ikonikus jelenetében Harry csapdába esik Tom Denem sírkövénél egy ijesztő temetőben, miközben az álnok Peter Pettigrew bájitalt készít. Egy kockából épült kar meghúzásával Voldemort varázslatos módon megjelenik, és hív egy halálfalót is. Miután elengedi Harry-t a sírkőtől, párbajozni kezdenek. Ez a lenyűgöző, gyermekeknek szánt ajándék telis-tele van varázsigével, meglepetésekkel és látványos csatákkal — így az ifjú boszorkáknak és varázslóknak össze kell szedniük minden Sötét varázslatok kivédése órán elsajátított képességüket, hogy segítsenek Harry-nek elmenekülni!
A csomagban 4 minifigurát találsz: Harry Pottert Trimágus Kupa öltözékben és pálcával, Voldemort nagyurat pálcával, Peter Pettigrew-t pálcával és egy halálfalót, Little Hangleton temetőt, sírkövekkel és növényekkel ellátva.
Húzd meg a kockából épült kart, hogy Voldemort figurája felemelkedjen a föld alatt rejlő rekesz alól!
Kiegészítő elemek: kondér, csont, tőr és a Trimágus Kupa.

Mérete: 10 cm x 17 cm x 14 cm

Ajánlott kor: 7 év

7.999 Ft
Raktáron

A gyermekek izgalmas, új lehetőségeket hívhatnak elő bármelyik LEGO készletből a LEGO Minifigurák  19. sorozattal! Ennek a LEGO minifigura sorozatnak a 2019 szeptemberi újdonsága az egyedi LEGO emberek színes kavalkádja. Üdvözöld a Kutyaszittert, a Videojáték bajnokot, a Zuhanyzó pasast, a Rögbijátékost, a Medvejelmezes fiút, a Pizzajelmezes fiút, a Galaktikus fejvadászt, a Majomkirályt, a Programozót, a Kertészt, a Hegyi bringást, a Tűzoltót, az Ijesztő lovagot, a Dzsungelkutatót, a Múmiakirálynőt és a Rókajelmezes lányt! Mindegyik minifigura egy lezárt, „titokzatos” csomagban érkezik, és mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy bemutató alaplap.

A terméket véletlenszerűen küldjük.

5 éves kortól ajánlott!

1.499 Ft
Raktáron

Amikor El Chupacabra szembeszáll Ripslingerrel egy vakmerő légi verseny során, tőled függ, hogy ki repüli körül leggyorsabban a kúpokat, és nyeri el a trófeát. Száguld át elsőként a célvonalon és szerezd meg te a győzelmet a felhők között a LEGO DUPLO Disney Planes készletében. El Chupacabra és Ripslinger figurákat tartalmaz. A Disney Planes film alapján készült LEGO(R) DUPLO(R) Ripslinger és El Chupacabra figurákat tartalmaz Megtalálható benne Ripslinger sátra, dekorált LEGO DUPLO elemekkel, El Chupacabra köpenye, zászló, kúpok, trófea, pódium, kerítés és további DUPLO elemek Versenyezz a repülőkkel és nyerd el a trófeát! Repüld körbe a kúpokat! Pihenj Ripslinger sátrában Könnyen felépíthető A DUPLO termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy az apró kezek biztonsággal és élvezettel használják őket.

Ajánlott életkor: 2-5 év

10.999 Ft
Raktáron

Rendezettek születésnapi zsúrt, állítsátok össze az ünnepi desszerteket a Lego Duplo Első ünneplésem játékszettben található elemek segítségével. A nagy réteges tortát és a 3 különböző féle süteményt díszítsétek tetszésetek szerint, tűzdeljétek meg gyertyával, és ha az ünnepelt is jelen van, kezdődhet a parti. Vágjátok szeletekre a tortát, és kínáljatok meg mindenkit!

A játék fejleszti a gyerekek kreativitását, finom-motorikus mozgását, és a megoldóképességét. A színes elemek szerepjátékra ösztönöznek. A játék során a gyerekek betekintést nyerhetnek mind a konyhai műveletekbe, mind a rendezvényszervezésbe.

41 db elemet tartalmaz.
A szett tartalma:
- 3 db összeállítható lego sütemény
- 1 db összeállítható nagy torta
- kiegészítők

Ajánlott életkor: 1.5-3 év

5.299 Ft
Raktáron

A kis szuperhősök nagy örömmel találnak ki véget nem érő szerepjáték kalandokat ezzel a Marvel szuperhős játékkal, miközben Marvel és Hulk megpróbálja megakadályozni Sandmant, hogy ellopja a fontos bőröndöt. Segít fejleszteni kisgyermeked finommotorikus készségeit miközben felépíti és átépíti Pókember garázsát és Hulk laboratóriumát a Bosszúállók főhadiszállásán, majd a csavarkulccsal megjavítja a motorkerékpárt, hogy utána Pókember elhajtson rajta és a nap hőse legyen! A csomagban 3 LEGO DUPLO figura található: Pókember, Hulk és Sandman.
Tartalmazza Pókember garázsát és motorkerékpárját, valamint Hulk laboratóriumát.
Kiegészítő elemeket is találtok a csomagban, például egy csavarkulcsot, pénztárcát, és egy rugalmas pókhálót.
Javítsátok meg a garázsban Pókember motorkerékpárját, miközben Hulk figyeli a radart a laborjában!
Vessétek ki Pókember hálóját és segítsetek elkapni Sandmant, majd segítsetek Hulknak áttörni a homok építőelemeket az ásójával!


A LEGO DUPLO termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és könnyen használhatóak legyenek az apró kezekben.

Pókember garázsának méretei: több mint 24 cm magas, 12 cm széles, és 4 cm mély.
Pókember motorkerékpárjának méretei: több mint 5 cm magas, 9 cm hosszú és kevesebb, mint 2 cm széles.
Hulk laboratóriumának méretei: több mint 10 cm magas, 6 cm széles és 5 cm mély.

Ajánlott életkor: 2-5 év

10.699 Ft
Raktáron

Játsszatok el valós élethelyzeteket a felismerhető világot alkotó LEGO DUPLO Városi kalandok készlettel, amelyben modern DUPLO figurákat is találtok! Látogassatok el a könnyen megépíthető Tűzoltóállomásra, és élvezzétek a szerepjátékot, miközben segítetek a tűzoltóknak eloltani a tábortüzet és felmászni a létrára, hogy megmentsék a toronyban lévő tűzoltó kutyát! Ha befut egy hívás, segíts gyermekednek beültetni a tűzoltókat a tűzoltóautóba, bekapcsolni a villogó fényeket és a szirénát, majd irány az újabb, vakmerő mentőakció! A csomagban 2 DUPLO figurát és egy kutya figurát találtok. A játék működéséhez 3 db LR41 típusú elemre van szükség, melyet a készlet tartalmaz.

2 éves kortól ajánlott!

18.999 Ft
Nincs készleten

Élvezd az utazás kalandjait a bámulatos 3 az 1-ben LEGO Creator szettel, amelyben egy lenyűgöző lakókocsit találsz, benne mindennel, ami egy tökéletes vakációhoz kell: luxus belső tér toilettel, lehajtható ággyal, konyhával, kanapéval és TV-vel! Vedd le a kihajtható asztalt és székeket a lakókocsi tetejéről, húzd ki a ponyvatetőt, és élvezd a békés grillezést! Tegyél egy kört a motorcsónakkal, menj el medvelesre, vagy tanulmányozd a térképet és tervezd meg az újabb utat a gyönyörű lakókocsival! Építsd át tökéletes nyaralóvá vagy állíts össze egy lenyűgöző yachtot!

Ajánlott életkor: 9-14 év

23.999 Ft
Raktáron

Csatlakozz Batmanhez, hogy megmentsd Flasht Méregcsóktól és Fireflytól, egy izgalmas Batman robot és Méregcsók robot közötti leszámolásban! Kapcsold be a robotokat, minifigurákat és fegyvereket az erőlöketekkel, és készülj fel a szuperhősök és gonosztevők közötti csatára. Támadj a Bat-robot kettős korongvetőjével! Ugorj el a mérgező növény robotjának korongvetője elől, és szabadítsd ki Flasht a levélkezei közül! Ejtsd csapdába Fireflyt a hálóvetővel, borítsd fel a Méregcsók robotot a forgó fűrészpengékkel, majd szökj meg Flashsel!

7 éves kortól ajánlott!

14.999 Ft
Raktáron

Játszd el Jázmin Disney hercegnő életét a palota tornyában! Nyisd fel a tornyot, hogy a belsejében játszva segíthess Jázminnak elkészülni az erkélyén túli kalandra egy kis parfümmel és egy hűsítő üdítővel! Ezután rakj bele minden elemet a könnyen megépíthető torony belsejébe és zárd be, hogy bárhová magaddal vihesd!

5 éves kortól ajánlott!

3.699 Ft
Keress minket
Termék szűrés
Ár
GYÁRTÓK
Raktárkészlet
Facebook rajongók
Termék összehasonlító
Loading...
Árukereső.hu Árukereső.hu