Interaktív Kocka: Bébijáték

5.299 Ft (4.172 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6920200526176
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.476 Ft

Ez a kockajáték remek választás minden baba számára! Hiszen színei és dallamai felkeltik a baba figyelmét, a gombok és tekerők, valamint a formák elhelyezése fejlesztik az érzékeit. Evvel a játékkal, móka és szórakozás lesz a tanulás!

A sárga oldalon van egy kis tükör is, amiben csodálhatja magát és megismerkedhet a tükörkép világával. Az óramutatók forgathatóak, így akár az analóg órát is meg lehet tanulni általuk. A zöld oldalon található a bekapcsológomb. Ugyanitt a lufik (kék és piros), illetve a színes gombok megnyomásával kellemes dallamokat játszik és felváltva felvillannak a gombok, olyan színnel, amilyen a saját színük. Három oldalon formabedobós részt találunk, itt gyakorolhatja a baba a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt. Ha felismeri a megfelelő formájú műanyag kis kockát, akkor csak be kell dugnia a lukon. Ha mindet sikerült a helyére tenni, a narancssárga kis ajtó kinyitható, így kezdődhet elölről a móka.

Az ilyen játékok fejlesztik a baba érzékszerveit, finom motorikus képességét, valamint szem-kéz koordinációját.

A kockának minden oldala más színű: citromsárga (tekerős, órás, tükrös), zöld (nyomogatós, világító gombokkal, amik hangokat adnak), sötétkék (egy fával, amin betűk vannak), világos kék (formabedobós: autó, repülő és hajó), lila (formabedobós: A, B, C és D) és piros (formabedobós: négyzet, kör, háromszög és csillag).

A csomagolás tartalma: 1 darab színes, műanyag interaktív kocka, 2 zacskó különböző méretű, formájú és színű forma, valamint a működéshez szükséges elemek

Formák: világos kék autó, narancssárga repülő, világos zöld hajó, sötét zöld négyzet, sárga kör, világos kék háromszög és lila csillag

Betű formák: sárga A, piros B, sötétkék C és narancssárga D

Interaktív kocka mérete: 15,5 cm x 15,5 cm x 15,5 cm

Csomagolás mérete: 19 cm x 16 cm x 16 cm

Az interaktív kocka 3 darab AA elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

18 hónapos kortól ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!