Shape Matching Társasjáték

2.299 Ft (1.810 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: JOKOMISIADA
Cikkszám: 5905258521213
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.476 Ft

A "Match the shapes" oktató arcade játék egy szórakoztató játék, amely az alakzatok megfelelő lyukakhoz való illesztésén alapul. A játék különböző formájú lyukakkal ellátott táblákból és színes figurákból áll, amelyeket a lyukakhoz kell illeszteni. A játék célja a formák ügyes illesztése a lyukakhoz, ami precizitást és kézügyességet igényel a játékosoktól. A játék oktató jellegű, mert segíti a térérzékelés, a mozgáskoordináció fejlesztését, valamint a formák és színek felismerésének elsajátítását. A játék különböző korú gyermekek számára tervezhető, a kisgyermekektől a nagyobb gyermekekig. A Match the shapes egy népszerű játék, amely otthon és óvodában vagy iskolában is használható oktatási segédanyagként a formák és színek elsajátításában.

Játékszabályok
A játékszabályok egyszerűek. A móka abból áll, hogy a játékos által húzott kártyát kell kiraknia a táblára. A geometriai alakzatok elrendezésének és színének is meg kell egyeznie a kártyával.

A formákkal való játék támogatja: a logikus gondolkodást, a koncentrációt, a kéz készségeket és a szenzoros-motoros koordinációt, a képzelőerőt és a kreativitást.

A készlet tartalma: 2 darab játéktábla, 32 darab kártya, 8 darab háromszög, 8 db kör, 8 darab hatszög, 8 darab kocka.
A geometriai formák zöld, piros, sárga és kék színekben vannak.

A logikus gondolkodást, a koncentrációt és a szem-kéz koordinációt támogató játék, geometrikus figurák színeivel, formáival ismerkedik. A tanulás egyik legjobb és leghatékonyabb módja a játék.

4 éves kor felett ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!