Stitches Lekaparható Poszter

799 Ft (629 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 8719668015715
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.259 Ft

Ezúttal Stitch, a mókás űrlény vezetheti be a kicsiket a kreativitás világába, a Stitch képkarc poszter 2 darabos szett készlet segítségével. Ez a mókás elfoglaltság könnyedén elvarázsolhatja, és izgalmas kalandra invitálhatja a gyermekeket már 3 éves kortól. Hiszen a csomag 2 darab vagány posztert tartalmaz amelyek a jól ismert csillagkutyát ábrázolják, éppúgy, ahogy a rajongók az epizódókban és filmekben is láthatják őket. De a cuki lények csak akkor tűnnek elő, ha a kis kezecskék ügyesen belekarcolják a mintát a lapokba. Ehhez természetesen minden segítséget megkapnak a csomagban található kaparó eszközzel!

Mivel a szettben minden adott a karckép technika elsajátításához, a gyerekek élvezettel vethetik be magukat az alkotás világába Stitchel és Angellel!

A kreatív szettben fekete lapok várják a gyerekeket, és egy karcoló eszköz amivel a fekete festéket le kaparhatják a poszterről, hogy azok színesek legyenek. A szuper tevékenység közben fejlődik a kézügyességük, kreativitásuk, motorikus képességeik és erősödnek a kézizmaik.

A csomagolás 2 darab karckép posztert és 1 darab karcoló szerszámot tartalmaz.

A poszterek mérete kb. 19 cm x 15 cm.
A csomagolás mérete kb. 30 cm x 21 cm x 0,5 cm.

A termék 3 éves kortól ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!