UNO: Harry Potter

4.199 Ft (3.306 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Mattel
Cikkszám: 887961587579
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.476 Ft

Egy remek szórakoztató kártyajáték az egész család vagy egy baráti társaság részére, nem mással, mint a Harry Potter történetek szereplőivel! Evvel a kártyajátékkal ti is a varázslóvilág tagjának érezhetitek magatokat!

Színre színt, számra számot kell rakni, miközben a legtöbb laptól próbálsz megszabadulni, míg a többiekkel a lehető legtöbb lapot felhúzatod. Ha van megfelelő lapod, akkor raksz, ha nincsen, akkor húzol. A különleges lapokkal megnehezítheted a többi játékos dolgát. Ne feledd, mielőtt leraknád az utolsó előtti lapodat, hangosan mondd ki, hogy UNO! A kártyajátékot az nyeri, akinek először elfogynak a lapjai.

Ebben a változatban van egy különleges kártya, a színválasztó "Teszlek süveg" lap. A süveg pontosan tudja, hogy hol van a helyed, a Griffendélben! Ha ilyen lapot dob valaki, akkor az általa választott játékosnak, addig kell húznia, míg egy Griffendéles lapot fel nem húz a pakliból. Mivel a "Teszlek süveg" kártyalap egyben színválasztó is, így a megadott színnel kell folytatni a játékot.

A doboz tartalma: 112 darab kártyalap és leírás

2 - 10 játékos részére

Csomagolás mérete: 14,5 cm x 9,5 cm x 2 cm

7 éves kortól ajánlott! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!