Világító és Hangot Adó Szerelős Autó Szerszámokkal

7.499 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6944167178995
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.476 Ft

Evvel a szuper autóval te is könnyen megtanulhatod hogyan kell ügyesen bánni a szerszámokkal! Ha belejöttél, segíthetsz apukádnak is autót szerelni.

Az autó kerekei lecsavarozhatóak, a motorháztető felnyitható és a motor kicsavarozható belőle. Az elemes csavarhúzóval ki és be is tudsz csavarozni, attól függően, hogy felfele vagy lefele nyomod a gombját. Minden szerszámhoz azonos színű csavar tartozik, mint például a zöld csavarhúzóhoz a zöld csavarok, a piros kalapácshoz a piros szögek, amiket a mellékelt szürke lemezbe belekalapálhatsz. Az autó önállóan gurul minden irányba, ha nekiütközik valamibe, irányt vált és megy tovább. Az első lámpái világítanak, míg az autó menet közben még zenél is. A kis figura kivehető az autóból. A hátsó részen van egy kis kar, amivel ki és be tekerheted a kék lapot, mint egy satut.

Csomagolás tartalma: 1 darab szerelhető autó, 1 darab elemes csavarhúzó, 2 darab cserélhető fej hozzá, 1 darab csavarhúzó, 1 darab villáskulcs, 1 darab kalapács, 2 darab szög, hozzá 1 darab "falemez", 4 darab csavar és 1 darab kis szerelő figura

Autó mérete: 28 cm x 15 cm x 13 cm

Csomagolás mérete: 31 cm x 17 cm x 14 cm

Az autó 3 darab AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz! A csavarhúzó 2 darab AAA elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

3 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket, külön megrendelheted webshopunkból.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek