A Mars Terraformálása Társasjáték

13.999 Ft (11.023 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999886707088
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.259 Ft

A Mars meghódítása óriási eredmény, de az igazi kihívás csak most kezdődik: hogyan teszed lakhatóvá a vörös bolygót?! A Földet nem őseinktől örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön. A  kék bolygó túlnépesedése, szennyezettsége, a nyersanyag készletek elapadása miatt egy új planétára van szükségünk, melynek meghódítása az emberiség eddigi legnagyobb kihívása és egyben utolsó lehetősége. A Mars terraformálása megkezdődött. A küldetésed: tedd lakhatóvá!

A cél közös: megnövelni az átlaghőmérsékletet, oxigénnel feltölteni az atmoszférát, óceánokkal borítani a bolygófelszínt és közben a lehető legnagyobb profitra szert tenni. A Mars Terraformálása egy világhírű, kompetitív, erőforrás menedzselő társasjáték, melyben különféle profillal rendelkező vállalatok versengenek egymással.

A csomagolás tartalma: 1 db játékszabályfüzet, 1 db játéktábla, 200 db játékosjelölő ( átlátszó, műanyag kockák, 5 színben), 200 db erőforráskocka ( műanyag kockák arany, ezüst és réz színben, különböző méretben), 5 db játékostábla, 233 db kártya, 80 db lapka.

Csomagolás mérete: 30 cm x 30 cm x 7 cm 

1-5 játékos részére

12 éves kortól ajánlott!

Játékidő: 90-120 perc

Gyűjtsd össze a további kiegészítőket hogy még izgalmasabb legyen a játék.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!