Nightmare: Horror Kalandjáték

11.999 Ft (9.448 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 4052346003791
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.476 Ft

 A Nightmare egy izgalmas, egész estés horror kalandjáték. 

5 éve, hogy utoljára a Crafton családi birtokon voltál, ahol egy gyilkos hidegvérrel meggyilkolta a szüleidet, majd nyom nélkül eltűnt. Testüket soha nem azonosították egyértelműen. Ebben a magával ragadó történetvezérelt játékban, minden játékosnak az öt Crafton gyerek egyikének bőrébe kell bújnia, életre keltve ezzel a történetet.

A feladatotok az, hogy megtaláljátok ki ölte meg a szüleiteket és a nagyapátokat azon a borzalmas éjszakán. Ehhez nyomokat keresve át kell kutatnotok az öreg családi rezidencia minden zugát. Vizsgáljátok át az egyes helységeket, idézzétek fel az elfeledett emlékeket, mert csak így tárhatjátok fel a rejtélyt ami a gyilkosságok mögött húzódik. Dolgozzatok csapatban és hozzatok jó döntéseket! Figyeljetek, mert az időtök rohamosan fogy, minden sarkon veszély leselkedik rátok, és semmi sem az aminek látszik! Mindössze egy dobásotok van, hogy megtaláljátok a valódi gyilkost és megfejtsétek a rejtélyt. Találjátok meg a gyilkost még mielőtt rátok is lecsap!

Készülj fel egy adrenalin-rohamra, amelyet soha nem felejtesz el. Túl fogod élni?

A doboz tartalma: a játék előkészítése, 5 darab szemtakaró, 10 darab helyiségkártya, 1 darab bábu, 13 darab emlékkártya, 11 darab eseménykártya, 58 darab Nightmare történet kártya, 1 darab boríték benne 8 darab jegyzettel és leírás 

4-5 játékos részére (a történet miatt optimálisabb az 5 fő)

Játékidő: 120-150 perc

Csomagolás mérete: 27 cm x 27 cm x 6,5 cm

Fontos: a játékhoz még szükség lesz egy nagy asztalra, ceruzákra, radírra, papírra és internet elérésre (pl. laptop)!

Az interaktív játéktartalom itt érhető el: www.nightmarehorrorgame.com

A játék csak egyszer játszható a történet miatt. 

16 éves kortól ajánlott! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek