Crayola Illatos Filctoll Készítő Laboratórium

11.999 Ft
8.999 Ft (7.086 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 25%
Cikkszám: 5010065072404
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.476 Ft

Találd ki és készítsd el saját illatos filctoll készletedet evvel a remek laboratóriummal. Néhány perc alatt, akár 16 filctollat is elkészíthetsz magadnak és barátaidnak.

Könnyen használható, néhány egyszerű lépésben:

Válaszd ki, hogy milyen színt vagy színeket szeretnél használni. Készítsd be a kémcsöveket hozzá, majd csepegtesd bele a kívánt színmennyiséget, olyan arányban, ahogy neked tetszik. Mindezt fel is jegyezheted a mellékelt kis kártyára. Helyezd bele a filchegyet a műanyagba, majd azt a laboratórium közepébe. A csipesszel fogd meg a filcbetétet, dugd bele a kémcsőbe és itasd fel vele a festéket. Ha ezzel megvagy, helyezd bele a műanyagba, majd zárd le a filctollat mindkét oldalt a kupakokkal. És máris készen van a saját magad által kitalált illatos filctoll. A mellékelt matricák segítségével megjelölheted és elnevezheted az alkotásaidat.

A csomagolás tartalmaz 1 darab laboratóriumot, 2 darab kémcsövet, 1 darab csipeszt, 3 darab színes és illatos festéket (piros, kék, sárga), 1 lapnyi színezhető kis matricát, 1 darab kártyát (melyen feljegyezheted a kísérleteidet), 2 darab (8 darabos) papírdobozt (melyben elhelyezheted a magad által elkészített filctollaidat), valamint 16 darab filctoll elkészítéséhez elegendő toll részt (16 darab filchegy, 16 darab filcbetét, 16 darab műanyag filctoll, 16-16 darab alsó és felső műanyag kupak), valamint ehhez tartozó 16 darab címkét és 1 darab leírást.

Könnyen tárolható, kevés helyet foglal el a jó kialakításnak és a rekesznek köszönhetően, melyben remekül elhelyezheted a szükséges eszközöket.

A Crayola illatos filctoll készítő laboratórium eredeti és kreatív módon ösztönzi a kézügyességet, és elősegíti a játék révén a színteremtés folyamatának megismerését.

6 éves kortól ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek