Mario Figura 50 cm-es

24.999 Ft
21.999 Ft (17.322 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12%
Cikkszám: 039897782546
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.476 Ft

Mario egy videójáték-karakter, aki 1985 óta tölti be a Super Mario játék főszereplőjének helyét. A Nintendo által alkotott játékok karakterei közül az egyik legnépszerűbb, számtalan játék fut a neve alatt. Annál többen vendégszerepelt, a videójátékok ikonjává vált. A Mario fivérek közül ő az idősebb, bár alacsonyabb a testvérénél, Luiginál.

Egy alacsony, zömök ember, aki overallt és sapkát, (melyen a szimbólumává vált M betű látható), valamint a kezein egy fehér kesztyűt visel, a lábán pedig barna színű cipőt hord. Az arca kissé kerekded, fekete, hullámos bajusszal, kék szemekkel, és barna színű, enyhén göndör hajjal. Mariót a játékokban és a másfajta médiákban egy jószívű, barátságos és bátor hősnek írják, aki rajong az olasz ételekért. Mario személyiségével sokan tudtak azonosulni, ez is oka annak, hogy ekkora népszerűségre tett szert. Mario emberfeletti ugróképességgel rendelkezik. Valójában ez az egyik fő jellemző tulajdonsága, valamint támadása is. Ellenségeit is (például a Gombákat) úgy győzi le leggyakrabban, hogy rájuk ugrik. Mario azontúl, hogy képes hatalmasat ugrani, emberfeletti erőt is birtokol.

Mario képességeinek a többsége az általa megszerzett segítő tárgyakból ered. A legközismertebb ezek közül a Szuper Gomba, melytől hősünk kétszeresére nő meg, ezáltal Super Mariová változik. A másik legnépszerűbb fegyver a Tűzvirág, mely által megváltozik ruházatának a színe (fehér felső és piros overál) és átváltozik Tűz Mariová, aki képes a tűzlabdákat dobni. Csillag a Legyőzhetetlen Mariot egy rövid ideig gyakorlatilag - ahogy a neve is utal rá - sebezhetetlenné teszi és bárkit képes legyőzni, akár egy érintéssel is.

A Mario figura végtagjai mozgathatóak, feje oldalra elfordítható.

Mario figura magassága: 50 cm

A termék anyaga: műanyag

Csomagolás mérete: 38 cm x 30 cm x 24 cm (Mario sapkája kilóg a dobozból)

3 éves kortól ajánlott!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!