Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
Pénznem
Ön itt jár: Kezdőlap >

Piatnik

Piatnik

Nézet:
Rendezés:
Raktáron

A Blanko szerte a világon az egyik legnépszerűbb szójáték. Minden körben új lehetőségek nyílnak. Változtasson meg egy betűt a szóban, vagy alakítsa át a szót, hogy új jelentést nyerjen. Addig minden lehetőség nyitva áll, amíg az utolsó betűt le nem tesszük a táblára.

A játék célja: minél több pontot összegyűjteni a szavak alkotásával. A Blanko feliratú mezők elfoglalásáért jutalom kör jár.

Tartalma: 112 betűlapka( ebből 2 joker), 22 Blanko kártya, 1 játéktábla, 4 betűállvány, 1 homokóra, 1 vászonzsák és játékleírás

Ajánlott életkor: 7+

6.299 Ft
Raktáron

A Muckinos lények apró erdei koboldok, akik a varázserdőben élnek. A játékosok megpróbálnak jó memóriával és egy kis ügyességgel úgy átkelni a varázserdőn, hogy ne ébresszék fel a Muckinosokat. Vegyél részt Te is ebben az izgalmas versenyben.

Tartalma: 36 erdőlapka, 4 startlapka, 4 gyermek figura, 4 műanyag talp és 1 játékleírás

Ajánlott életkor: 5+

3.999 Ft
Raktáron

Történetünk Egyiptomba repít titeket.... A Mokattam- fennsíkon álló gízai nagy piramis belső termeit járjátok, amikor a piramis bejáratát elzáró kőtábla egy hatalmas robajjal bezárul. Ha ki akartok szabadulni a piramis fogságából, akkor helyesen kell megválaszolnotok a feltett kérdéseket. Aki helyesen  válaszol, az továbbmehet a piramison belül a folyósokon.... a kijáratokat azonban ajtók zárják, és csak az mehet át, aki megválaszolja az ajtónyitó-kártya kérdését....Vajon az ajtó feltárul és átengedi a megfáradt kalandort, vagy egy kőomlás már rég eltorlaszolta, és a kalandornak másik kijáratot kell keresnie?

A kártyákon álló témakörök: tudomány, technika, irodalom, filmművészet-képzőművészet, növény és állatvilág

A doboz tartalma: 1 játéktábla, 8 ajtó kártya, 220 témakörös kártya, 110 ajtónyitó kártya, 6 fa játékbábu és 1 játékszabály

Ezzel a társassal szórakozva szerezhet új ismereteket, próbára teheti tudását valamint sok érdekes dolgot is megtudhat.

Játékosok száma: 2-6

Ajánlott életkor: 11+

7.999 Ft
Raktáron

A SOLO a világ egyik legnépszerűbb kártyajátéka, mert izgalmas és nagyon szórakoztató, és akár az egész család játszhatja.

Minden játékos kap 8 lapot. A lapokat egymás után kell letenni. A következő játékosnak mindig a felül lévő lappal színében vagy számában egyező lapot kell raknia. Ha nincs nála olyan lap, akkor kimarad a körből. A játékot az a játékos nyeri, akinek elsőnek elfogy az összes lapja. A játékot az akciókártyák nehezítik meg, akár a kör is megfordítható velük.

A csomagolás tartalma 120 darab kártya és egy játékszabály.

A játékidő kb. 30 perc.

2-10 játékos részére

6 éves kortól ajánlott!

2.499 Ft
Raktáron

Az Activity Club Edition 18+ társasjáték minden idők egyik legnépszerűbb játékának, az Activitynek az egyik legújabb, felnőtteknek szóló változata. Az Activity Club Edition társasjátékban a gátlásaidat  le kell vetkőznöd! A játékosok feladata, hogy elmutogassák, lerajzolják vagy körülírják a kártyákon található erotikus feladványokat. 
A játékhoz papírra és íróeszközre is szükségetek lesz.

18 éves kortól ajánlott!
 Játékosok száma: 3-16

13.999 Ft
Keress minket
Termék szűrés
Ár
Gyártóinformation_mark
Raktárkészlet
Termék összehasonlító
Loading...
Árukereső.hu Árukereső.hu