Mancs Őrjárat: Dzsungel Mentőakció

24.999 Ft
19.999 Ft (15.747 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: 778988613917
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.476 Ft

A Mancs őrjárat kutyusai (Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye) egy mentőcsapat tagjai, akiket a technikai zseni 10 éves Ryder vezet. Rengeteg élményre tesznek szert a különböző kalandok során. Remek problémamegoldó képességeikkel, menő járműveikkel azért dolgoznak, hogy megmentsék Kaland-öböl lakosságát. Minden kutyának megvannak az erősségei, amikkel hozzájárulnak a csapat sikeréhez.

Segíts Rydernek megmenteni a dzsungel állatait, evvel a dzsungel terepjáróval! Kísérőként veletek tart egy kék párduc és egy piros papagáj, akik jól kiismerik magukat a terepen. A sátorban kipihenhetitek a fárasztó napot, de akár a terepjáró platójára is fel tudjátok rakni, hogy az állatok elbújhassanak az eső elől. A nagy vadállatok befogására és szállítására használjátok a ketrecet, amit a daru segítségével fel is tudtok rakni a terepjáróra.

A dzsungel terepjáró vezető részénél középen található egy kis narancssárga gomb, melyet ha megnyomsz, akkor világít a lámpája és különböző hangokat ad.

Gyűjtsd össze a többi figurát is, ha együtt a csapat, minden könnyebb!

A dzsungel terepjáró hang és fényeffektjeinek működéséhez 3 darab LR44 gombelemre van szükség, melyet a csomagolás tartalmaz!

Csomagolás tartalma: 1 darab Ryder figura, 1 darab kék párduc, 1 darab piros papagáj, a darab dzsungel terepjáró, 1 darab sátor, melyet a terepjáró platójára is fel lehet rakni, 1 darab benzines kanna, 1 darab állatszállító ketrec és 1 darab daru, melyet hozzá lehet csatlakoztatni a terepjáróhoz

Csomagolás mérete: 51 cm x 33 cm x 15 cm

3 éves kortól ajánlott!

Leírás és Paraméterek

Mancs Őrjárat Dzsungel Mentőakció
Csomagolás tartalma 1 darab Ryder figura, 1 darab kék párduc, 1 darab piros papagáj, a darab dzsungel terepjáró, 1 darab sátor, melyet a terepjáró platójára is fel lehet rakni, 1 darab benzines kanna, 1 darab állatszállító ketrec és 1 darab daru, melyet hozzá lehet csatlakoztatni a terepjáróhoz
Csomagolás mérete 51 cm x 33 cm x 15 cm
Működés 3 darab LR44 gombelemmel, melyet a csomagolás tartalmaz
Ajánlott életkor 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek